для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Атракціон


Атракціон
Пригадалась одна історія, що трапилась дуже давно.
Одного разу мені довелось потрапити на фестиваль-ярмарок, котрий щороку проводили два тижні поспіль. Уся довжелезна вулиця була закрита для автомобільного руху, а натомість, на ній розташували безліч різних пересувних кухонь, палаток, переповнених різними товарами, та атракціонів для дітей, таких як качелі, каруселі, тири з різноманітними призами, тощо. Але, серед усіх цих дитячих забав виділялась одна-єдина для дорослих.
 
На вагончику, до якого стояла чималенька черга, так і було написано: "Тільки для дорослих!". А нижче, великими літерами геть інтригуюче "Людям з нестабільною психікою не заходити!" Ну і над усіма тими страхами був великий яскравий заголовок: "ЖИВА ЖІНКА-ЗМІЯ".
Квиток коштував зовсім небагато, тому гріх було не зайти і не подивитись що ж воно за диво таке - жива жінка-змія.
 
Зайшовши у напівтемний вагончик, ви опиняєтесь перед подіумом, метром заввишки. На подіумі стоїть великий скляний, підсвічений куб. У тому кубі, на верхній частині подіума, у центрі, лежить пошита із картатої тканини груба ковбаса, закручена у спіраль, та стирчащим догори завуженим кінчиком. А по центру тої спіралі-ковбаси виглядає голова літньої жінки. Волосся у неї зеленого кольору, закручене бубликом на потилиці. Обличчя також пофарбоване назелено і сильно підведені чорною тушшю брови та очі. Тими "страшними" очима вона, не моргаючи, дивилась на істерично регочущих глядачів і погляд її був безмежно індифірентним. Жінка-Ковбаса зовсім не рухалась.
 
Не важко здогадатись чому подіум був таким високим. Вона там собі всередині зручно сиділа на стільці. Можливо, що навіть плела шкарпетки, і тільки голова стирчала із дірки, прикритої картатою ковбасою, створюючи ілюзію, що перед вами на подіумі лежить Жінка-Змія із піднятою головою, наче кобра.
 
Видовище було настільки  жалюгідним, а наїбалово таким жорстоким, що у людей починались припадки і гикавка від сміху.
 
Саме тепер, у світлі останніх українських подій, пригадується ця історія. І здається, що українцям демонструють такий самий атракціон, тільки під назвою "ПреЗЕдент". От, тільки коштуватиме цей жалюгідний атракціон кожному українцю дуже не дешево.
 
Ну що, поржемо?..
© Shtorm [25.07.2019] | Переглядів: 2234
Мітки: #Зеленський 

2 3 4 5
 Рейтинг: 43.3/34

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook