пароль
пам’ятати
[uk] ru

Китай рулить


Китай рулить
У США пояснили заморозку 250 млн доларів допомоги Україні
https://www.pravda.com.ua/news/2019/08/29/7224806/
ну як пояснили, щось мичать про те що це не конкретно Україні - а взагалі заморозили 4 млрд. допомоги різним країнам ( з метою економії бюджетних коштів) ну і от 250 млн. українських грошей накрились мідним тазом.
В той же час Китай пропонує со старта 100-чку мільйонів лише за право купити - одне йму дуже цікаве підприємство - і цю соточку він пропонує не ригобидлу богуслаєву а державі. Взгалі для України суцільна вигода - після розрахунку - кітайців з богуслаєвим - останнього можна брати за білі ручки за співпрацю з агресором а отриману налічку конфіскувати також на користь держави. Разом це буде покручє мериканських пряніків.
Стосовно жахів нарахунок продажів - нібито китайці все спиздять(технології) а завод закриють. Ну що візьмеш з тупарилої собачні - всіх рівняють по своїй мірці. Китай купив Вольво - технології інкорпорірувавbiggrin але шведська Вольва котра перебувала на межі банкрутства завдяки кітайським інвестиціям зараз навіть збільшила штат працівників. Так що вигоду отримали обидві сторони. Натомість що можуть запропонувати мерикоси Україні за Мотор-Січ. А нічого - у них і так женерал електрик, P&W, та роллс-ройс затісно почувають на ринку - і технології у них не вчорашнього а завтрашнього дня і багаж СРСР їм нідочого. А от Китай завдяки радянським технологіям+промисловому шпигунству на заході може вже прямо сьогодні ввечері отримати цілком конкуретний двигун для своєї дійсно китайської(за масштабами) програми цивільної авіації. А це просто величезний ринок. Навіть якщо Мотор-Січ втратить власне виробництво цільного двигуна - вона значно виграє навіть як рядовий виробник комплектуючих для фінальної зборки на території КНР. І знову ж без китайського бабла та вкрадених китайцями критичних західних технологій - мотор-січ це нікому непотрібний (на заході) трупак.
P.S.
Штаб-квартира — в городе Гётеборг, Швеция. В 2015 году во всём мире было продано 503 127 новых автомобилей Volvo (рост на 8,0 % по сравнению с 2014 годом). Volvo Cars впервые в своей истории перешагнула рубеж в 0,5 млн проданных автомобилей. Крупнейшие рынки — Китай (более 81 тыс. проданных автомобилей), Швеция (более 71 тыс.),
P.S 2 - вважаючи так сказать супутні втрати - анулювання допомоги від США - кітайців можна розкрутити ще на додаткову компенсацію.
© dikiybober [29.08.2019] | Переглядів: 864

2 3 4 5
 Рейтинг: 24.0/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати