для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ПЕТРО ПОРОШЕНКО, ПОРОХОБОТИ І ВИБОРИ.


ПЕТРО ПОРОШЕНКО, ПОРОХОБОТИ І ВИБОРИ.
      На минулих виборах Петро Порошенко набрав 54% голосів виборців.  Найпалкіші його прихильники гордилися цією цифрою і доводили, що українці – розумний і адекватний народ.  Натомість, для прикладу, заюльків називали сектою і сміялися з їхньої кількості порівняно з виборцями Петра Олексійовича.
     Насправді у 54% входили не лише адепти Порошенко, але й багато прихильників інших політиків, які повірили у ПОПулістські обіцянки Порошенка, а також через ту обставину, що він завдяки цим обіцянкам мав високий рейтинг, а в умовах російської агресії проводити другий тур було небажано. Тому значна частина з цих 54% голосували виключно через обставини, а не через прихильність до того, хто заради власної наживи і кар’єри служив усім режимам включно з режимом ЯнукОвоча. Яскравим доказом цього є позиція справжнього українського патріота, якого по праву назвали совістю нації – Героя України Левка Лук’яненка, який з цього приводу сказав наступне:
      «Я підтримував його за двох умов. Перше – він сказав, що коли стане президентом, він продасть свій бізнес. При чому, продасть – не передасть брату, куму, свату чи дружині, а продасть відкритим способом, продемонструвавши народу договір про продаж. Хай би ті гроші лежали в банку й потім знову їх можна було запустити в бізнес. В усякому разі, не було би важелю, який на нього впливає. Для мене це надзвичайно важлива річ. До того ж, я звертався до виборців, щоб вони його підтримали, щоб можна було обрати президента в один тур. Вибори в один тур були критично важливими. Якщо б цього не сталося, тоді б вибори затягнулися – це маса коштів і держава б думала про вибори, а не про війну із Росією. Сам я тривалий час підтримував Анатолія Гриценка. Коли зрозумів, що в нього немає шансів на перемогу, хоч я йому і симпатизую, я вирішив підтримати Порошенка. Нині я обурений тим, що президент пообіцяв, але не зробив… Коли бізнес і влада поєднані – це найбільше лихо, яке може бути в країні».
 

       Отож, 54% - це не лише адепти Порошенка, але й дуже вагома частина виборців, які повірили брехливим обіцянкам а потім розчарувались, або голосували, так би мовити, на їхню думку за менше зло, або аргументували це особливими обставинами внаслідок російської агресії.  Однак вірні адепти Петра гордилися цією цифрою і вважали це ознакою мудрості українського народу, зверхньо насміхаючись з відсотків інших кандидатів.  
 
       За особистого сприяння П.Порошенка за 5 років в Україні відбулися вагомі позитивні зрушення: зміцнено українську армію, отримано безвіз і томос, проведено велику роботу по консолідації серед наших західних партнерів. Але провести успішні реформи в економіці не давала корупція, яка блокувала усі аспекти життя.
      Серед численних популістських обіцянок Порошенко вибачився лише за одну: закінчити війну за лічені години.

      За численні інші популістські обіцянки, включаючи  з доларом по 10 грн, і т.п. він так і не вибачився. Більше того, обіцяючи  ліквідувати офшори, він сам ними і користувався.  

   Він ще, прислуговуючи Януковичу, стояв біля витоків української корупції, а прийшовши до влади, будучи сам олігархом, цю корупцію і очолив, зв’язавшись спочатку з Фірташем, а потім з Ахметовим.  Все це, не дивлячись на певні заслуги, і стало причиною падіння його рейтингу, коли народ розчарувався вже не тільки у ньому, але й в усіх політиках старої політичної системи.  В результаті на арену виплив недосвідчений Зеленський, і винні тут не виборці, а Порошенко, який своїми руками вбив віру у себе та інших політиків.  Порошенко – причина, а Зеленський – результат, наслідок.
 

      
    В результаті цього у першому турі виборів 2019 року Порошенко набрав не цілих 16%, причому частину цих відсотків можна віднести  на адмінресурс та брудну пропаганду, включно з різними пропагандистськими фейками на опонентів  і фейками стосовно його справжнього рейтингу на кшталт ось цієї так званої «голосовалки»:
https://ukraine-elections.com.ua/vybory/result/10
  де його команда порохоботів намалювала йому не 16, а 73% підтримки, а Зеленському всього 8, а Тимошенко 3%.

 
       Отож, справжніх упоротих порохоботів зовсім небагато, і цифра у 16% надто завищена з огляду вищеописаних причин.  Але вони невтомно працюють на пропаганадистську машину бариги, і перед другим туром вилили на опонентів Порошенка ще більше бруду і фейків. На цей раз вони закликали не вірити соцопитуванням, які правдиво перед самим другим туром показали рейтинги, де на першому місці був з величезним відривом Зеленський, на другому Порошенко і на третьому в межах статистичної похибки Тимошенко.

Натомість вони придумали нову фейкову голосовалку,  у якій у другому турі намалювали Порошенку аж 84%, а Зеленському всього 15%  і носилися з цим фейком по усіх політичних сайтах.

https://www.strawpoll.me/17599912/r
 
     Але вибори розставили все на місця, підтвердивши дані соціологічних досліджень, де Зеленський набрав 73%, а Порошенко, не дивлячись на потужну пропаганду і адмінресурс, всього 24%.. Насправді рівень підтримки Порошенка можна сміло поділити на два, оскільки значна частина виборців, зважаючи на російську агресію, голосувала за Порошенка виключно за його державницьку позицію, закривши очі на те, що в разі його перемоги країна і далі залишиться однією з найкорумпованіших країн Європи з відсталою економікою і низьким рівнем життя. Саме так мені пояснювали свій вибір деякі мої знайомі. Та й зрештою, я маю моральне право таке казати, бо і сама виключно з цієї причини належу до цих 24%.
 
      Зеленський особисто для мене є дійсно «котом у мішку». Я не поспішаю оцінювати його діяльність, бо це легше буде зробити хоча би через рік-два. Я розумію, що він несе певні ризики, хоча впевнена, що страшилки упоротих порохоботів сильно перебільшені, коли вони завалили інтернет різними бздурами на кшталт того, що Зеленський нібито відмінить безвіз, відмінить томос, заборонить українську мову,  приєднає Україну до Росії, незгідних вишле у Сибір і т.п.  Такі нісенітниці можуть верзти лише люди несповна розуму.
 
     Ну а перед порохоботами, які по праву перетворились у незначну секту, попереду стоїть багато клопіткої роботи з огляду на підготовку до парламентських виборів.  Напередодні президентських виборів вони вигадали фейк, нібито путін казав, що його влаштовує БУДЬ-ЯКИЙ президент крім Порошенка, хоча такої цитати ні з вуст путлєра, ні з вуст інших кремлівських політиків, не існує. Була лише цитата на кшталт того, що, мовляв «з Порошенко каші не звариш».  Отож, не виключено, що перед парламентськими виборами порохоботи вигадають фейк, нібито путін сказав, що він мріє, аби до українського парламенту пройшла будь-яка партія, крім БПП, таким чином націлюючи електорат голосувати виключно за БПП.
 

 
      Також порохоботам не завадить виготовити якусь нову голосовалку, де  намалювати рейтинг БПП біля 73%, як це було у випадку на президентських виборах.  А ще можна чекати від них заяв, що нібито усі, хто буде голосувати за БПП – справжні патріоти, а всі решта – «бидло, агенти кремля і т.п.»   Хоча, я би радила їм не користуватись старими шаблонами і придумати щось новеньке, оригінальне.  

  
     Слід очікувати, що порохоботи усієї країни, включно з тими, що на цьому сайті, де я розміщую це ІМХО, своєю агресивною поведінкою, барнаульськими кацапськими наклепами, фейками  і т.п. зроблять все можливе, щоб до кінця знищити рейтинг Порошенка і його партії. Комік при владі – це їхня заслуга.
 

 
Як я вже зазначила, у приході до влади артистів в Україні винний в першу чергу Порошенко, і в другу чергу – порохоботи.  І цю істину визнав і підтвердив член штабу Порошенка, керівник спецпроекту "Порошенко в Луцьку" Юрій Моклиця, який навіть більшу вину поклав не на Порошенка, а на його адептів:
Останні п'ять місяців я прожив цією кампанією і продовжую жити, підтримуючи команду чинного Президента у Луцьку. Я можу і маю моральне право говорити речі, які, можливо, будуть неприємними багатьом симпатикам Порошенка. А висновок мій не дуже втішний: саме ми, "думаючі порохоботи", значною мірою привели електорат Зеленського на дільниці. Ми, "думаючі" порохоботи, переступили межу критики загального і перейшли на особисте. Ми з критики кандидата перейшли в критику виборця. Ми викликали в людей емоцію, яка змусила їх підняти сраки і прийти на виборчі дільниці ".  
 
Радник президента Юрій Бірюков також вважає, що прихильники Петра Порошенка  " частково вплинули на його рейтинг своїми висловлюваннями в соцмережах".
 
«У програші Порошенка є "агромний" кусок вашої відповідальності, панове порохоботи. Вас – олешків, уколових, паліїв, бірюкових, волохів та інших. Бо саме ви з усіх сил гріли теплу ванну навколо Порошенка. … Хоча ви і зараз, мабуть, не будете визнавати цього причинно-наслідкового зв'язку. Це ж просто народ такий невдячний і тупий, не оцінив великого, рівноапостольного Петра Олексійовича, правда?
 
«Стиль так званих "порохоботів", які оперують образами, фейками і маразматичною похвалою, підвищують рейтинг недовіри до Петра Порошенка».
 
     Таким чином порохоботи, в тому числі і на сайті ДД, своєю агресивною упередженістю і брехнею активно працювали і працюють на  противників Порошенка, відштовхуючи від нього тих, хто вагається і змушуючи вагатись ту частину, яка була вже переконана у лояльності до президента.
 
     Ну і на закінчення, для розваги – один з фейків порохобота Олешко, побудований на монтажі відео з інтерв’ю Зеленського: https://www.youtube.com/watch?v=w15n2vF1FuM
 
І ще один порохоботний фейк: https://www.newsnetwork.tv/uk/program/uanews/porohoboti-ta-fejki
https://www.youtube.com/watch?v=sXgnK__rT88
 
І ще про фейки порохоботів: https://blogs.pravda.com.ua/authors/shkrum/5ad6f74c68b99/
 
І ще про фейки порохоботів: https://censor.net.ua/blogs/3114854/
І ще профейки порохоботів: https://expres.online/archive/main/2018/02/12/283910-fabryka-feykiv-vulycya-bankova-mediakomandu-prezydenta-zvynuvachuyut-brehni
 
Додаткова інформація в тему цього ІМХО:
https://blogs.pravda.com.ua/authors/datsuk/5cc2c37d58f0c/
https://censor.net.ua/blogs/3120868/porohoboti_separatisti
https://gordonua.com/ukr/blogs/daniil-mokrik/-u-prograshi-poroshenko-je-velicheznij-shmatok-vashoji-vidpovidalnosti-panove-porohoboty-adzhe-same-vi-z-usih-sil-grili-teplu-vannu-navkolo-nogo-892621.html
 
Ну що ж, порохоботи, руйнуйте і далі своєю поведінкою ту платформу, яку ви обгадили своєю агресією, брехнею і фейками. Може це і на краще.
© Даяна [29.04.2019] | Переглядів: 2364

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.5/40

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook