пароль
пам’ятати
[uk] ru

ВОЛИ, ТАЧКА ТА ЛІСАПЄТ


ВОЛИ, ТАЧКА ТА ЛІСАПЄТ
Альо, молодий-красівий, дивись мені в очі і відповідай на три питання (пам"ятаєш, як у дитинстві був такій мультік "Трі банана"pardon). А тут  три питання, так що не юзай фієйними частями, а дивися в очі та відповідай. Бо питання серйозні й проблема серйозна.
 
Зауважу, питання до тих щасливчіків, у кого є тачка. Не важливо яка - нова чи стара, наворочена чи голосрака, куплена чи скоммунізжена. Власники тачок - вони не прості  люде, вони навіть не прості земляни, бо вони мають змогу перти на роботу свої сідниці не у якомусь задрипаному комунальному транспорті, а у власній консервній банці на колесах. А то не всякому дано! Так? Так!  Кожній срачці - по персональній тачці (ну то я вже перебільшую. Нє, звичайно, тільки обрані сраки достойні пертися на власних колесах blush2).
 
Домовимося, що відповідь ТАК дає вам 1 бал, а НІ - нуль балів (тобто, дулю).
 
1. Питання намбе ван: Чи доводилося вам сідати за кермом в нетверезому стані? Ну такому, що не бокал вина чи кухоль пива вдув у себе, а так щоб був дуже напідпитку. ТАК чи НІ?
 
2. Питання намбе ту: Чи доводилося перетинати суцільну лінію? ТАК чи НІ?
 
3. Питання намбе срі (соррі, саме срі , а не сери)i55: Чи доводилося вам не пристібатися ременем безпеки або не вимагати того прищібання від пасажирів, а особливо від тих, хто причаївся на задньому сидінні?
ТАК чи НІ?
 
В мене ще є до вас багато питань, на кшкалт "Чи доводилося вам  не стишувати аллюр при наближенні до "зебри", але не будемо вдаватися в тонкощі водійських політесів, бо ми народ сурйозний і до реверансів не привчені.
 
Зауважу, що я теж водій. Зі стажем. Воджу свого залізного коня - лісапет. В мене він крутий, хоч і шосейний. Наворочений, наскільки то можливо й не зашкоджує руху. Він слухняний і яскравий. Ну, жіноча така шкапа...Тіки що духами не пахне.
 
Отже, повернемося до наших баранів, тобто відповідей. Якщо ви отримали 3 бали, три рази відповівши ТАК, то вам пора здавать в комісіонку свого залізного коня й їхати на дільні села купувати (коли знайдете) вола. Бо ви непридатні до керування автівкою. Чому, спитаєте ви? Все ж класно, ви ні на кого не наїхали, не вперлися в дерево чи паркан, не буцнулися з фурою. Але є така приказка "до пори до часу глек воду носить" або, як кажуть лапотние "братовья" "сколько вєровочке не вицца". До пори до часу ви своєю залізякою не заподіяли шкоди. Або собі, або комусь. Так що або робіть все, щоб або відповідь на питання була НІ, або "цоб-цобе". Навіть не лісапєт, а саме цоб-цобе.
 
Якщо у вас все ОК, от тільки не любите своє пузце прищемлювати ременем безпеки - тоді пересідайте на лісапєта. Все ж техніка, але ременю нема. А навіщо той ремень, спитаєте ви? А щоб зберегти життя, вразі чого. Щоб не вилетіли через лобове скло й не бряцнутися на дорогу за кілька метрів від своєї автівки.
 
Так що, малята, будьте самокритичні й простягайте ножкі по одьожке - кому Запорожець, кому лісапета, а авто-віслюкам - воли. Й то ще буде забагато честі, бо віл такому віслюку фору дасть. t2443
© Микитич JPEG [10.11.2019] | Переглядів: 792

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.1/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати