для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Чи будуть реабілітовані «жітелі донбасса»?


Чи будуть реабілітовані «жітелі донбасса»?
Всі напевно пам’ятають скандування київськими вболівальниками на матчі «Динамо» - «Шахтар» гасла, яке пізніше стало, як тепер кажуть, мемом – «Спасібо жітєлям донбаса за президента пі@а». Трабалістичні нахили значної частини мешканців Донеччини і Луганщини пояснюються багатьма історичними чинниками, що перетворили цих людей-гіліків (сучасною мовою – ватників) в справжні карикатури, а «передових сучасних патріотичних» бійців медіа фронту спонукнуло до закликів до від'єднання територій, населених цією гидотою від неньки України з переважно патріотичним, ну якщо і не дуже, то принаймні лояльними громадянами. Я вже зазначав неодноразово, що такі «глибокодумні» міркування – це абсолютно ілюзорне світосприйняття, і ось тепер після І туру президентських виборів 2019 це моє застереження підтверджено, підтверджено стовідсотково. Причини, котрі спонукали таку величезну кількість електорату голосувати за блазня з бубенцами на посаду Верховного Головнокомандувача країни, звісно не трабалістичні, різниця в процентовці по регіонах не є вирішальним фактором в оцінці того, що відбулось, менше з тим маячня багатьох наших аналітиків про те, що позбавившись східних наших теренів, та з додатком «нелояльного до України Криму», ми зможемо комфортно розбудовувати державу під пісні «радіо шансон» і «русского радио» з ганьбою провалилась.
Отже варто, на мою думку, спочатку проаналізувати до чого призвів результат І туру, а головне може призвести аналогічний йому результат ІІ, спаси Господи Україну від цього, а потім зупинитись до тих фундаментальних помилок переважної більшості наших аналітиків, які спрямовують нашу політику в катастрофічно неправильному напрямку. Отже наслідки зараз абсолютно очевидні – ганьба українського народу, що віддзеркалена в світовій пресі, Лє Монд прямо пише, що зе – під впливом Путіна, а намагається представити себе Заходу в якості євроінтегратора, тобто – брехло, а теперішній хазяїн Коломойський глузує з України і хизується тим, що «виробляє» президента України. Тут доречне маленьке зауваження – Ахмєтов теж вважав своїм проектом різноманітних левченків і губарєвих… В разі підтвердження результатів І туру результатами туру ІІ ця ганьба виросте в рази і Україна разом з українцями залишаться якимись анекдотичними чинниками на довгі роки незважаючи на те, чи зникне Україна, чи стане протекторатом кацапії. Удар по героям Майдану, по тим, хто став на захист держави від московської навали буде неімовірної сили, і важко уявити яку нищівну силу мусить мати наступний Майдан для того, щоб змити цю ганьбу, цю моральну травму українських героїв.
А тепер про помилки і про те як їх виправляти. Є одна базова помилка, котра з'явилась на самому початку демократичних перетворень і вона полягає в пасивній психіці пострадянської політичної, економічної і філософської еліти. Ця пасивна позиція, обумовлена абсолютною розумовою імпотенцією марксистської інтелігенції полягала в тому, що все суспільне життя протікає автоматично по законам природи, що їх відкрили Маркс, Гегель, Дарвін, Ленін і тому подібні диваки, а проблеми Радянського Союзу полягали в тому, що малограмотні комуністи ці закони або порушували, або вульгаризували. Ось і виходило, що економічні проблеми вирішуються переходом до законів ринку, тобто держава все дозволяє і ринок сам виявить свої потреби, а виробництво їх задовільнить. Політичні проблеми, включно з проблемами прав людини вирішить демократія, вільне голосування, що приведе до влади чесних і розумних людей, один з масовки кандидатів виборів 2019 навіть з'ясував, що чесних – більше, правда не уточнив більше чого. Згадали задріпані філософи і текст П'ятикнижжя – той, який розповідає, як Мойсей 40 років водив юдеїв пустелею для того, щоб, як це вважають «спеціалісти» філософи змінилось покоління рабів і в Землі даровані юдеям Господом увійшли вільні люди. Я не стану тут викладати для чого насправді відбувалося це ходіння юдеїв пустелею, бо для цього потрібен окремий розлогий текст, або можна послухати на ютюбі урок якого-небудь добре підготованого рабина, а от щодо технології перетворення рабів в вільних людей, то це як раз одна з причин написання цього мого тексту. Прочитайте панове задріпанці-філософи опис пустельної подорожі юдеїв і спробуйте підрахувати скільки ідолопоклонників, скільки бажаючих повернутись в єгипетське рабство (а зв'язок Єгипта з нинішньою Московією у мене ретельно описан в «Етнічних візерунках») було знищено Мойсеєм і Самим Господом, адже тільки після цих заходів раби хоча не були повністю знищені, але ті що лишились засунули свої дурні язики в одне комфортне для виборців п… Януковича місце. На жаль Господь хоча і має до українців очевидні симпатії і дав нам перемогу вже в двох Майданах, за нас цю роботу по подоланню рабства робити не стане і Мойсея до нас не відрядить, тож доведеться виконувати її або Порошенку, або тому, хто очолить майбутній Майдан і приведе його до перемоги.
Хочу торкнутись тут ще одної теми. Хоча я і писав про це в якомусь з попередніх текстів, але тут це буде доречно. Доктрина Гегеля твердить, що антитеза знищує тезу, створюючи на її місці синтезу. Це абсолютна нісенітниця. Кабалістична мудрість вчить, що дійсно синтеза виникає при взаємодії тези і антитези, але всі ці чинники продовжують своє існування в дещо зміненому форматі і надалі. Ось і підросло покоління комуняцької антилюдської тези, відбулась її взаємодія з демократичною антитезою і з'явилась синтеза в образі Зе з тезою в образі Портнова і антитезою в образі корисних ідіотів в свиті Зе.
P.S. В музиці це ще виразніше – існує класична теза у вигляді модернізованої класичної музики (Дебюсі, Р. Щедрин…), її антитеза - рокнрольна і джазова антитеза (Б. Зетцер, Д. Клейтон Томас…) і синтеза -- прогресивний рок (Yes, Moody Blues…).
© В. Пселдонімов [14.04.2019] | Переглядів: 1660

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.8/23

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook