для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

АналітєГ?


АналітєГ?
     Як напевно і більшість колег, я практично не переглядаю телебачення. Ну хіба що у вихідний ввімкнеш щось на зразок  National Geographic, або ViaSat history, у якості неподразливого фону, що не вимагає підвищення концентрації уваги, а також може трохи підвищити ерудицію.
 
     В основному, вмикається ноут і все, що тебе цікавить, переглядається з Інтернету. Читаєш новини, чи науково-популярні статті, або дивишся на You Tube фільми, кліпи, або ті ж наукові чи політичні передачі. Відповідно, можеш, на відміну від ТБ, фільтрувати непотрібне сміття. Не потрібно слідкувати за програмою телепередач і, завдяки цьому, можеш переглянути будь-що у будь-який час, адже все, що транслює ящик, на You Tube є. Ресурс, правда, відслідковує уподобання користувача і у правій колонці «Рекомендоване Вам» пропонує одразу подібні за змістом чи спрямованістю матеріали.
 
     Варто, наприклад, один раз понастальгувати і передивитись якесь притомне радянське кіно і потім, на протязі тижня, у списку запропонованих, серед іншого, будуть присутні одна-дві стрічки з «радянської класики».
 
     Наприклад, я вважаю за необхідне викладати на Лінкодромі свіжі новини від Віктора Литовченка (Вата TV) і коли я сам переглянув перед розміщенням ролик, у списку рекомендованих обов’язково будуть одразу представлені  відео від Андрія Полтави, Андрія Луганського, Олександра Балу, «Бармалєйки», тощо…
 
      Політичні шоу я якось ігнорую, а от виступи аналітиків, в тому числі російських, переглядаю, обмежуючись правда колом джерел, які не відносяться до «однозначно прокремлівських». І от, за останній місяць я помітив, що дуже часто мною почали переглядатися різноманітні передачі за участю однієї особи. Він був вже здається скрізь. Від «Эха Москви» і «Радіо Свобода» до відеоблогів М.Фейгіна і О.Сотника, а й навіть відмітився у студії «Захід» на «Еспресо TV». Доктор історичних наук, професор МДІМВ (МГИМО) Соловей просто не випадав з списку рекомендованих до перегляду цілий місяць (можете самі передивитись все це послідовно). Його стало забагато і скрізь він гне одну лінію, яка просто не може залишити байдужим.
 
1. Йде натяк на те, що з якихось непоборних причин (скоріш за все невиліковна хвороба) х@лу залишилось відміряного часу не більше року, у всякому разі дієздатного стану. Клієнт, не маючи змоги нічого змінити, хоче залишити незмиваний слід у історії Московії і всього світу, тому і пішла дуже сильна активізація російського внутрішньополітичного процесу та планів зовнішньополітичних.
 
2. Для того, щоб його дії і їх наслідки стали незворотними, терміново пропихуються зміни до Конституції (основного закону) держави. А то, прийде до влади якийсь умовний Навальний і все змінить. Особливо клієнта турбує, вочевидь, що наступник проявить «слабину» на зовнішньополітичному напрямку і всі «перемоги» х@ла (включаючи Крим) будуть відіграні назад. Звідси і жонглювання основним законом:
 
- Не дати змоги прийти до влади політичним силам з будь-якими ознаками опозиційності;
- Якщо все одно так станеться, заблокувати можливість зміни зовнішньо-політичного курсу РФ;
- Наостанок, забезпечити собі повну і гарантовану підтримку для виконання пункту 3.
 
3. У якнайскоріший термін провести реванш за «найбільшу геополітичну катастрофу ХХ сторіччя» і забезпечити РФ роль аналогічну тій, що відігравав Союз від Потсдамської конференції, аж до його розвалу.
 
     Сценарій третього пункту (як найбільш ймовірний варіант) подається у дуже апокаліптичному вигляді, аж до наступного (програма максимум):
 
- Щоб взяти умовний Захід «на слабо», з 9 березня (початок суду по справі МН-17) в дуже короткий термін розпочати бліц-кріг (повномасштабну війну) проти України з кінцевою метою повного захоплення її території та ліквідації її як незалежної держави.
 
- Примушення, за результатами початку війни з Україною, О.Лукашенка до безкровної, але і безумовної, капітуляції та поглинання Московією Білорусі.
 
- Окупація країн Балтії і входження у прямий конфлікт з НАТО, з метою його розвалу. Клієнт сподівається, що країни НАТО здадуть Прибалтійські держави без бою, а якщо і хтось рипнеться, то буде зупинений шантажем застосування (аж до реального показового) тактичної ядерної зброї.
 
     В разі успіху, 9 траня прийняти парад Перемоги у 4 Світовій війні, чим відсвяткувати відновлення західних кордонів радянської імперії, внаслідок захоплення (окупації) п’яти незалежних держав. Оскільки НАТО виявить (начебто)  свою неспроможність до колективного захисту своїх членів, то відкусити від ЄС і Північноатлантичного альянсу країни власного геополітичного інтересу, аж по межі впливу Варшавського договору, не рахуючи (звісно) територію бувшої НДР.
 
     Задля фіксації досягнення «геополітичної перемоги» скликати конференцію країн-засновників ООН (постійних членів Ради Безпеки ООН), де документально зафіксувати новий розподіл Світу, та визначити законні зони впливу основних гравців (по прикладу Ялти та Потсдаму у 45-му). До речі, запрошення до проведення такої конференції вже х@лом оголошено…
 
     Правда хороша "казочка", особливо коли вона починає лунати з кожної праски, аж до українських, далеко не медведчуківських ЗМІ? Є від чого отримати відчуття невпевненості та загрози, що відбудеться кровопролитна (особливо для України) війна.
 
     Варіантів, яка мета може переслідуватись даним персонажем, доволі:
 
1. Попередження всьому світу, з метою організації протидії дійсній загрозі запланованої загальноєвропейської кризи. До речі, на всяк випадок озвучуються версії нездійсненності планів х@ла, якщо Україна зуміє встояти, наприклад. (Це якщо цілковито довіряти інформації доктора та професора).
 
2. Зумисне повторення байки «про вовків і пастушка», щоб на скільки можливо зменшити та послабити підготовку та можливу реакцію на реалізацію таких планів кремлівським керівництвом, після фактичного початку їх здійснення. (Якщо цілковито не довіряти доповідачу).
 
3. Виконання прямого замовлення Кремля для залякування керівництва потенційних країн-жертв (особливо бубочки) для їх більшої поступливості (щоб запобігти кривавого сценарію) та їх союзників і гарантів. (Інформаційний канал «взяття на понт»).
 
4. Просто «міський божевільний» вирішив підвищити свою капіталізацію і задля цього плете байки про Апокаліпсис.
 
5. …. і т.д., і т.п.
 
     Не маючи інших, більш серйозних, каналів інформації, зокрема розвідки, в цьому важко розібратись. Посполиті просто вступають в гру «вірю/не вірю». Але, напевно, не буде зайвим переглянути довідкову інформацію, щоб визначити ким є цей начеб-то не самий дурний політичний аналітик.
 
     Виходячи з цього, навіть ведення розмов і виголошення намірів досягнення миру на Донбасі, для України не повинно відміняти проведення подальших заходів «тримати порох сухим» у даній ситуації.
 
     У всякому разі, я так думаю…ac
© инженегр [30.01.2020] | Переглядів: 1815

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.3/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook