для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ВИШИВАТА


ВИШИВАТА
У Павла Тичини є вірш "Пісня трактористки", а там є такі рядки:
 
Ой артіль моя "Трояндо",
маркізет, мадеполам!
Вишивала я узори
з тривогою пополам.

Звичайно, той вірш не про тендітну пані Марину Порошенко, в дєвічєстве Переведенцева, а про трактористку Олесю Кулик.
Але рядки мені нагадали пані колишню першу Ледю, Марину П.
Та й артіль у пані Порошенко не "Троянда", а "Рошен".
 
Чому? А тому що у пані Марини є чудовий дар до вишивання. Та й до вишиванок теж, бо кому не відомо, що вся сім"я колишнього Президента любить наряжатися у вишиванки.

Ну, це тоді, коли молодший не натягає  на себе расєйські кольори. Але що з нього візьмеш, папа далеко, а він закинутий сам на чужину. То й робить дитячі дурниці.

Ой ні, вибачте, це він просто мажор, видєлується з такими ж синочками бататіїв, як сам. Молодая поросль, так би мовити. Молоді пастухи овечого стада.
Аж ось він в кольорах "раші"

Скажете, молоде-зелене? Та не таке вже й зелене. Менш зелене, ніж діти загиблих на війні з рашею воїнів. Патріотизм аж пре від кучерів молодого Порошенка.
 
Треба зауважити, що фотографій клана Порошенків у вишиванках є безліч. Й вишиванки не аби які, а дорогезні, ручної роботи. А що такого? Можуть собі дозволити, бо ж патріотизм треба якось демонструвати лохам.
А тепер щодо вишивання. Пані Марина не тільки здатна дригати ногами на каналі Ахмєтова. Вона знана вишивальщиця. У буремному грудні 2014 року пані Марина зі своїми дітьми доклала рук до розбудови армії, а саме вишивала серветки для воїнів. Ну так, саме для тих, які у бусиках-драндулєтіках "Богданах", у шльопках на босу ногу, без броніків, так сяк озброєні й вдягнуті за свій рахунок йшли відбивати першу навалу ворога. Їм конче необхідні були серветки. Можливо, щоб закривати рани, бо аптечок у них теж не було. Це вже потім волонтери підсуєтилися, напружилися й непогано забезпечили армію та добровольців (які теж армія) УСІМ.
Ось пані вишиває хусточки-обереги. Треба зауважити, її милий газда в цей час клепає у Липецьку солодощі для ворога. Ну то таке. З ким не буває.
undefined

Процес вишивання освятив піп. А також пронири-журналісти якось просочилися з камерами, щоб зафільмувати це дійство. Не кожному пощастить побачити, як перша Ледя вчить діточок тримати голку.

 
Але тим справа не закінчилася. Перша Леді так наловчилася на серветках-оберегах вишивати, що пішла далі і втягнула в це дійство кого б ви думали? Самого власника рашкованського пачпорта, мера-корупціонера-антиукраїнця пана Труханова. Не вірите? Так, цей славний рашкован теж кинувся вишивати. Але розмах вже був інший. Вишивав не серветки, а рушники!

Як вам такі постановочні фото, де використовують дітей і тим привчають їх до лицемірства?

undefined
 
Треба сказати, у самого Петра Порошенка здавна нахил до носіння вишиваних обладунків. Ось, наприклад, отаких церковних риз. Та не абияких, а належних до мацьковської ПЦ.

До речі, дивно, що це святе сімейство не зобразило себе у вишиванках у власній церкві. Хоча нічого дивного. Туди лохів не запрошують, то й позувати у вишиванках не варто. Там вони фігурують у грецьких тогах, щоб бути ближче до своєї дачі в Іспанії. biggrin

Але для піплу, а саме для дякулів, він як вправний фігляр вислизнув з московських та ригівських риз, й ускочив у вишиванки. Лохам подобається. А у нього в шафі завжди є смокінг, щоб вскочити у ньому в літак й чкурнути в теплі краї. Ну, й ще плавки, щоб добряче позагоряти на Мальдівах та на своїй дачі в Іспанії. beach
 
Якщо хтось буде питати, чи є в мене вишиванка, то скажу, що вишиванку я носила ще тоді, коли більшість з вас тихо сиділа на совковій дупі й боялася відкрити дзьоба проти влади. Attention
© Микитич JPEG [05.02.2020] | Переглядів: 1436

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.5/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook