для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

..ЛЯДСЬКІ ПРИСТРАСТІ. З архіву телеканала "Рада"


..ЛЯДСЬКІ ПРИСТРАСТІ. З архіву телеканала
     Напружився столичний мегаполіс, а дехто навіть стиснув кулаки… Народна депутатка Богомолець представила закон про матюки. З трибуни приголомшеної Ради промовила вона:
    - Йо.. вашу мать! Щоб знали ви, колеги-депутати, від матюків всі наші біди, б..дь! Нужденний люд століттями страждає, - продовжила народний депутат, - від того, шо енергію вкладає не в творчу працю, а в суцільний мат. Навколо в світі йде важка робота, десь квітне думка, десь міцніє дух. А ми, пробачте, відкриваєм рота лише для того, щоб послать в пи..ду. За це ми на Майдані, ..ля, боролись, погнавши на ..уй йо..аний совок!? – спитала депутатка Богомолець, в парламент на новий зібравшись строк. – Я ж дохтур,  не якась там вам Уляна, я ж жінка, це вам, ..ука, не Супрун, і я не Юля, путінська путана, і не Олєжка, пі..ор та пи..дун, я не Пашинський, йолоп з пістолетом, і не Ківалов, ..раний підрахуй, я, пи..дюки, членкіня комітету, а не якийсь електоральний ..уй. Коли я вчилась у медичній бурсі, у нас латині трохи там було - і в ній немає матюків, я в курсі, а Рим, ..ля, це вам, ..уки, не село. То все принесла кацапня ї..лива, то злої..учі кляті москалі, щоб ми ніколи не жили красиво, забувши спів, ..ля, рідної землі. Щоб к є..еням послали рідну хату і розмінялись рідним шмурдяком на їх гівно, бояришню прокляту, закусюючи тільки матюком. Відсмокчуть ті кремлівські посіпаки, є триста літ історія стара, як наш Мазепа в величезну сраку ї..ав, як ..уку, їхнього Петра. Та то тоді, вдивіться ж в цю мармизу – цю, ботоксну, в розвалинах Кремля… Хто нині на Валодєньку полізе? Хіба кадир… після овечок, ..ля. Ні, це нам не потрібне, ми же горді, в кремлівський зад нам лізти не з руки.  Але коли вас муж пи..дячить в морду, що він верзе? Суцільні матюки! Він міг би це озвучити культурно, нагнувши (віртуально) москалів, по-європейськи, толерантно: «Курва!» - і світ від того тільки би зрадів. Бо «курва» - то вже інше, то Європа, то «..лядь» - але вже європейська ..лядь, і ..лядь пошлеш ти хоч в пи..ду, хоч в жопу, а курву… в Євросуд хіба послать? Скажімо, депутата обізвати… це ж знає і народ, і я, і ви, шо «курви» - то всі ми, всі депутати, а «..ляді» - лиш хто смокче у Москви. Коротше, ті, хто тут не комсомолець, нехай проголосує у цю мить», - резюмувала пані Богомолець.
    - А как же, блядь, с народом гаваріть?» - почувся голос. І настала тиша… Це після літри віскі під хамон прокинувся колега Добкін Міша… І чхнув… кокосом… брат його Дімон.
    І зрозуміли всі, що прокололись, і після тих простих розумних слів стулила пельку пані Богомолець – і здох від щастя дехто з москалів. Ридала Рада: «Всі ми пі..ораси, а ти, Мішаня, ..ука, молодець! Прими ми ту ..уйню, народні маси зробили б не Майдан нам, а пи..дець».
     …хоча смаки у мене і не ті, тут я за Раду… в перший раз в житті.  
© Владимир Бунякин [30.07.2019] | Переглядів: 2662

2 3 4 5
 Рейтинг: 38.8/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook