пароль
пам’ятати
[uk] ru

РАЗВОДІТЬ чи ОТВОДІТЬ?


РАЗВОДІТЬ чи ОТВОДІТЬ?
Я не філолог, і в орфографії знаюся мало. А до того ж у школі вчилася на слабеньку трієчку. Мене за те дома нещадно били, поки всю дурь не вибили. А може й не всю, бо я інколи не розумію значення слів.
 
От тепер кажуть про відведення військ. То може тутечки знайдеться якийсь знавець військових термінів, може, якийсь воєнний, желатєльно красівий та здоровенний. Але якщо малий та плюгавий – теж не страшно, аби терміни пояснив та груди не мацав. Бо воєнні, особливо ще совєцького розливу, офіцери та прапора – вони такі, аби добратися до женських красот. Я отвлєклася, вибачте, панове. Але то правда, бо з пєсні слова не викинеш. Ласі офіцери й прапора були до женськой груді.
 
Тепер про серйозне.
 
Так от. Коли кажуть відведення, то напрошується висновок, що відводять когось, звідкись та кудись. Ми чуємо про відведення ВСУ з зайнятих й облаштованих позацій назад, у поле, де нема облаштованих позицій. Нагадую – скоро зима.
Щось не чула, що відводяться війська противника. Якщо відводяться – то куди? Чи реально відводяться тільки наші війська?
 
Коли ж ми кажемо розведення військ, то виникає смутная мисль, що нас розводять, як лохів.
 
Але якщо когось там розвели чи відвели, то це робиться для чого? Ну добре, щоб перестали стріляти. Ще добре, що снайпери не дістануть наших військових.
 
Але якщо Зепрезидентський домовиться надати особливий статус ОРДЛі, то виходить, що того статусу набере ще й та територія, звідки наші відійшли? Нє? Тобто, тим розведенням путін вимацав ще більшу територію для ОРДЛи.
© Микитич JPEG [09.11.2019] | Переглядів: 1503

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.0/41

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook