для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чортова дюжина


Чортова дюжина
ну от це нарешті сталось. Продовжуючи падіння Україна опинилась на 13 місці в рейтингу Worldsteel
https://www.minprom.ua/news/252955.html
а ще не так давно ми були в першій десятці і виглядали велетнем в порівнянні з пігмеями типу Ірану
 
Среди 64 стран-производителей стали, Украина по-прежнему находится на 13-й позиции (5,51 млн тонн
В Турции производство стали по итогам первых трех месяцев 2019 года сократилось на 14,53%, до 8,189 млн тонн. В Италии – увеличилось на 2,12%, до 6,284 млн тонн, в Иране выросло на 7,09%, до 6,223 млн тонн
сьогодні ситуація змінюється з точністю до навпаки. От що відбувається коли замість справжньої - національно-орієнтованої еліти приходить - бидлоеліта з клоунів типу ющерків-янукевічів-порошенок. Здатна лише плямкати губами і служити будь-якому господарю крім власного народу.
Але харе про сумне - про українських підарасів. Звернемо Увагу на позитивні приклади.
Лидером традиционно является Китайская Народная Республика, выплавившая 231,07 млн тонн, что на 9,92% превышает показатель аналогичного периода 2018 г. (210,21 млн т). Доля КНР в мировом производстве стали составляет 52,02%.
Тoбто більше ніж вся інша планетаpatient
питається в задачці нах китайцям стільки металу - куди ж вони його будуть продавати - вони його що солять??? ну що ж Це типова мисля зашореної українського  бізнесюка "економіста" економа з "долларовою культурою" типу ігора мазепи.  Вимушений вас розчарувати - ні не солять - і експорт китайської металургії складає менше відсотка від виробництва - і зовсім не дає експортних надходжень у вигляді омріяних долларів - ба більше негативно впливає на платіжний баланс. Оскільки для виробництва таких величезних масштабів потребує закупівлі сировини по всьому світу на сотні мільярдів доларів. В чому ж фокус??? Чому економіка КНР стала першою в світі??? дибільне питання - дивись знову - експорт металу складає менше 1% все решта йде на внтурішнє споживання - виробництво товарів з високою доданою вартістю які згодом ідуть на експорт - і на створення приципово нової якості життя для своїх громядян у вигляді розбудови абсолютно передової транспортної інфрастуктури. Ну ще правда для створення найбільшого в світі торгового і військового флоту...
Але біс з цим Китаєм і клятими комуняками. Як не прикро для китайських товаришів але хоча вони є лідерами за абс. показниками але не за якісними. Тут їх обскакали сусіди капіталісти з Південної Кореї - квартальна виплавка якoї 18 мільйонів а населення всього 52(як в Україні колись до геноциду) - що дає 346 кг на людину - в той час як В піднебесній імперіїКНР тільки 164 кг. От так виглядають країни лідери яких не плямкають губами і непитаються сподобатись урядам чужих країн.
© dikiybober [02.05.2019] | Переглядів: 1401

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.6/37

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook