для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Будєм наблюдать...


Будєм наблюдать...
     Х@ло (вибачте, що з великої літери, просто початок речення) сьогодні організувало і провело черговий плановий 3,14здьож перед політичним притулком «відставної кози барбанщиків» і все лапотне суспільство та його пропагандони і спікери почали давати свої версії, у чому мета і які наслідки потрібно очікувати як холопам, так і істеблішменту.
 
     Про сусідів і «братські народи» і держави у них мови поки не йшлося, тому спробую в цьому напрямку  свої сили я. У нашому закладі хтось має взяти на себе роль «настоящєго буйного» і вожака.
Тому прошу привести у готовність санітарів, бо я за себе поручитись не можу… Зупинюсь лише на парі пунктів, які можуть безпосередньо стосуватись нашого закладу зокрема, і всієї держави вцілому.
 
     Перше.
нужно прописать в Конституции ее приоритет над международным правом. "Пришло время внести в основной закон страны некоторые изменения, которые прямо гарантируют приоритет Конституции России в нашем правовом пространстве. Что это означает? Это означает, что требования международного законодательства и приговоров, а также решения международных органов могут действовать на территории России только в той части, в которой они не влекут за собой ограничения прав и свобод человека и гражданина, не противоречат нашей Конституции"
     Якщо це дійсно так, то подальші будь-які рухи бубочки у напрямку «миротворення» втрачають сенс. Раз міжнародне право РФ тепер може підмести під килимок, то будь-які міждержавні договори, чи домовленості і поготів.
 
     Сьогодні ми демілітаризуємо лінію зіткнення, відводимо війська у поле з обладнаних позицій, а завтра в Консти-Проституцію РФ вписуються нові суб’єкти (як було з Кримом) і йде відкусування територій до нескінченності, аж до Збруча. Київ жеж «мать городов русских». І ніхто не «впишеться» за нас. Аргумент залізний «За який хєр ми маємо втрачати своїх людей, чи й навіть власну економічну вигоду? Ви що не бачили з ким укладали угоди? Якщо в їхньому основному законі чітко вписана потенційна можливість «кидка», то хто Вам лікар?»
 
   Цікаво, до речі, як на такий вибрик відреагує ЄС. Справа в тому, що (від самого початку) участь  у європейських структурах передбачає визнання верховенства європейського права. Власне, мені здається, що після такого фортелю, з Європарламенту та інших структур делегації РФ мають вилетіти одразу. Тут навіть і мови не повинно бути про право голосу. Максимум, роль спостерігачів.
 
     Цікаво буде простежити, з якими умовами підходити до підписання  Договорів (як політичних, так і економічних) з РФ тепер будуть представники Заходу,  якщо стандартний розділ будь-якого договору «Суперечки сторін» втрачає сенс.  
 
     Друге.
 
Премьер-министр Дмитрий Медведев объявил об отставке правительства в среду после оглашения Владимиром Х@ло послания Федеральному собранию. Он объяснил свое решение необходимостью дать президенту возможность "принимать все необходимые решения" для внесения предложенных Х@лом изменений в Конституцию
Владимир Х@ло на рабочей встрече с главой Федеральной налоговой службы Михаилом Мишустиным предложил ему пост премьер-министра, сообщает РИА "Новости" со ссылкой на пресс-службу Кремля.

     Чітко просліджується переформування державної влади у РФ з питань безпекових і економічних. Я особисто бачу, що після такого переформатування економічні питання стануть другорядними і потрапляють у сферу обслуговування першої сфери, навіть без її права голосу у прийнятті рішення. Воно в принципі так і було, але не мало юридичного підґрунтя. Тепер всередині сусідської країни навіть підстав для можливості опротестувати рішення Х@ла енд Ко у інших гілок влади не буде.
 
     А Мєдвєдєв… ХЗ, просто виводиться з можливої зони ризику (відповідальності за погіршення економічної ситуації) та як довірена особа ставиться на другу роль у державі одразу після сонцеликого у питаннях безпеки.
 
     Щось мені підказує, що на протязі року нас очікує «грандіозний шухєр». І наші внутрішні війни за чи проти ЮВТ, Зе, чи Пороха дуже скоро втратять будь-який сенс і ми будемо, або згуртуватись, як у 14-му році, або підкоримось (і станемо жити за її правилами) новій, зміненій Консти-Проституції РФ.
© инженегр [16.01.2020] | Переглядів: 3586

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.7/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook