для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чи хочемо ми насправді великої України?


Чи хочемо ми насправді великої України?
Депутат від Слуги народу Ліза Богуцька написала в месенджері френдам що Порошенко готує переворот проти Зеленського аби знову у якості сірого кардинала прийти до влади.
 
Перше. Порошенко як іграшка англійських олігархів прагне вставляти палки в колеса народу, бо звільнена та сильна Україна це смерть для Європи: європейці зараз живуть виключно рабською працею українців в Європі і коли Україна стане багатою країною європейці втратять дешеву робочу силу. Саме тому несамовитий та взбішений маріонетка Порошенко прагне будь що дискредитувати самостійного президента Зеленського що не є ставоенником американо-європейських вампірів що хочуть трощити свободу нації котра прагне більшого та хоче допомагати іншим також ставати успішними. Ціль ляльководів Порошенка перетворити українців на зневірених адептів європейської церкви покращення первосвященики котрої вже двадцять років кричать на всіх смітниках що ми повинні продатися європейцям бо там є щастя. І що вийшло із так званої європейської інтеграції ми стали наглядними свідками - повного банкроиства всіх промислових гігантів котрих злодії Порошенко навмисно обанкрочують аби вигнати українських інженерів за копійки працювати на німців та поляків.
 
Друге. Заходу не подобається що українці не хочуть бути рабами. Лондон наказує українцям покінчити життя самогубством та віддатися Європі що бажає кохати Україну та це вже не схоже на якийсь жахливий сон - нам пропонують віддати все європейцям бо вони нас кохають. Тим часом Зеленський прагне не прислужуватися Європі бо із цього нічого не вийде: дияволу потрібна душа після чого жертва стає повністю залежною від наказів диявола. І саме тому ціль Порошенка котрий нахабно кричить про Європу це викрадення у нас сил для праці та перетворення українців в батерейок що будуть живити своєю кров'ю європейських рабів що стали сміттям світу та просто доживають останні дні свого життя та у передсмертному бісівстві в агонії хочуть забрати із собою в пекло і Україну.
 
Третє. Злодій та лицемір Порошенко прагне зараз своїми діями із кроків палацового перевороту зупинити вільне життя українців бо за свободою та розумом іде гроші та багатство і влада. Із Зеленським ми станемо справді незалежною державою котра отримає ядерну зброю та буде наставляти її на всіх хто хочуть нашої смерті так само як і Порошенко та Єлизавета котра наказала Порошенку розколоти Україну та вкинути нас у пекло громадянської війни.
 
Четверте. П'ята колона Порошенка стане зараз пговорити про те що у Зеленського нічого не вийде бо ми нічого не вміємо та незнаємо і ми не спроможні жити самостійним життям тож нам треба  до Європи котра дасть нам роботу - насправді із втратою інститутів державності зникає сама сутність та зміст існування народу. Якщо у нас немає держави значить ми дикуни і нас виженуть на задвірки світу бо ми є лузерами та безкорисними ненажерами котрі нікому не потрібні. Ми повинні довести всім що ми не просто так їмо хліб та ми стали до праці аби знову розпочати наше сходження як колись УПА та наш лідер Бандера котрі стали символами українського незламного духу та сили що має перемогти та вбити всіх наших ворогів котрі стріляють по нас та змушують стати повіями.
 
П'яте. Ціль Порошенка створити ілюзію державності та розвитку, а насправді красти у нас інтелектуальні та чесні сили що можуть збудувати Україну. Зараз нас немає, ми не маємо своєї землі та дому, тож наша ціль не  ходити по вулицях та кричати, а вироблять національну практичну ідею та кредо котрі стануть для нас підсилюючим мотивом задля перемоги та серії перемог. Не слід дивитися на уряд та президента слід дивитися на себе та запитувати що я сьогодні зробив для України. Лідер це не ворог і не диявол, лідер це той хто може менеджерським талантом та розумом об'єднати народ задля створення чогось великого що увійде в історію як центр котрицй керує та управляє життям людей, отримуючи прибутки від своєї  вдячної праці, якщо ми хочемо побудувати державу  та бачити не державу в собі, а себе в державі тоді нарешті слід не обманювати власну державу бо вона обманить  нас в сто крат більше ніж ми її. Слід будувати не фейк а реальну живу країну корта має постати на цих руїнах анархії  та злодійства і стати джерелом нашого наповнення повітрям легень. А світлом  - душ...
© МихайлоАнтонишин [29.08.2019] | Переглядів: 743

2 3 4 5
 Рейтинг: 25.4/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook