для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЯБЛУКО ВІД ЯБЛУНІ АБО СИН ЗА ОТЦА....


ЯБЛУКО ВІД ЯБЛУНІ АБО СИН ЗА ОТЦА....
Це ІМХО - крик душі. Можна сказати, вопль.  Як кажуть, Sapienti Sat. Ну а хто не сапієнті, то хто ж йому лікар? girl_hospital
 
Моє  послання адресується  тільки до шанувальників шановного українського олігарха, власника багатьох ласих куснів, відкушених від  колись державної української нехілої економіки, а нині просто Петра Порошенка, сивого Гетьмана, найгетьманнішого з усіх гетьманів, та й просто «батька нації». Я не шуткую, таким його й досі багато хто вважає. І має на те повне право! Attention
 
Про Порошенка вже писано й написано, хто має клепку в лобі – той давно зрозумів, скільки доброго зробив Україні:
 
а)Один з засновників партії регіонів
б)Кум Ющенка
в)Міністр уряду Януковича (ну, з ким не буває) pardon
г)Наповнювач протягом кількох років (під час війни) бюджету російської федерації (рашки).
Мушу нагадати, що рашка - це є ворог України, що вікАми цідить кров українців. Сподіваюсь, ніхто тут не наважиться заперечувати це твердження? Has bothered
 
Якщо хтось думає, що теперішній олігарх (будь-який) може бути патріотом України, то...нехай думає.
Про захопленням сім"ї Поррошенка українськими вишиванками я вже писала отут undefined
 
Там же згадала, що молодший син Порошенка не гребує натягнути на себе  лахи з  російською символікою.
Ну, чим би дитя не бавилося... Але дитя виросло й стало таким собі продвінутим стройним в"юношем, який досить весело проводить час у Лондоні.
 
В тому гріха нема, бо, здається, вєліко-Британія Bicycle стараннями прихильників Порошенка перетворюється на такий собі клюб, де кучкуются його симпатики. Й не якась там ніщебродна шантрапа, а люди зажиточні, тіпа Лєри Сатановської та подружжя Нарембік-Луценків. Ну, тіпа, лєжбіще жирних котиків.
 
Ось, наприклад,  ця чаріна феміна (саме та особа, яка, за словами її чоловіка, за сумісництвом колишнього Генерального прокурора України, за сумісництвом кума колишнього Президента України,  має серйозні проблеми з серцем):  

 
Подивіться, як цьоця в предінфарктому стані, з якимось підозріло брунатним кольором фейсу alko_2464 активно «зажигає» у пальті буги-вуги. Лососить тунцем панду. От що Лондон животворящий робить!   Ну що ж, можемо тільки порадіти за жіночку, що нарешті – як тільки чкурнула з України - вилікувалась і воспаріла на крилах патріотизму. Angel Алілуйя!

 
Але ІМХО все ж не про цьоцу надбальзаковського віку, а про молодого вьюношу,  нащадка  "батька нації".
 
І ось тут я хочу сказати, що мене шокує реакція пересічних на життєві ситації у реальному світі.
 
Ось, наприклад, мене абсолютно здивували своєю поведінкою жителі Нових Санжар. Я ще якось витримувала, нічого не казала, як кажуть, сопєла в трубочку, коли більша частина українського сегменту ФБ (мордокниги) поливала жителів Нових Санжар, що - не зрозуміло чому, ні в чому не розібравшись, ні в чому не будучи поінформованими ні владою, ні ЗМІ (вони ж 5-та влада), ні МОЗом, ні взагалі ніяким дідьком)  перелякалися, бо до них рєзко у непристосоване для справжнього карантину приміщення поперли евакуюваних з Китаю одноплемінників.
 
Кажуть, навіть дядько мер Нових Санжар не був поінформований про той...як його...жгучий спектакль одного актора. Але я заспокоїлася, коли побачила, як шановний сеньйор Аваков та його масовка з десятками центуріонів показали, хто в домі хазяїн.
 
Але ФБ розпинав новосанжарців, називав їх рагулями, що позорять Україну перед світом, що не мають жалю до своїх одноплемінників, що втекли від вірусу з Китаю. І я також не розуміла, як вони посміли, ті дядьки з Санжар, переживати за своє життя та здоров"я своїх дітей, коли йшла мова про порятунок заробітчан з Китаю.
 
Я ж, особа, що звикла до аналітики, менеджер вищої ланки, допустила ось таку крамольну думку.  А чи не є філантропічним егоїзмом спроба врятувати небагатьох, що можуть  потенційно заразити всю націю? Хто зна. Але ,здається, дядько Трамп поділяє мою думку, бо на пропозицію японців втюхати США пасажирів-мериканців з лайнера "Diamond Princess", відповів категоричною відмовою.
 
До чого я веду? До того, що простий нарід здатен заплювати свого ближнього, не зрозуміши тонкощів ситуації. Oops!
 
Ось, наприклад, зовсім свіжа історія. Всі вже бачили відео, де молодщий нащадок пана Порошенка, Міша, витанцьовує у клубі з рашкованським типочком з погонялом Face. Бачимо, що в молодого Міши нема комлексів, він розкутий та подвіжний. Чудово! Mauridia_271 Спочатку в"юноша видєлується на сцені з рашкованським камарадом під вигуки "русскіє в Лондонє". Потім стрибає у залу (не знаю, чи йог хтось там впіймав777) . Ну тіпа зажигає. Я не знаю, чи  його однолітки  отак «зажигають» у військових госпіталях в Україні. Хіба маю право порівнювати? Міша вчиться у вєліко-Британії Bicycle й має право розслабитися.  Чому ні?
 
Але мене дивують воплі українців, які чомусь засуджують молодого Порошенка за його врємяпровождєніє. Заздрісники! Megavolt
 
Деякі з них запитують у Петра Порошенко, як син колишнього Президента України може собі дозволити вихилятися на сцені під воплі «русскіє в Лондонє». Сумніваються, що в Міши є, якщо не совість, то просто відсутність цинізму.  Припускають, що він вже так заматерів,  відчув вседозволеність, що скоро буде факи показувати тим, хто не вважає себе русскімі в Лондонє, а є українцямі у воюючій проти раші Україні.
 
Ці українці кмають наглість стверджувати, що у симпатиків порошенка на ці Мішині танці під воплі "русскіє в Лондоні" така реакція,  ніби Порошенко-молодший пукнув у публічному місці. Вони мовчать, крутять носами та вперто роблять вигляд, що не відчувають смороду.fp
 
Я на все це їм відповідаю, що «син за атца нє атвєчаєт». А вони мені кажуть, що "яблуко від яблуньки".  Кажуть, що отвєчає, ще й як отвєчаєт. Син виховується батьком, дихає з народження атмосферою сім"ї,  живе духом сім"ї. Кажуть, що багато молодих воїнів пішли на війну, щоб разом з батьком воювати проти раші. Наводять приклади.
undefined
undefined
 
Багато хто з українців каже, що молодий мажор дуркує, нагло й розкуто, у Лондоні. Пустився берегу. Мелють нісенітниці, ніби  він видається п"яним чи під впливом чогось. Не знаю. Аналізів він, на відміну від свого батька, не здавав.  
 
Пересічні  кажуть, що на роковини Майдану витворяти ОЦЕ..., заскочити на сцену під вигук якогось Фейса «русскіє в Лондонє», потім стрибнути у натовп типу «лавітє мєня» якось ницо. Капєц.

 
Як ви вважаєте? Я вже не знаю, що й думати. I do not know
© Микитич JPEG [26.02.2020] | Переглядів: 1175

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.8/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook