для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

"Поліграф"


Розумне рішення
 
В нейрохірургічній лікарні обласного центру на зборах трудового колективу  таємним голосуванням головлікарем було обрано прибиральника дядю Вову. Він був обраний за свою комунікабельність, вміння дотепно розказувати анекдоти та знання відповідей на всі запитання.
Робота закипіла.
Керівнику як водиться часто потрібно відлучатися на різні заходи (наукові конференції, презентації та ін.)
І ось сталося. Микола Іванович, призначений на посаду завідувача стаціонарним відділенням (колишній інженер ЖЕКу, де працював дядя Вова), на основі залізних доказів - "всі про це знають" - звинуватив лікарів відділення в отриманні хабаря за небажання лікувати пацієнта.
Дядя Вова, хоч перебував далеко, завжди тримав руку на пульсі новин свого закладу, користуючись самими надійними джерелами інформації (соц. мережі). Взнавши про таке неподобство він відразу заявив, що таке можуть утворити тільки ненормальні люди, а так як таких в його команді немає, то всі причетні повинні примусово зробити магнітно-резонасну томографію.
Сказано-зроблено. Всі пройшли МРТ головного мозку. Результати та опис на протязі трьох діб зробить баба Клава, санітарка патолого-анатомічного відділення, призначена на посаду головного спеціаліста як колишній бригадир дяді Вови в тому ж ЖЕКу.
73 відсотки працівників лікарні тепер мають законне право дорікати 25 відсоткам працівників за їхнє нерозуміння нововведень дяді Вови.
P.S. Результати МРТ оголошувати звичайно ніхто не має права - медична таємниця, а медична таємниця це - ЗАКОН!
© Дмитрий Бойченко [24.10.2019] | Переглядів: 2053
Мітки: #Зеленський 

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.4/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook