пароль
пам’ятати
[uk] ru

накипіло


накипіло
скоро до нас має завітати радник мериканського агента путіна  їбанька по  фамілії трамп
і буде повчати нинішню ЗЕ владу нарешті таки Незалежної України повчати що нам можна робити а що не можна. Кому можна продавати стратегічні підприємства а кому ніззя.
Виходячи з того що Китай є нібито ворогом (України278385) або принаймні потенційним ворогом...
Ну що тут скажещ сонечко в головку мужчінкє напекло - от він і городить чорт-знає-що.
По порядку - Китай безумовно є ворогом США №1 №2 №3 і т д. а ще точніше ворогом мериканського доллара як головної резервної валюти Світу. Насамперед тому - що прямо здєся і сєйчас Китай по всім офіційним даним тих же IMF; WB - є одноосібним лідером світової торгівлі (головним Бєнєфіціаром). А не по офіційним так взагалі повний швах Китайський Банк реконструкції і розвитку вже 5 рік видає більше кредитів розвиваючимся країнам(Африка в основному) ніж Cвітовий банк. в юанях єстєствєнно і тільки у вигляді звязаних кредитів під покупку китайського ширпотребу і ТЕХНОЛОГІЙ та ПРОМИСЛОВОГО ОБЛАДНАННЯ - одна Венесуела влізла в кабалу на 60 мільярдів баксів(якщо в еквіваленті доларів) і між іншим більшу половину рузмні кітайці зних вже здерли.
Відповідно без бакса в ролі світової валюти - трамп дешевий губошльоп - ну тобто той ким він і так є в реальності. Нєвєліка трагадія.
Тобто Китай реально смертельний ворог США. Тепер візьмем нашого "союзничка" - гнила здатна на все заради власної вигоди нація - варто згадати що саме завдяки мериканським  студеббекерам які забезбечували військову логістику сталінського кривавого монстра на 90% московські орки знищили українських Героїв з 14 дивізії СС Галичина під Бродами.
Зараз той же трамп на всю топить за повернення сраної рашки в G7 та перетворення її на G8. срана рашка як що хто в танку це вже НАШ смертельний ворог - існування якого як не крути не сумісне з існуванням України як єдиної соборної незалежної держави.  І саме в інтересах кітайських "товарісчей" ліквідація цього монстра методами мякої сили як єдиного державного організму. У випадку зникнення рф як державного суб`єкта зникає  останній фактор який може перехилити шальки терезів на користь англосаксів ( як це вже траплялось в протистоянні англосаксів та об`єднаної континентальної Європи під проводом Бонапарта й Гітлера)
Не дарма саме зараз в китайській бік так запопадливо поглядають всілякі російські "ліберали-риночники" на кшталт Ройзмана - вкупіbiggrin з матьорими комуняками капіталюгами-мільярдерами типу Грудініна. Чують так сказать інтєрєс у родстєнних косоглазих душ і саме головне можливість хапнути пристойне фінансування. Натомість всіялькі хутріоти-дєржавнікі типу гіркіна-диркіна вовся піднімають вой про кітайську угрозу.
Від себе замічу - "кітайська угроза" для раши в трактовці диркіна- стрєлкова - брєд сівой кобили. Китай небуде нападати на рашку і окуповувати її території за жодних обставин - оскільки головний пріорітет для нього Африка. Кітайці лише за останні десять років інвестували туди більше ніж СРСР в Сибір за всю свою історію. А от вирвати кобрі її отруйні зуби - і запобігти перетворенню рашки в таку собі мериканську північну корею - на противагу кітайській - те що доктор прописав. сценаріїв дохуїща - але кінцевий варіант незмінний громадянська війна між бєлимі і краснимі - і послєдующій парад сувєрєнітетів - і опля замість рф є куча незалежних республік.
А причому тут Україна ? а от причому за такого сценарію - єдиною перепоною для повернення Криму буде Туреччина - нічого з розряду місія немоможлива - можна навіть сторгуватися. Плюс зникнення нашого екзістенціального ворога - несучого загрозу нових голодоморів та репресій нашому багатонаціональному Народу. Так що болтон впевнено прямує нахуй
© dikiybober [28.08.2019] | Переглядів: 1047

2 3 4 5
 Рейтинг: 23.6/26

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати