для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ДЕЛЕГАЦІЯ


ДЕЛЕГАЦІЯ
              Як відомо, делегація українських народних депутатів від  проросійської “Опозиційної платформи – За життя” зустрілася у Москві з депутатами Державної думи Росії, а також з главами фракцій “Єдина Росія” і “Комуністична партія РФ” Сергієм Невєрним та Геннадієм Зюгановим, а кум президента Росії В. Медведчук обговорив з Путіним намір створити  парламентський варіант “нормандського формату”.
В. Рабинович про зустріч з російськими парламентарями сказав так: «Наша работа заключается в том, чтобы сближать позиции сторон. Наша работа заключается в том, чтобы предлагать новые какие-то варианты, когда стопорятся следующие. Говорить за кого-то мы не будем. Как россияне отнеслись к нашим словам - мы посмотрим тоже. Они были довольны, говорили очень хорошие такие комплиментные вещи и когда докладывал интересную концепцию господин Кузьмин, ну а результат мы посмотрим через недельку, через две».
А голова Держдуми Федеральних Зборів РФ VII скликання висловився наступним чином: «Без диалога - нет доверия. Без доверия - нет развития. Сегодняшняя встреча у нас уже вторая. В рамках этой встречи мы договорились о конкретных шагах, выработке решений, которые нас, если хотите, - объединят, а не расколят».

                 Стосовно "объединят, а не расколят", враховуючи імперську політику Росії по відношенню до своїх сусідів і підтримку сепаратизму у сусідніх країнах, а особливо військову агресію Росії в Україні, в результаті якої був анексований Крим і розв’язана війна на Донбасі, найбільш цинічними виглядали слова спікера російської Держдуми В. Володіна : «Коллеги, приезжайте, будем строить отношения на принципах добрососедства, открытости, отсутствия двойных стандартов и невмешательства в дела суверенного государства. Нас многое объединяет, и от нас зависит сделать так, чтобы в будущем мы жили дружно и делали все для развития отношений между нашими странами." Після всього того, що сталося і що зараз відбувається, він ще говорить про «невмешательства в дела суверенного государства» ???!!!

 
           Такими чином, зграйка української опозиційної політичної платформи без будь-яких узгоджень з українським керівництвом підняла перед країною-агресором питання міждержавного масштабу, і питання не так у тому, чи потрібно піднімати ці питання, як у тому, що їх до цього ніхто не уповноважував – ні Президент, ні Верховна Рада, ні Міністерство закордонних справ. Звичайно, як депутати, вони мали право приватним порядком зустрітися з депутатами іншої країни, але не мали права вирішувати державні питання, які не входять у їхню правову компетенцію. І якими би благими намірами не прикривалася б ця подія, той факт, що ці питання Путін і російські парламентарі обговорюють не з керівництвом нашої держави, не з офіційною уповноваженою парламентом делегацією Верховної Ради, а з представниками однієї з українських партій, що приїхала за власний кошт у приватному порядку, та й ще при тому партії, опозиційної до влади, зайвий раз доводить те, що ця політична сила в особі «Опозиційної платформи – За життя” носить проросійський характер і є інструментом Кремля у просуванні так званого «Русского міра». Де таке у світі бачено, щоб президент і парламент якоїсь країни приймали неофіційну делегацію однієї з партій іншої країни, аби вирішити якісь важливі питання міждержавного масштабу? Таке може бути тільки у рашці, яка робить політичний посил для проросійських виборців України, показуючи – з ким Росія хоче мати справу.
               Минулого року Путін підтвердив, що Медведчук і Бойко домовлялися з "Газпромом" і російським керівництвом про зниження ціни на російський газ на 25% у випадку, якщо Україна його купуватиме напряму а не через посередників.  

              Хто таке бачив, аби Президент якоїсь країни вирішував подібні питання з неуповноваженими представниками опозиційної партії іншої країни? А це було акурат перед виборами в Україні, і таким чином Путін хотів допомогти своїм представникам в українському парламенті.
Колишній голова партії «Голос» С. Вакарчук ще раніше пропонував, «щоб держава  ухвалила чіткий закон, умовно кажучи, про співіснування з державою-агресором, де чітко окреслила б, що можна, а що ні, і тоді це питання було б знято», а на днях заявив, що зареєстрував законопроект, який передбачає, що несанкціоновані дії міждержавного масштабу українських політиків на міжнародному рівні розглядаються як зрада національних інтересів і передбачають покарання на законодавчому рівні.  А доки такого закону нема, то притягнути до відповідальності проросійських політиків буде важко.  
© Даяна [15.03.2020] | Переглядів: 2288

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.5/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook