пароль
пам’ятати
[uk] ru

Як би я був попом Серафимом УПЦ.


Як би я був попом Серафимом УПЦ.
     Як би я був щиро віруючим священнослужителем УПЦ, то я, мабуть, написав би ось так, як би хотів звернутись до віруючих і не віруючих.
     Шановна паство, тяжке лихо звалилось на наші голови. Ми всі грішні з народження, і за гріхи наші Отець небесний нас карає. Ми маємо щиро молитися, молитися та щиросердно вірити у милість Божу. Людство з головою занурилось в тяжкі гріхи. Неповага до Бога, СНІД, алкоголізм, наркоманія, мужеложство, неповага до старших, хижацьке знищення природи - творіння Божого. Все це гріхи наші. І короновірус, це кара Божа та випробування нам, щоб ми покаялись та повірили в силу Господа нашого. Але щиру віру свою ми повинні доказати своєю боротьбою з Сатаною, який нас спокушує на гріхи. Ми маємо протистояти спокусам Сатани. Для цього не потрібно багато зусиль. Варто дотримуватись елементарних правил поведінки та гігієни. Не виходити з дому боз крайньої потреби. Після прогулянки обов’язково мити руки, бажано з господарським милом. А ще краще, на прогулянці, надягати одноразові рукавички. При відвідуванні магазинів та інших громадських місць, також користуватись одноразовими рукавичками. І, виходячи з дому, обов’язково одягати на лице захисну маску. Також, під час знаходження на вулиці та в громадських місцях, бажано не торкатись очей, носа та губ.
     Але Сатана спокушує нас. То око засвербить, то ніс, то губи. То захисну маску не хочеться одягати. Все це спокуси Сатани. Але ми повинні робити їм спротив. Цим ми допоможем Господу Богу нашому і укріпим свою віру в його всемогутність. Всемогутністю Бога нашого, нашими щирими молитвами, вірою та дотриманням правил карантину, недугу буде подолано. Бог добрий і всепрощаючий. Він навіть сина свого, Ісуса Хреста, віддав на поталу книжникам та фарисеям за гріхи наші. Молітеся, намолите. Борітеся – поборете.
     Ну десь так. Я не християнин, і взагалі не віруючий. Мені довелось бачити СВІТ не тільки через маленьке віконечко, а й «погуляти» кілька хвилин на «вулиці». Тому, що не так, стосовно християнської віри, вибачайте.    
© TVOREC [10.04.2020] | Переглядів: 1110
Мітки: #Гундяєв 

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.7/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

забув пароль ::  реєстрація
пароль
пам’ятати