для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Помилка «порохоботів»


Помилка «порохоботів»
Спочатку хотів назвати – «Помилка Президента (Порошенка)», але трохи замислившись передумав. Некоректно аналізувати дії Петра Олексійовича, адже це означає занурювання в психологічні нюанси, а я не психолог. Отже можу аналізувати різноманітні ситуації тільки оцінюючи факти. Я буду звісно оцінювати і діяльність Порошенка, але не з огляду на його помисли, а з огляду на його дії, а зараз це зручніше робити спостерігаючи діяльність, здебільшого публіцистичну його прихильників, за якими чомусь в мережі інтернету закріпилась назва «порохобот». А діяльність цієї людської спільноти, яка викликає у мене повагу через їхню щирість і здивування через їхню наївність як раз пов’язана з помилками самого Порошенка, отже врешті решт буде таки йтися про помилки Президента.
Зараз коли минуло декілька тижнів з моменту початку діяльності Президента Зеленського стало ясно, що його попередня оцінка «порохоботами» була абсолютно правильною. І ось раціонально налаштовані пропорошенківські аналітики роблять нову помилку - вони звертають увагу «пересічного» виборця, який називається «електорат» і який дружньо проголосував за Зе, на абсурдність його навіть не дій, а поки що декларацій, на його тісний зв’язок з олігархатом, на його ідеологічні інтереси в Росії тощо. Тобто «порохоботи» намагаються надати свої логічні висновки людям, які подивившись не дуже розумний фільм вибрали Президентом чи то голобородька чи то голожопенка, які ототожнюють актора з його роллю. Я не кажу вже про те, що цей герой - чи то недоробок, чи то я не стану вживати назву такої людини з мого дитячого дворового лексикону, що починається на єба, а закінчується на ка. Я просто хочу зазначити, що цих людей легше переконати, в тому, що краще голосувати за бетмана, зорру або буратіну з мальвіною ніж підштовхнути їх до будь-яких роздумів. Ці люди, що складають більшість електорату, при чому підкреслю – будь-якої країни мають не чемну назву – бидло, а більш толерантну – гіліки, тож буду користуватись нею. Гіліки не сприймають інформацію навіть середньої наповненості, вони сприймають виключно примітивну за змістом і гармонією пісенну творчість, примітивну лексику тощо. Прислухайтесь до так званих пісень водіїв маршрутних таксі – всі маршрутки заповнені майже повністю російськомовним мистецтвом з остеоязикими текстами з мінімумом нот, в які «співаки» здебільшого не влучають. Кацапська пісенна творчість лунає з водійських динаміків, над якими часто майорить синьо-жовтий і навіть червоно-чорний прапорці. З цими людьми нічого не можна зробити, змінити їх не можливо – перевірено багато разів, в тому числі і під час останніх виборів. Як же бути? Як же в цивілізованих країнах не спостерігається таке торжество охлократії? Ну, по перше таки спостерігається, нехай і не в такому масштабі – Обама, Трамп і т. п., а по друге… Власне про це і піде мова в цьому тексті, а помилки Президента і «порохоботів» допоможуть зрозуміти принципи ефективних політичних технологій.
Був такий російський письменник українського походження Чехов, та він закликав вичавлювати з себе рабів. Цей заклик став дуже модний під час перебудови, про яку зараз молодь не знає, але його часто вживають і зараз. Я не стану заперечувати цьому гаслу, але зазначу, що ефективність його мінімальна. Так – декому це вдається, але розраховувати на нього треба залишити прекраснодушним фантазерам від політики, політикам реальним варто проаналізувати, що з цього приводу говорить П’ятикнижжя Мойсеєве. Так, саме Одкровення Боже і лише воно може бути в нагоді прагматичним політикам, які прагнуть до ефективного керування ефективним суспільством… Ой, зовсім забув – атеїстам і агностикам далі не читати, відправляйтесь пані і панове до гіліків слухати «радіо п’ятниця» і голосувати за Чіполіно.
Всевишній створив Всесвіт, Землю і Людину отже він краще всіх знає про те і про тих, що і кого Він створив. Я не стану тут доводити теологічні істини, про це інші мої тексти, посилання наведу http://vpseldonimov.blogspot.com/2019/06/10.html , http://vpseldonimov.blogspot.com/2019/06/blog-post.html і поїхали далі. В Книзі дуже докладно описані правила поводження з рабами. На перший погляд рабство – анахронізм, людство пройшло етап рабовласництва, зараз рабство існує подекуди виключно як нелегальне явище проти якого ведеться боротьба. Це так, але це стосується лише організації суспільства, а в Книзі йдеться про певну частину людства, яка не спроможна самостійно існувати, яка існує в ролі відомого, яка не в змозі забезпечити своє існування. Такі люди самі добровільно ставали рабами. Звісно, що в ті далекі часи існування було дуже важким, зараз світ став більш технологічно розвинутим, самооцінка людини, її гідність піднялись на досить високий рівень, звісно, мова йде про цивілізовані або більш менш цивілізовані країни, рабство тепер неприпустимо, а от ментальні раби залишились. Ви здогадались – ну ясно, що це і є гіліки або простіше – бидло. Вони потрібні народному господарству, тобто не можна сказати, що це зайві люди. Згідно закону Парето 20% персоналу виконують 80% роботи, 80% - решту 20%. Без 80% гіліків не обійтись, бо 20% теж має хтось зробити. 20 і 80 цифри умовні, ясно, що достеменно їх не можливо перевірити, але це не принципово. Так от, політична проблема полягає в оптимізації функціонування суспільства з отаким незручним розкладом, в будь-якому разі кількість прихильників Зе буде максимальною. Отже охлократія непереможна? Спробую це спростувати.
В далекі радянські часи радянські актори рідко мали можливість відвідувати капіталістичні країни. Навіть коли ця нагода випадала, вони були обмежені в валюті. І ось на одній зі своїх телезустрічей актор Є. Вєснік поділився спогадами про відвідування Японії. Телепередача була у вже післярадянський період, тому актор відверто розповів, як він зніяковів через неможливість дати японському служителю готелю чайові, той виявився знавцем російської мови і заспокоїв Вєсніка. Мені не треба чайових - промовив портьє. Адже я дуже співчуваю вам, радянським людям. На питання ж актора – Чому? Послідувала відповідь – у нас в Японії розумна меншість управляє глупою більшістю, а у вас навпаки. Як не дивно, саме ця відповідь дотепного японського портьє є відповіддю на те, чому Україна тупцює на місці вже 27 років, спадщина колоніального минулого не здолана, так і триває у нас правління глупоти. І «порохоботи» можуть на всіх ток шоу, на всіх своїх медіа і інтернет ресурсах констатувати, що тактика Зе висловлюватись так, що важко зрозуміти, що він має на увазі, а говоріння «голів, що розмовляють» з його свити таке ж безглузде і неузгоджене, 80% глупоти або проголосують за нього, або не прийдуть на вибори, або проголосують за відверто антиукраїнські сили.
Перед тим, як перейти до помилок Порошенка і його прихильників і пов’язати ці помилки з грамотними політтехнологічними діями зупинюсь на ще одному одкровенні Книги. На цей раз одкровення беру з Тори усної. Чомусь ідіотське твердження Дарвіна, та і то не самого нього, а його адептів про те, що людина походить із мавп вважають науковим, хоча жодних наукових доказів тому немає. А ось твердження Тори, про яке зараз скажу, таке підтвердження нехай і опосередковане має. В юдейській традиції є твердження, що мавпи пішли від людини, саме в такий спосіб покарав Господь деяких з будівельників Бабилонської Вежі. Він позбавив їх можливості говорити. До речі, в юдейській традиції людина називається людиною, яка говорить. Це правильно, бо розум в тій чи іншій мірі притаманний і тваринам, а от щодо мови… Опосередкований доказ правильності цих юдейських тверджень надав, оскільки таких абсурдних випадків в житті, відомий вчений лавреат Нобелівської премії і відомий юдофоб і атеїст етнічний юдей Хомський. Він абсолютно корректно довів, що здатність говорити притаманна лише людині, зв’язок нервових імпульсів з мовним апаратом людини не міг бути результатом еволюції і він автоматично вимикається у тварин під час продукування звуку. Імітація звуків папугами та іншими представниками фауни відбувається при «відключеному» мозку. Це я до чого? А ось прислухайтесь до остеоязиких спічей Зе і його команди і зважте – саме такий стиль і імпонує гілікам.
А тепер про помилки команди Порошенка. Почну з останньої на виборчих перегонах. Ви пам’ятаєте мем Президента «стадіон так стадіон». Ця згода проводити дебати на стадіоні вимагає згадати вислів Марка Твена – ніколи не погоджуйтесь на дискусії з ідіотом, бо він спочатку затягне Вас в свою стихію, зробить ідіота з Вас самого, а потім легко переможе «на своєму полі». Дискусію з Зе можна було проводити виключно в упорядженому законом порядку – з професійним модератором, з відповідними політичними питаннями. На стадіоні у Зе можна виграти (я звісно маю на увазі електорат Зе, бо електорат Порошенка взагалі дискусій не потребував) тільки граючи на роялі вже і без трусів, тоді Зе трусах конкуренцію б не витримав. Але до поразки привела Порошенка не стадіонна перепалка, а помилки з самого початку його каденції. Я готовий зазначити, що Петро Олексійович таки почав вичавлювати з себе раба, а саме така якість була у всіх очільників України з 1991 року, раба Московії, а латентно, і Польщі і Австрії себто германського світу. Але почав він це робити вже після ганебного Мінська, після ганебного коліностояння в Польщі, ганебного відстоювання Мінських угод в той час, коли США були налаштовані і готові викинути їх на смітник. Так, фінішував Порошенко з «Мовою, Армією і Вірою»), але… Як можна було просити вибачення у поляків за те, що наші повстанці вели визвольну війну, хіба М. Бегін просив у Британії пробачення за підрив гуртожитку британських військових, хіба індійці приїздили до Лондона вибачатись за свою часто криваву боротьбу за незалежність від Британії? Питання риторичні, як і наступне – хіба хтось в здоровому розумі згодиться, що саме підписання мінських угод зупинило просування військ Путіна? Нагадаю, І Мінськ не зупинив агресію, ІІ Мінськ також – по сей день війна триває. Масштаб війни зменшився, прориву російських військ не сталося завдяки цьому юридично нікчемному аркушу? Ми знаємо історію, ми знаємо сучасну Московію з її ублюдочним народцем, ми знаємо врешті решт, що кацап – лінгвістична конструкція кат цап, хіба цього мало, щоб зробити висновок, висновок єдино можливий – кацапи не продовжили наступ виключно тому, що не мали для цього ресурсу, більш ніщо не могло зупинити їхню ненависть до України. Кричущою помилкою Порошенка стала його толерантність до ворогів України, його неспроможність і не бажання здолати саботаж українських правоохоронних органів, які до сих пір залишаються або проросійськими або російсько наляканими. З телеекранів, зі шпальт друкованих засобів ллється антиукраїнська пропаганда – ось те підґрунтя, на якому розквітає антиукраїнська налаштованість гіліків, адже бидло – раби, вони відомі по життю і ведуть їх не українські еліти, не Президент з «Армією, Мовою і Вірою», а антиукраїнський проімперський інтернаціонал. Саме представник цього угруповання на ідеологічне замовлення Москви, за її гроші розстрілював в кіно «понарошку» (поки що) український парламент, розпалюючи ненависть бидла до будь-якого органу української влади. Президент «Армії, Мови і Віри» не спромігся провести закони військового часу під час війни і не допустити антиукраїнської істерії в медіа просторі. Не розірвані відносини з Росією, малорос холуєнко масово їздить до кацапії, велетенський відсоток українців прагнуть дружити з катом цапом, а ублюдочні соціологічні інституції на кацапське замовлення проводять такі опитування.
Шановні «порохоботи», шановний Петро Олексійович! Ви дивуєтесь, що програли вибори, ви сподіваєтесь на успіх на виборах парламентських? Політичні еліти мусять тримати в країні насамперед патріотичне налаштування, маючи контроль за силовими і правоохоронними структурами вони мусять добиватися нещадного покарання зрадникам і антидержавним елементам. Тоді гіліки будуть боятися, так в першу чергу боятися антидержавницьких дій і висловлювань, а відтак вільно обирати керівництво своєї країни з числа патріотично налаштованих політиків. Отже які ви еліти? – такі собі представники політикуму, не більше.
Подумайте над цим, шановні. Якщо щось надумаєте, то може і наберете свої нещасні 10%, тільки не забудьте залучити до свого списку яких-небудь каратистів, бо боронити Україну від лисих і товстих в Раді буде не просто, тим більше, що боронити доведеться і від реалізації пропиханого Петром Олексійовичем закону про особливий статус ордло (лугандонії – щоб було зрозумілим). Якби же замість цієї ганьби прийняли б поправки до Конституції про корегування законодавства на військовий час, а ще ввели цей самий час, та закрили б кордони… Але тоді б пані і панове «порохоботи» ви б стали елітою, а так ви залишаєтесь тими ким ви є.
P. s. За Зеленського не дякую, адже того хто лежить не б’ють.
 
© В. Пселдонімов [07.06.2019] | Переглядів: 3782

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.1/48

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook