для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Мозги надо поменять !


Мозги надо поменять !
          Як відомо, Путін – це брехливий політик, якому не можна довіряти.  Ще до анексії Криму, у 2009 році він заявляв, що Крим для Росії не являється спірною територією і що там немає ніякого етнічного конфлікту, і що Росія визнає кордони України, і що питання про якусь там військову чи територіальну мету Росії в Криму «отдаёт провокационным смыслом». Ось це відео:

 
           Цього року Путін продемонстрував ще один приклад такої лицемірної і відвертої брехні. Він вже давно шукає шляхи продовження царювання. Президентський термін в Росії був 4 роки, але перед 2012 роком він збільшений до шести років. Останній раз Путін балотувався на найвищу посаду 7 травня 2018 року, а значить, його повноваження закінчуються весною 2024 року і не можуть бути продовжені, оскільки Конституція не дозволяє обиратися більше двох термінів підряд.
 

 
          Оскільки президентський термін цього імператора закінчується, він шукає способів продовжити своє царювання. Одним з варіантів є приєднання до Росії Білорусі і утворення союзної держави. В такому разі буде обиратися президент не Росії, а новоутвореної держави, тому кількість обирання Путіна на найвищу посаду в такому випадку повинна обнулитись.  Але Лукашенко противиться цьому, і Путін шукає інший шлях для пожиттєвого царювання.  Для цього він хоче поміняти Конституцію Росії і дав наказ своїм холопам ініціювати такі зміни.  Політичні експерти вже давно прогнозували такий розвиток подій і тут цікаво нагадати минулі висловлювання Путіна про можливу зміну Конституції:
2001: «Вопрос о поправках в Конституцию на повестке дня не стоит»
2003: «Наш долг - бережно относиться к Конституции»
2004: «Лучше не трогать основной закон государства».
2005: «Ни при каких обстоятельствах менять Конституцию я не намерен»
2007: «Мозги им надо поменять, а не Конституцию»
2007: «Четыре года - достаточно маленький срок...»
2013: «Точечные коррективы возможны, а порой - необходимы»
2020: «Полагаю возможным вынести на обсуждение ряд поправок»
 

 
    Основний сенс поправок Путін вбачає у тому, щоб правити без обмежень. Звичайно не всі у Росії про це мовчать і намагаються критикувати, наприклад:

 
Однак тоталітарна система в умовах відсутності свободи слова основних ЗМІ і відповідно в умовах       зазомбованості населення Росії, можуть легко втілити в життя мрії Путіна.

          20 січня Путін вніс до Держдуми законопроект про зміни до Конституції Росії, які стосувалися розширення повноважень парламенту, можливість звільнення суддів Конституційного та Верховного судів і усунення обмежувальних термінів для кандидатів у президенти (по факту його і формально – Д. Мєдвєдєва), тобто, виходячи з минулої практики «виборів» у РФ, теоретично Путін може бути президентом до 2036 року.

        10 березня Державна Дума РФ підтримала обнулення президентських термінів. Для вигляду демократичності Путін заявив, що поправки має ще підтримає Конституційний суд і  пообіцяв винести це питання на референдум, але при цьому хитро вирішив, щоб народ голосував не окремо за кожну поправку, а в цілому, аби поправка про обнулення термінів його повноважень не голосувалась окремо.

            Усі поправки лягли в основу Закону "Про вдосконалення регулювання окремих питань організації та функціонування публічної влади", який прийнятий Держдумою 11 березня і схвалений Радою Федерації.
Отож, схоже, Путін вже давно поміняв собі мозок, але вибрав для цього дуже хитрого і підступного донора.

 

 

© Даяна [24.03.2020] | Переглядів: 1230
Мітки: #Путін 

2 3 4 5
 Рейтинг: 31.2/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook