для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Огляд фінансових процесів у пошуках ціни газу


Огляд фінансових процесів у пошуках ціни газу

В останні дні із приходом зими населення хвилює питання ціни газу та тарифів на комунальні послуги. Багато інформацій виливається у ЗМІ про зміни тільки ціни газу. І зверніть увагу, ніхто не говорить про взаємозалежні стани із кількістю користувачів газом, кількістю боржників, станом розрахунків. А тільки ціна. Та «РИНКОВА» ціна із травня змінювалася щомісячно і зменшилася із 8.55 грн у травні до 6.30 у вересні.
 
Звичайно, при нарахуванні 4.5 млрд грн у літні місяці, населення активно погашали і борги, виплачуючи по 200 % у травні до 119 % у вересні від нарахованих сум. Значним стимулом для погашення боргів було бажання населення не мати боргу більше 340 грн, щоб мати субсидії в зимових умовах.
 
Ті від кого залежить ціна газу шукають методом спроб випробовувати населення по якій воно буде розраховуватися. От знизили ціну газу у вересні до 6,3 грн та отримавши оплату на 119 % за компослуги, вирішили вже на жовтень-листопад підвищити до 7,07 грн і відразу вже у жовтні отримали розрахунки на 80 %. І це при нарахуванні у 7.0 млрд грн – оплату отримали тільки в 5.8 млрд грн. Очевидно, що за листопад розрахунки будуть ще гіршими. І вже на грудень ціна газу знову знижується до 6.30 грн.
 
Такі коливання, нестабільність «ринкової ціни» викачуваного газу із сховищ викликають багато запитань до ТИХ, хто приймає рішення. Хоч, звичайно, при таких суспільних відносинах відповіді не буде. До того ж назва «РИНКОВА» ціна стала токсичною для всіх і почали видумувати ціни у виразах – СТРАХОВА або ГАРАНТОВАНА. Хоча треба розуміти, що це все є один і той же Іван, тільки в різних портках -  злочинне дилетантсво
 
Ніхто не задумується над питаннями, чому при нарахуванні у 4.5-5.0 млрд грн населення свої обов’язки виконує і розраховується. Але як тільки нарахування виростають до 15-21 млрд грн за місяць розрахунки знижуються від 46 % у листопаді 2018 р. до 58-70 % в інші періоди.
 
Ще один важливий факт, який залежить від ціни газу. Торік у зиму в жовтні 2018 р. країна входила із боргами населення в 38 млрд грн і завершила зиму в лютому із боргами в більше 69 млрд грн.
Вже на даний час на листопад борги населення складають більше 52 млрд грн і важко подумати із якими боргами населення буде виходити із зимового періоду. Особливо в умовах, коли уряд в черговий раз обманить населення із наданнями субсидій.
 
© dobryj5 [14.12.2019] | Переглядів: 1552

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.1/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook