для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Кореляція між Лембергом та Корком


Кореляція між Лембергом та Корком
Сьогодні зранку мене нагнало філософське питання - яка існує кореляція
між містом Лева Лембергом і містом на півдні Ірландії - Корком.
 
Кореля́ція  — у математиці і природознавстві — співвідношення, відповідність, взаємозв'язок предметів або понять. Залежність між явищами або величинами (параметрами), що не має чіткого функціонального характеру.
 
То цитата, щоб те страшне слово не лякало мєстних троглодитів. Ну тіпа тих, що глотають за трьох.
 
Не існує ні найменшої. Бо ніякий Корк з Лімеріком та Галвеєм і в страшному сні не додумався б, обдристуючи литки, бігти голосувати до свого парлямєнту, скажімо, за агента Кромвеля. А потім, вчинивши з доброго дива цю  дурницю, освячену водою з Термосу rofl, рвав на собі пітного тільника, захищаючи свій вибір. Захищаючи, як захищає цеповий Бровко свого хазяїна, що годує його помиями та шкоринками і проходячи, дає раз від разу оздоровітєльного пенделя. Аби Бровко не дрімав! А пес і не дрімає - він кидається лизати чобіт свого хазяїна, виляючи хвостом. 278385 Тіпа, спасіба, дарагой хазяїн. Я навєкі твой Бровко.
 
А в Лемберзі таких прибічників українського кромвеліанства хоч греблю гати.  Більш того, зі свого філософського патриціанства та софісьтського Олімпу вони скотилися в вульгарне люмпенство. Ну так ніби живуть не у Лемберзі, в на задвірках хуліганського Лімеріку.
 
Я б хотіла навести цитати з коментів з-під мого вчорашнього ІМХО, але кромвеліаці чомусь злякалися і задавили своїми голосами мій геніальний вчорашный витвір.
 
Але дехто з них, ще не настільки впав в старечий маразм, щоб не зрозумити, про що я наразі пишу. Не кожен поет - Йєйтс. Як би не намагався бути схожим на нього. І ДД - не Дрімкліфф. blush2
 

 
Отже, Kiss my Irish ass biggrin
 

ПиСи. Як новий дописувач на ДД, не можу писати коменти і відповідати на коменти. На жаль.
 
А тому ось презент моїм читачам, романтичний фільм про Ірландію smile3
 

 
© Настя Швидка [31.07.2019] | Переглядів: 1555

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/39

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook