пароль
пам’ятати
[uk] ru

[STRIKE]Госплан[/STRIKE] рулить КИТАЙ


[STRIKE]Госплан[/STRIKE] рулить КИТАЙ
Госплан  Кітай знову рулить - принаймні так стверджує одне з головних мейнстрім-медіа мериканського офіціозу газета The Washington Post (власник найбагатша людина планети Джо Безос)
https://www.washingtonpost.com/business/economy/initial-us-china-trade-deal-has-major-hole-beijings-massive-business-subsidies/2019/12/30/f4de4d14-22a3-11ea-86f3-3b5019d451db_story.html
в статті на своїй передовиці -
Initial U.S.-China trade deal’s big hole: Beijing’s massive business subsidies
Subsidies, in the form of discounted loans, cheap land, inexpensive electricity and more, are marbled throughout China’s state-led economy. This edge often makes it difficult for U.S. businesses to compete.
спеціально для бобіків і прочіх розумово неповноцінних перекладаю - Субсидії у вигляді неврахованих кредитів(неврахованого перехресного субсидування) недорогої електроенергії та іншого пронизують і цементують Кітайську економіку котра управляється державою(але мається на увазі вся економіка Китаю включно з приватним сектором)  This edge often makes it difficult for U.S. businesses to compete - Ця умова(границя/прєдєл - мат.термін) часто створює складнощі для американськіх бізнесів в змаганні ( з китайськими держ. підприємствами і приватним сєктором)
Нєхілий такий камінг аут від цитаделі світового ліберазмуbiggrin люди публічно визнали що нєвідімая рука ринка - здатна єдино шо лише затягнути зашморга на кволій шийці мериканської економіки.

Сі дивиться на агєнта дональда а на морді явно читається думка -" кого ти хочеш наїбати містер банкрот - містер імпічмєнт"

Ну і кмон до справи. глибоко дальше по текту :
About 10 percent of all Chinese imports — more than $50 billion worth of goods — now face countersubsidy or anti-dumping tariffs, according to Bown. That is apart from separate levies the president imposed on $360 billion in Chinese products over the past 18 months.
 
Using such tariffs offers little prospect of success, though, against China’s multipronged effort to promote its domestic semiconductor industry.
 
Chinese central and provincial governments have earmarked about $100 billion for equity investments, credit lines and various grants over the next five years so China will become by 2030 the global leader in an industry now dominated by U.S. firms
.
близько 10 % всього імпорту З Китаю - товари вартістю більше 50 мільярдів - зустрінуть  анти-демпінгові тарифи для того боротьби з субсидіями(китайськими)
Використання таких тарифів принесе мало користі проти Китайських зусиль просунути продукцію своєї національної напівпровідникової індустрії. Китайскі центаральний та провенційні уряди планують витратити близько 100 мрд. доларів для прямих інвестицій, кредитування попиту та інших форм фінансування на протязі наступних 5 років. Так що Кітай  в 2030 році стане глобальним лідером в індустрії - котра зараз контролюється американськими фірмами
278385"278385
дуже показовий образчик мериканської пропаганди - під маскою нібито правди - котра є 100% брехнею.  
Галузь котра зараз домінується мериканськими фірмами - це хіба що вирощування коноплі в штаті Каліфорнія. Чи може вони рахують BBK;Huawei;Lenovo;Xiomi;Meizu і т ін. мериканськими? Так є ще яблочко - але це віртуальний-виробник продукцію для якого випускає китайська Foxconn - мериканський Аpple насправді ніякий не мериканський. Є ще Самсунг та Лджи з крупняка - але це також неамериканські виробники. Так що сувора правда така - в галузі зараз в 2019 році безроздільно домінує КНР якби америкоси не намагались натягнути сову на глобус. І це тільки вершина айсберга - якщо взяти до уваги справи в галузі дизайну АЕС та виробництва технологічного обладнання для них то там США взагалі нєсущєствує - а це для держави котра намагається корчити з себе мірового гегемона є набагато критичніший момент ніж дешеві напівпровідникові подєлкі.
P.S.
Недешеві подєлкі військового призначення - для західних фірм теж виготовляються в КНР - це так навсяк випадок
© dikiybober [31.12.2019] | Переглядів: 834

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.1/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook