для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Що тепер скажете, порохоботи?


Що тепер скажете, порохоботи?
Щось таке, як у вступлєнії, нєоднократно прийшлося читати, зайшовши для інтересу в певні групи у соцсєтях. Вобщє, у всесвітній мережі гуляє безліч посилань на преступні дії Порошенка. Але якісь вони частічні, незакінчені і несистематизовані. От вирішив виправити ситуацію. Що, канєшно, буде мать велике значення для майбутньої Гааги. Бо що сталося в Панамє, і як Порох обдурив наівного портнова ми вже бачили.
Почнемо от істоков. Головна вина - це його народження. Самим цим він вже створив проблеми одному з найвеличніших, навіть, я не побоюся це сказати, найвеличнішому президенту всіх часів і народів, тих, що були, є і, канєшно, ще будуть.
Одразу після народження замислював разлічні прєступлєнія. Совєршив вбивство брата, сестри, мами, тьоті, батька (в том чіслє вінчального), дєдушкі (свідєтєльств прєдостаточно, но вот напрімєр

Канєшно вбив і жінку і дітей, а то, що вам показують, то фотошоп, причому нєлєпо здєланий.
Після рождєнія вів ісключітєльно злодєйскую жизнь. На злочинні гроші створив Рошен. Основними задачами таких дєйствій є: 1. Викликать сахарний діабєт у насєлєнія України. 2. Перераховувати гроші ВСУ, щоби підтримувати війну і, канєшна, колоть очі, я не побоюся це сказати, найвеличнішому президенту всіх часів і народів, тих, що були, є і, канєшна, ще будуть.
З дєцтва старатєльно вчив англійський язик і старався отримать харошу освіту. Ісключітєльно для того, щоби створювать тепер нєпріглядноє сравнєніє для других, які в поті лиця свого з дєтсва вели трудове, чесне, праведне, наповнене добродєтєлями життя і не мали часу на всякі витребеньки, як от освіта.
Далєє, створив офшор, у якому немає грошей, для того щоби обмануть наівних, напрімєр портнова. І, как оказалось, немає і офшора. Но основною причиною, канєшно, було колоти очі найвеличнішому за його офшор.
Відкрив фабрику в Ліпєцку щоби зарабатувать дєньги і договорився з путіним, щоби ту заарештували і не дали її продать. Але це, канєшно, в пєрву очєрєдь, для того щоби колоти очі найвеличнішому за його бізнес в росії (чєсний, а не на людському горі і не на державних коштах).
Створив партію регіонів. З цим всьо понятно. Але замєчу, що вже тоді, бєзусловно, задумав пріход до власті януковіча. Що далі було всі знають. Але не всі понімають, що підло просчітав всьо напєрьод, щоби підло і прєступно стать президентом.
Будучи вже вищеозначєним, бо язик не повертається назвать цього гада тим красівим словом, яке, бєзусловно, подобає ісключітєльно найвеличнішому, вкотре не побоюся цього слова, віддав Крим і Донбас. А то, що окремі порохоботи сміють казати, що з Кримом це відбулося ще до його підлого узурпаційного вибору одуреними і змарнілими від сахарного діабету людями - так то не правда, бо замислив, як вже незаперечно доказано вище, він це вже давно. Ще одразу після рождєнія. Коли вбивав всіх кругом і підряд. А з Донбасом тоже ж всьо ясно. Це ж не януковіч на самом дєлє добивав армію України, а Порошенко викликав у всіх солдат і охвіцерів тоже діабет, чому вони й не могли добре воювать.
Потім він розв’язав війну. Понятно, що не ісключітєльно для лічного обогащєнія на крові, а ще й для того щоби створить проблеми найвеличнішому. Бо ж знав, що довго одурювать людей не вдасться і вони канєшно виберуть народного незапятнаного простого чєсного настоящого президента.
Для чого ще й створив всячєські добровольчі батальйони, щоби теперечки оті батальйони створювали проблеми знаєте самі кому.
Своїми злодєйствами нагнав такого страху на всіх добропорядних, що вони змушені тепер істино народного настоящого президента возить у броньованих машинах і не давать їхать на велосипеді, як йому і подобає, а также заставляють його літать на самольотах.
Для ще більшого уніженія істино народного, прєступно в злодєйскіх нєдрах підготував відомих всім міністрів економіки, іноземних дєл, внутрєніх дєл, прем’єр міністра і многіх другіх (напрімєр декого в нєдрах ще партії регіонів), які тепер як не хвалять «достіженія» Порошенка, то підступно мішають жити істино народному і не дають йому воплотіть в жизнь всьо задуманоє. Напрімєр, не зменшують тарифи, не відміняють всім налоги, не збільшують зарплати і пенсії і многоє многоє другоє.
Злодєйські повирубував разом з многіми другіми баригами ліси щоби затопить і знищити Україну. Кромє того повирубував ліси у Німеччині, Америці, Австралії і многіх другіх странах, щоби і їх затопить і знищити.
Призначив коломойського головою ОДА і потом підступно його вигнав і відібрав Приватбанк. Для чого – надіюсь вже пояснювати нікому не треба.
Головне, що підступно взрощоні ним генпрокурор і міністр внутрєніх дєл і голови НАБУ, ДБР і прочого хитро ховають всі слєди цих і других прєступлєній.
Щоби замилить всім очі, на вкрадені гроші щось там незначітельне зробив з ПВО Києва, підписав нікому не потрібну асоціацію з ЄС, домовився за безвіз, томос, побував недавно в НАТО, де отримав багато обіцянок. Але настоящих аналітиків не обманеш. Всім відомо, що все ото на хліб не намажеш, нікого воно взимі не нагріє і всьо остальноє.
А змучені сахарним діабетом люди многоє не понімають і волнуються.
Думаю, що опісаного вже достаточно для декількох пожизнєнних сроків, хоча й далеко не все ще сказав. Але, що головне, все описане гарно аргументовано, підкріплено незаперечними доказами і ні в кого не визиває сомнєній, даже у Порошенка і його адвокатів.
Не можу также продовжить дальнєйше опісаніє, бо дрижить рука при мислі про страшні злочини гада, фамілію якого даже не хочу більше упоминать.
© msusa [17.10.2019] | Переглядів: 3567
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.4/44

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook