для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Бережіть порохоботів


Бережіть порохоботів
Багато ЗЕ-білів, невдах, голодранців-пролетаріїв, люмпенів, агентів Кремля та інших поганців знущаються над нашою елітою, над моральними авторитетами, над найактивнішою й найпродуктивнішою майже чвертю українського суспільства.
 
Кажуть, що 25 - це IQ. І то насправді - 24,4.
 
Закликають відправити нашу еліту, наші сонечка ясні, на передову, в окопи, під проводом любого їм Петра Олексійовича, раз вже мир їм не до шмиги, а більше нікому довірити таку місію не можна, бо всі інші - дебіли та зрадники.

 
Вимагають показати результати аналізу сечі, яку Петро Олексійович замість WADA відправив до якоїсь липової VADA і більше про неї ніхто не чув. Люди ж хвилюються.
 
Стверджують, що Павличко з Яворівським - то ніякі не моральні авторитети, а пристосуванці, які лизали онучі будь-якій владі і вже шукають стежку до Зеленського.
 
Питаються, як то так трапилося, що вічно живий Філарет уже вибачив Зеленському "термос", а ті, хто до храму полінувався піти навіть паски святити (всього у начебто християнській країні на найбільше християнське свято на службу завітало аж 7 мільйонів осіб, включно з тими, хто тільки кошик на вулиці освятив, навіть у церкву не заходячи), все ще дуже ображені.
 
Цікавляться, що там трапилося з героїчним кіборгом, який голодував в аеропорту "Бориспіль" проти Володимира Зеленського? Куди дівся? Може його Мирослав Олешко з Мотею Г-нопольським зжерли на Великдень? І хвилюються, чи Яніна Соколова на вальпургієву ніч не відлетіла від нас на мітлі?
 
Просторікують, що ж то за еліта в нас така, яка підтримує чомусь не академіків, учених чи творців, а базарного Гройсмана без вищої освіти, пришелепкуватого Парубія та боксера Кличка. Ну, тобто Зеленський для них тупий, а це тріо + плюс санітарка Супрун, плагіаторка Гриневич, дипломат у ролі міністра транспорту Омелян, фізик у ролі головного дипломата Клімкін, парторг Львівського університету Кубів - інтелектуали.
 
І взагалі вимагають посадити до тюрми свинарчуків, кононенків, березенків та й самого пана гетьмана Петра Олексійовича, відправити на "істарічєскую родіну" дармоїдів муждабаєвих, г-нопольських, бабченків, а натовп олешків, гнуссів, доніків, бірюкових, паліїв, уколових, березовців, монових та інших залишити без харчування. "Я без пропитания оставаться не могу. Где же я буду харчеваться?", - волає у відповідь найтовщий з цього натовпу Карпов-Полтава.
 
Жорстокі ви, люди. Я от вирішив навіть з 1 травня тутешню еліту не вітати. І так зрозуміло, що вони жодного дня не працювали, тому дуже образяться, адже свято трудящих, як і самих трудящих, зневажають. Замість праці вони все про народ думали: кому праску на живіт поставити, кому паяльника в анус запхати, як радив інтелектуалам їх побратим-порохобот Корчинський.
 
Порохоботів берегти треба. Інакше, цей вид скоро до Червоної книги заносити доведеться.
 
Де ж ми ще таких опозиціонерів знайдемо? Вони ще до офіційного оголошення результатів виборів 10 днів галасували, чому Зеленський не знизив тарифи. І всім стало зрозуміло, що зниження тарифів вимагають клоуни. Зеленський може нічого й не робити.
 
Крім того, їм здалося дотепним питати у не інаугурованого Президента, де кінець епохи бідності. Хоча самі вони три місяці усіх запевняли, що ніякої бідності немає. Ну, хіба не феєричний самозашквар?
 
Потім вони вимагали від Зеленського відповісти на роздачу російських паспортів на Донбасі. Зеленський відповів, але вони все одно волають, що Зеленський досі не відповів. І всім зрозуміло, що опозиціонери - клоуни.
 
Далі вони здійняли галас, що Зеленський у Бодрумі смажив шашлики з німецьким політиком Грегором Гізі, хоча чоловіку на фото десь під 50, а Гізі - за 70. І найкумедніше, що цей галас здійняв голова делегації Верховної Ради у ПАРЄ, який мав би знати Гізі в обличчя. Цей же нардеп до того називав Зеленського наркоманом, хоча його самого польські прикордонники затримували із голландською "травичкою". І кому тепер не ясно, що вони - базарні бабки-пліткарки та клоуни, а можливо, й любителі "травички"?
 
Вони почали верещати, чому Зеленський не пішов до храму на Великдень (хоча самі теж не ходять - див. вище). І новообраний нокаутував їх, порадивши шукати у церкві не царя, а Бога.

І навіть руку не дав поцілувати. Люмпен-пролетарій криворізький, одним словом. І кому тепер не зрозуміло, що вони - фарисеї, лицеміри?
 
Вони знову й знову, як мишки з мультфільму про кота Леопольда, волають: "Леопольд, выходи. Выходи, подлый трус!" А потім так само, як на стадіоні, де їх було втричі більше, вигрібають, але нічому не вчаться і починають все спочатку. Мишки плакали, кололися, але все одно продовжували їсти кактус.

 
Ви ж розумієте, що замість них опозицією можуть стати справжні інтелектуали. А так Президенту Зеленському можна бути спокійним. Цим народ не вже пробачить ані зневаги, ані клоунади.
© Марко Жмайло [01.05.2019] | Переглядів: 6131

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.8/42

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook