для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ВОРОВАЙКИ


ВОРОВАЙКИ
Ніколи не було секретом, що в Україні дуже розгалуджена сітка рашкованских агентів. Ними нашпиговано все - армія, СБУ, держінституції.
Є звичайні проплачені шпигуни, завербовані рашкою з числа українських рагулів, з числа пропрашкованського мотлоху. Є професійни шпигуни, типу Штірліца, що з давніх давен, як шашіль, підточують українську державність.
Служба безпеки якось мляво так з ними бореться. Не раз доводилося читати на ФБ відверто україноненависницькі вирази "киян", які виставляли свої фото й нічого не опасалися. Там були й справжні кияни, й покидьки з Донбасу, що переповзли в Київ. Роздмухали війну й потім заховали подалі від війни свої жопи. Тобто, Київ нашпиговано ватою. Не думаю, що ту вату путін зможе "підпалити" в разі чого, але сморід від неї буде.
Є латентні симпатики раші, які може того й не розуміють. Наприклад, споживачі російського "культурного продукту". Оті, що валом валять дивитися Ань Лорак, всяку Лабуду й інших балалаєчників.
 
В мене питання - хто персонально запрошує тих "митців" до України? Хто ставить підпис під дозволом на гастролі в Україні оцих наглих воровайських пик? undefined
Хто вважає, що й так низький культурний та патріотичний рівень наріду треба піднимати тими сморідними гастролями? ХТО? У СБУ нема до них питань?
 
А чого варте відверте знущання якоїсь блЯдої молі, замісника  головного редактора Cosmopolitan Ukraine Євгенії Піздіхіної Пліхіної, яка нагло й відверто підняла на глузи похорони загиблого Героя України! Може є наївні, що думають, що та Піздіхіна сама надумала так глузувати? То теж невеличка, але вагома частинка антиукраїнської пропаганди, нівечення й приниження українських героїв.
 
До речі, щодо внутрішніх недоворогів. Були й на ДД такі собі от"явлєнниє риги (а риг - то вважай посібник рашиста). Наприклад, Віталік-"товариш Шошличков". Знаєте, ким той риг був? Заступник консула по торговлі в Малайзії. Й воно хвасталося, що крало в міністерстві туалетний папір! 278385 Ото рівень навколодипломатичних служб України? Shock
© Микитич JPEG [05.12.2019] | Переглядів: 2012

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.4/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook