для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ЄДНАННЯ ПО-УКРАЇНСЬКИ. ЙОПТЬ


ЄДНАННЯ ПО-УКРАЇНСЬКИ. ЙОПТЬ
Якость так почитаєш новини, а потім прошліфуєш це читання комментами з Фейсбука - й хочеться сказати "Да пашлі ви всє в жопу".
Але не скажу. Бо варто сказати щось поядрьоніше, повєсомєє, ну тіпа пенделя під тупу жопу якогось пересічного з мудрого наріду.
 
Ну, новини як новини, хтось черговий вивалився з вікна, поршик в"їхав в буса, той перевернувся й придавив двох своїх пасажирів, що вилетіли з дверей. Знов не спрацювала у Труханова (сцуки) пожарна сігналізація. Бляді, невже вона так дорого коштує? Невже відповідні служби не можуть перевірити її працювання? Хоча б у приміщеннях, де є діти та молодь, та у лікарнях.
 
Ахвіцери з великими звьоздами підкуплюють військових лікарів, щоб ті їм намалювали втрату здоров"я на війні, щось типу пріобрєтьонного остеохандрозу чи скачка тиску. За те такий ахвіцер (сцука) отримає від голої держави 400 000 гривень за доставлєнниє неудобства. Звичайно, не всі ахвіцери такі, але є, сцука, є цілий табун таких жеребців, що гарцюють на біді справжніх поранених.
Ось, послухайте, капець капцовий!

 
Але хочу сказати не про те. Якась розумначастина мудрого наріда ще борсається і хоче врятувати країну від "давно назрєвшего вопроса" продажу землі. Аби той назрєвший вапріс не вибухнув, як гнійний нарив та не накрив посполитих.
 
Ви можете хоч танцювати на голові Тимошенко, але тільки вражина може заперечити, що вона зараз не б"ється як левиця проти прийняття антиукраїнського закону про продаж землі гопкомпанією Зеленського. Вона організувала "Штаб захисту української землі", куди ввійшли фермери, вчителі, активні громадяни.
І от коли до цього "Штабу"  в полуприжкє перевзувся та приєднався Порошенко, знайшлися 2 патріота, Шишкін та Хмара, зі своїм смердючим противсіхством.  Хіба вони не чули, що "ворог мого ворога -  мій друг"? Ну, звичайно, з Порошенка друг-як з гімна конфета (от кум з нього добрий), але чого б ситуативно не використати Сивого Гетьмана у боротьбі проти Зе, проти його закона про продаж земель?
 
Таке враження, що ці два патріоти, Шишкін та Хмара, стали якимись лакузами на службі у Зе. Звичайно, то не так. Але абсолютна, якась генетична нездатність українства до об"єднання просто вражає. Знаєте, з такими патрійолопами і ворогів не треба. Вони, здається, не чули про необхідність єднання перед смертельною небезпекою. Читаєш такі новини і опускаються руки.
 
Нехай розпродають землю, бо "вапріс ринка землі давно назрів", як підкреслювалося і тут, на ДД. Назрів - то зривайте плоди, їжте й не обляпуйтеся.
Амінь.
 
© Микитич JPEG [06.12.2019] | Переглядів: 844

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.8/45

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook