для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

АГОНІЯ


АГОНІЯ
         Напередодні кожного туру виборів істерика порохоботів плавно переходить в агонію, коли вони відкидають дані усіх соціологічних досліджень і натомість показують якісь свої штабні голосовалки на підконтрольних їм сайтах.
       Хоч рейтинги і змінюються, напередодні першого туру дослідження усіх соціологічних груп звелися до приблизно спільного знаменника, у якому Зеленський був першим, а у трійку входили ще Порошенко і Тимошенко на межі статистичної похибки. Ось ці результати:

Хоча у цій сфері часто допускаються маніпуляції, але в цілому вибори підтвердили правдивість даних соціологічних досліджень.
     Отож, спостерігаючи за цими рейтингами, істерика перехоботів плавно переходила в агонію, коли вони відкривали свої методички і пхали усім під очі фейкові голосовалки на підконтрольних їм сайтах.
Ось так, наприклад, виглядала голосовалка першого туру на одному з таких сайтів: https://www.strawpoll.me/17599912/r

Порошенко там мав не 16%, а цілих 73%, а п'ятірка лідерів виглядала взагалі неадекватно !
 
І ось тепер, не дивлячись на те, що їхні маніпуляції викрито, вони перед другим туром і далі виконують свої службові обов’язки, носячись з новими фейковими голосовалками. На цей раз голосовалка другого туру у них виглядає так:
 
https://ukraine-elections.com.ua/vybory/result/10
 
Вони вирішили, що Порошенкові фейкового результату першого туру у 73% замало, і забацали йому вже аж 86% , і бігають по інтернетах з вигуками: «Запхайте в дупу свої соц.дослідження! Краще подивіться які результати у наших голосовалках! »
Ну що ж тут скажеш? Агонія. pardon
 
© Даяна [16.04.2019] | Переглядів: 2789

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.0/51

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook