для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

дрібні злодюжки в невтомних пошуках пригод на свої дупи


дрібні злодюжки в невтомних пошуках пригод на свої дупи
не пройшло і кількох годин після того як депутати істоти з обличчям хронічного алконавта бурбака прокатили голосування про новий виборчий закон. Як ЗЕ пояснив - що якщо тупа гопота не хоче похорошому то може бути інакше - і вже точно буде. Мажаротарщики так точно ригануть кров`ю (в переносному значенні цього слова -  покищо)
https://www.pravda.com.ua/news/2019/05/23/7215854/
Зрозуміло що в звязку з люстрацією скорочення чисельность вру - на третину - кількість виборчіх округів можна  теж скоротити на відповідну кількість. Але головне можна скоротити - округи самих клінічних гопніків. Помножити некоторих любітєлій умноженія на ноль - таким самим макаром - і вже без варіантів. Всьо дурники поїєзд ушов.
Це чимось мені нагадує поведінку волоцюги  у відділку поліції - чудо голосно репетує. Кричить - що у нього є права вимагає адвоката - замість того щоб тихенько підписати протокол про адміністративне правопорушення (за яким не буде жодного судового засідання - а отже залупа на воротнік а не адвокат), В результаті після чемної бесіди - з застосуванням гумового кийка по нирках - чудо все одно все підписує розмазуючи соплі по зарюмсаній мармизі
© dikiybober [23.05.2019] | Переглядів: 1096

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.2/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook