для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

The Moor has done his Duty


The Moor has done his Duty
Так уже склалось, що кожен наступний президент у нас гірший за попереднього. І навіть якщо, як Кучма, зумів обратися на другий термін, то зарекомендував себе гірше чим в першому пришесті. Згадаємо хоча б касетний скандал.
Мало того. Усі президенти, окрім Кравчука, з часом стають "нерукопожатими". Петру П’ятому доки відмовлявся подати руку тільки Трамп, але дякувати він повинен Володимиру Шостому, який боїться створити прецедент – порушити правило: жоден верховний казнокрад не може бути покараний.
Журналісти часто повторюють, що світ втомився від України, але насправді він втомився від крадійства і брехні влади на чолі з президентами.
Друга наша біда – узурпація влади президентами. Кожен починає з того, що намагається змінити під себе конституцію або заручитися потрібними рішеннями Конституційного суду, який обслуговує виключно президентів. Сьогодні у нас ніби як парламентсько-президентська республіка, але по факту, маючи в руках репресивний апарат СБУ-ГПУ-МВС, президенти підминають під себе усі державні органи. Недаремно ж не засуджуються сепаратисти, казнокради, кати учасників Майдану. Такі люди потрібні кожному режиму, оскільки, тримаючи їх на гачку  кримінальних справ, погрожуючи позбавленням неправедних доходів, влада забезпечує їх лояльність і готовність виконувати будь-які накази.
Третя біда – брехливість влади. В.Ф. Одоєвський: "Брехня, багатослівність і хабарі - ось ті три піявиці, які смокчуть Росію, хабарі і крадійство покриваються цією брехнею, а брехня велемовністю". Поміняйте слово «Росія» на «Україна», і написане півтора століття тому набуде актуальності. Брехали усі президенти, кожен наступний перевершив у брехні попереднього. Нинішній поки ще не досяг тієї віртуозності, як попередники, але у нього ще є час. Усе до того йде, бо кількість брехні наростає. Але дилетанти у владі є дилетантами у всьому. На недолугі виправдовування щодо вояжу Буковель-Оман хочеться відповісти: краще б ви мовчали, як це робили перед виборами.
А країна, тим часом, деградує.  Маючи до початку незалежності шостий економічний потенціал у світі, Україна сьогодні виявилася на останньому місці в Європі.
Тому, щоб який-небудь президент не угробив країну остаточно, потрібно позбавити його такій можливості. Україна повинна стати парламентською республікою, незалежною від некомпетентності і примх однієї людини.
«Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan, der Mohr kann gehen» © von Schiller. Володимир VI зробив свою справу, усунув клептократа. Найкраще, що він може зробити тепер – передати владу парламенту.
Я, як щирий самурай, свідомо йду на самогубство, бо буду підданий нищівному вогню з двох боків – і від порохоботів, і від зеботів. Жаль, що це буде не аргументована критика, а тупе мінусування. Бо на що спроможні недоумки, крім обговорення мого ніку?
© выздоравливающий [11.01.2020] | Переглядів: 663

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.0/49

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook