для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Репліка


Репліка
Репліка.
Провал за провалом команди самодіяльних клоунів зараз активно коментується. Багато драматичних коментарів, особливо з боку тих, хто завзято підтримував просування до влади зе з командою і тих, хто пасивно це просування забезпечував «принципово критикуючи» Порошенка під час передвиборчої кампанії. Не зрозуміти, що як це не прикро позитивної альтернативи Порошенку при бездарному і беззмістовному антипорошенківському виттю десятків кандидатів на посаду Президента могли тільки клінічні придурки. Саме такими і є більшість наших телеекспертів. Зараз вони ж передрікають апокаліпсіс для України через дії зе-команди, за яку вони топили під час виборчої кампанії, але топили безумовно не внаслідок своєї паталогічної дурості, а виключно внаслідок притаманного їм особливого плебейського шляхетного несприйняття «корумпованого режиму Порошенка». В сьогоднішніх подіях, особливо після заворушень, пов’язаних з евакуацією українців з короновірусного Китаю ці ганебні мудрагелі вбачають і ганьбу України, і колапс нинішнього режиму… Дивуються тільки тому, що рейтинг самого очільника клоунів суттєво не падає.
Ось цей факт як раз і потребує роз’яснення, бо вищезгадані придурки скоро почнуть пояснювати і цей факт на базі своєї високомудрої дурості. До слова, деякі заслужені «противсіхи» вже прийняли рішення «йти в народ» і роз’яснювати мудрому, хоча і наївному пересічному українцю, що йому треба бути патріотом і плекати свою гідність. Ну а «ліберально просунуті» шанувальники російських футурологів і європейських філософів просто скептично констатують нинішній мінор.
Репліка моя така – ганьбу наш спаплюжений багатовіковим рабством народ отримав одразу після вибору під час війни Президентом, отже Верховним Головнокомандувачем клоуна-блазня тільки за те, що він пообіцяв при нагоді встати на коліна (самі здогадайтесь перед ким). Тепер, коли він цю обіцянку виконує його рейтингу нічого суттєво не загрожує доти, доки у обравших його рабів буде зберігатися надія на позитивний результат цього колінопреклоніння. Як би це було інакше, то альтернативою недостатньо рішучому Порошенку став би хтось на кшталт генерала Кривоноса або волонтера Кас’янова. Головною провиною Порошенка була його неспроможність налаштувати суспільство на боротьбу – офіційно визнати факт війни, оголосити військовий стан, порвати всі стосунки з кацапією включно з дипломатичними, в плані інформаційної війни провести роз’яснення того, що московити-москалі, що називають себе росіянами з ХVIII століття мають народну українську назву кацапи (кацап – кат цап) і мають расову ненавість до українців. Те, що нинішній вождь кацапів вперто стверджує, що росіяни і українці – один народ, попри те, що РАН давно вже визнав, що росіяни – це фіно-угорський етнос, свідчить про нагальну потребу нашої адекватної відповіді на ц. маячню підстаркуватого малоосвіченого україноненависника.
Спасінням України буде не культуртрегерство наших славних літераторів патріотів, не мудрі політичні поради дурнів-політологів, а поява справжньої націоналістичної еліти, вільної від псевдодемократичних і псевдотолерантних догм сучасного політкоректного догматизму. Інтелектуальний і технологічний ривок середньовічної Європи забезпечив протестантизм, який повернув релігії її фундамент – Слово Божіє, викладене в П’ятикнижжі Мойсеєвому, тож наївно думати, що Україна зможе вилікувати меншовартість нинішнього українства в інший спосіб. Отже, чекаємо вітчизняного Мойсея, а рецепти лікування народа-раба давно ретельно прописані в описі перебування юдеїв в пустелі після дарування Тори.
Слава Україні!
© В. Пселдонімов [22.02.2020] | Переглядів: 1122

2 3 4 5
 Рейтинг: 29.1/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook