пароль
пам’ятати
[uk] ru

4 рейх наносить отвєтний удар


4 рейх наносить отвєтний удар
Пока тут в Україні вся увага була прикута до різного дрібязку типу поверннення рашки в ПАРЄ. відбувались дійсно важливі події.
ЄС фактично розпочав неоголошену війну проти США.
https://www.minprom.ua/digest/254366.html
Як казав Боріс Грєбєнщіков - "в чем настаящая причина большинства войн - бабки или очень большие бабки"
"Я призываю вас тщательно обдумать потенциальное воздействие санкций из-за INSTEX. Участие в действиях, противоречащих санкционному режиму США, может привести к серьезным последствиям, включая потерю доступа к финансовой системе США", — написала Мандеклер главе INSTEX Перу Фишеру
І був посланий в ізвєстному напрямі. Що недивно
Решимость европейцев легко понять: объем двусторонней торговли ЕС и Ирана — 20 млрд евро, из них почти 10 млрд — деньги, которые Иран платит за европейские товары. При этом 88% европейского импорта из Ирана — нефть и нефтепродукты,
тобто Іран є критично важливим партнером ЄС - якщо у 4-го Рейху виникнуть справжні проблєми з послєдишами кривавого сталєна - ака срана рашка.
З іншого боку ЄС виступає головним спонсором - найсильнішого і найбільш боєздатного ворога США - ІРІ. Це мяко кажучи сильно не подобається американцям.
ряд стран (в том числе Люксембург) не хотели брать на себя регистрацию юридического лица, на базе которого создадут этот финансовый механизм. В итоге ответственность на себя приняли Германия и Франция
приємно бачити що старушка Європа ще ого-го і є кому продовжити справу видатних євроінтеграторів Напалеона Бонапарта і Адольфа Шикльгрубера.
Але довгий час ніхто не вірив що ЄС зважиться на конфлікт - але щось здохло - здохло дуже велике. І позицію  Франції та Німеччии вирішила підтримати Велика Британія. Ну і понеслась звізда по кочкам.
На мій погляд автор статті занадто оптимістичний :
если INSTEX окажется сугубо внутриевропейским механизмом, вряд ли американцы решатся на серьезные санкции против него чисто из принципа. Все-таки Евросоюз даже США не по зубам, в том смысле, что ссора с ним обойдется слишком дорого.
Від такого їбанька як Трамп можна чекати  чого завгодно. Недивно чого у старушкі Меркель нєрвішкі пошаліваютьac
Ну зараз понабіжать порохоботи і почнуть розказувати що демократії з демократіями не воюють - і взагалі це брієд сівой кобили - ну коли було таке можливо щоб англійські військові брали штурмом Вашингтон. Брєд - але булоbiggrin в реалі - і джефферсона від шибениці тоді врятувала лише героїчна втеча.
Але ЦВХ. як то кажуть своя сорочка ближча до тіла - тут головне яке це значення має для України. Саме позитивне
мы получили четкий сигнал от ЕС: торговать с Ираном можно, во всем слушаться американцев необязательно
Це просто блискуча можливість для України позбавитись від російської енергетичної  залежності.
© dikiybober [04.07.2019] | Переглядів: 887

2 3 4 5
 Рейтинг: 27.4/29

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти або зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Відновити пароль :: Реєстрація
пароль
пам’ятати