для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Зелень чи пліснява?


Зелень чи пліснява?
9 мар. 2020 г., 15:05
 
Зеленський: Ми воюємо за нашу державу і нашу культуру, тому що культура - це і є держава
ua.interfax.com.ua
 
Черчилль, до речі, ще сказав таке: "Хто між війною і ганьбою обирає ганьбу, в результаті має і ганьбу, і війну" (Цитата по пям"яті). Ви, пане президенте, не воюєте. Ви пильно придивляєтесь у очі підступного кривавого вбивці путлєра в надії знайти там якісь ознаки миру! Немає там миру!!! І бути не може! То є закінчений злодій і вбивця, якому байдуже кого вбивати: своїх чи чужих Для нього взагалі всі чужі, до речі.
Вас, пане президенте, обирали захищати країну! А ви своїми мантрами про мир намагаєтесь наче приховати кричущі факти, коли кожен день гинуть наші вояки, а ви патякаєте про мир із путлєром. НЕ МОЖЕ БУТИ миру с путлєром. Це аксиома. Для путлєра Україна це нонсенс, який має бути знищено, ліквідовано. Не сподівайтесь на мир із катом, бо той на мир не запрограмований. Готуйтесь до серйозної і скорої війни і дайте наказ нашим хлопцям на фронті гідно стояти за себе, відповідаючи на усі збройні провокації у п"ятикратному розмірі. Ердоган вам нічого не підказує? Повчились би рішучості у нього! Путлєр розуміє ТІЛЬКИ силу. Ваші балачки про мир - йому до єдного місця! А якщо ми втратимо Україну через вашу нерішучість, то про українську культуру будуть згадувати тільки в селах на заході...
 
Зе начебто  робить усе, щоб  якнайскоріше досягти миру на ордилі, але найскоріше по Зе  - це означає здатися параше!
ЗЕ! Тебе не для цього обирали презом! Ти маєш ЗАХИЩАТИ Україну, розбудовувати її військо, а не завляти через нового МО Тарана що стандартів НАТО нам не досягнути, а вустами цього шльоцика нового "прем"єра", що воду в Крим потрібно дати! А ти людей спитав? Хто тобі такі повноваження давав? Як на мене, тебе, пан Зе,  вже треба гнати таким же сраним віником як і поца поросенка і того гада януковоча. Як же ж швидко ти скурвився! Чи ти із самого початку був таким і тільки прикидався українцем? На сьогодні твої дії - ЦЕ ЗРАДА національних інтересів України! Ганьба! І геть у відставку, поки тебе не знесли на багнетах воїни, яких ти прирік на смерть, заборонивши вогонь у відповідь! Хай вони, ті загиблі через твою юнацьки мокрі мрії про мир із самим скаженим злодієм і вбивцею на світі -путлером - для якого Україна навіть і не існує, тобі сняться кожну ніч, ЗРАДНИКУ! Не можна договоритися кролику із удавом. Це протиприродно!  Чи ти наївний і дурний, що цього не розумієш???
 

Той хто не бачить, що відбувається відверта здача України під приводом паризьких "домовленостей" чи "зобов'язань" України, або сліпий і дурний, або зрадник!  Зе здає Україну путену! Проблема у тому, що всі інші партії і партійки здадуть її путену ще швидше. Немає політиків крім Саакашвілі, які б могли гідно протистояти агресору. Зараз, коли путену Турція набила  морду в  Ідлібі, коли нафта котиться нижче 30 і долар за 75 древ"яних і параша на порозі глибочайшої кризи, йти на будь-які поступки кацапам - це відверта зрада! Та ще й воду в Крим пообіцяв, паскудо! Якщо дійсно дійде до референдуму стосовно води в Крим, він має стати референдумом довіри цій владі. Огов, Майдан, де ти? Хочуть на догоду кремлю закріпити в Конституції України особливий статус ОРДИЛА! Це відверте визнання поразки і відверта зрада! Єдина можлива зміна в Конституції стосовно цих територій - це визнання їх окупації парашей, визнання параші агресором і закріплення в Конституції права України на повернення цих територій будь яким чином і в будь який час. Якщо зелень піде  ще на зміни закону про мову, то його вже потрібно буде вішати. Народе, ти щось дуже попустів віжжі і твою слуги оборзєлі вкрай! Пора брати в руки віжжі і добрячого батога!
© Ukrop [13.03.2020] | Переглядів: 630

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.8/30

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook