для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

НЕ ТРЕБА МІНЯТИ МІСЦЯМИ ПРИЧИНУ І НАСЛІДКИ


НЕ ТРЕБА МІНЯТИ МІСЦЯМИ ПРИЧИНУ І НАСЛІДКИ
    Петро Порошенко, у боротьбі за корито втративши здоровий глузд, опустився до того, що взяв собі за зброю нікчемні і цинічні методи політичної боротьби, які йому нав’язали його політтехнологи. Усі ці методи у якості своїх методичок перебрала на себе і вся армія порохоботів.
    Ще перед першим туром почала нав’язуватись думка, ніби УСІ кандидати в президенти проросійські, і лише один Порошенко проукраїнський.  Це саме стосується і всіх виборців, де ті, хто підтримує Порошенка, названі патріотами, а усі решта виборці України – агентами кремля.
  
 
    Намагаючись якось довести таку думку, був вигаданий фейк, нібито хтось з кремлівських політиків сказав фразу: «БУДЬ-ХТО, тільки не Порошенко». Одні адепти Порошенка (як наприклад блогер Бучко) цю фразу  приписав Суркову, інші – путіну, інші – загалом кремлю. Насправді ніхто з кремлівських політиків таке не говорив, тому автора такої фрази у вигляді цитати порохоботи навести не можуть.  Сам Порошенко теж взяв на озброєння цей фейк, приписуючи цю фразу загалом кремлю.

 
    Коли закінчився перший тур, відповідно до його результатів порохоботи поділили і народ України, де 15,9 відсотків населення оголосили мудрими і патріотичними громадянами, а усіх решту –  бидлом, малоросами і т.п. Після таких брудних і цинічних дій у другому турі вони ще більше відштовхують від Порошенка тих, хто ще сумнівається.
 
     Радник глави МВС Зорян Шкіряк закликав адептів Петра Порошенка не звинувачувати всіх і вся, і не шукати винних у тому, що їх кандидат програв шоумену Володимиру Зеленському : «Припиніть образи і шельмування всіх і вся тільки за те, що вони мають іншу думку! Це вам тільки в мінус. Ми не Мордор! Ми живемо в цивілізованій і правовій країні, де поважають право вибору кожного. Подивіться як проголосували військові ЗСУ в зоні ООС. А це красномовно свідчить про реальні настрої людей. Не шукайте винних у такому результаті на стороні - це маячня. Озирніться і зрозумійте, що фундамент проблеми і базових критичних помилок зародився не вчора, а ще в 2015-2016 роках. Не хочу нагадувати і перераховувати. Сьогодні це відгукнулося. Отже, не потрібно істерик. Краще прийміть це спокійно і з холодним розумом. Проаналізуйте помилки, зробіть висновки і рухайтеся далі. »
 
       Усіх, хто робить подібні зауваження, порохоботи відразу зачисляють до зрадників і агентів кремля.  Це видно після зауваження А. Геращенка, який про брудні методи політичної боротьби адептів Порошенка висловився так: "У Порошенка було 5 років для того, щоб надійно закріпитися на політичному олімпі і виправдати довіру народу. У 2014 році він роздав купу обіцянок, більшість з яких на сьогодні не виконано. Перш за все це стосується закінчення війни і підвищення зарплат військових і "оздоровлення економіки ". Нічого з перерахованого вище зроблено так і не було. Порошенко "вбив" довіру до себе власними руками. За президентства Порошенко мільйони українців подалися на заробітки в інші країни. Фактично він перетворив Україну в "гетто" для українців, де вони змушені миритися з бідністю, корупцією та соціальною несправедливістю. Тому високі результати Зеленського свідчать насамперед про протестні настрої народу проти чинного глави держави. "
 
    Причому таку думку підтверджують і західні журналісти: "Порошенко розплачується за недовіру до влади і за численні корупційні скандали, які супроводжували його мандат", – пише французька Le Monde. "Цей ляпас дуже гучний, і несхвалення Порошенка – вельми агресивне", – зазначає Liberation. А світова агенція Reuters у репортажі з Києва нагадує, що "лише 9% українців довіряють власному урядові, що, за даними Gallup, є найнижчим рівнем у світі".
 
    Отож, бачимо, що у ситуації, коли народ готовий вибирати навіть коміків і артистів, лишень би не збанкрутілу стару владу, а особливо корупційного баригу Порошенка, порохоботи звинувачують не Порошенка,  а народ – той народ, який у 2014 році дав Порошенку 54%.
        Порошенко, зануривши країну у глибоку яму корупції, став жертвою ВЛАСНИХ вчинків. І вина тут не лише його, а й тих, хто 5 років, замість вимагати виправитись і вибачитись за все, ретельно вилизували йому шоколадну промежність, а він, вбачаючи таку підтримку, і не думав мінятись.  Отож, адепти Порошенка повинні нарікати не на 80% народу, а на самих себе і свого вождя. Бо вони по суті цим самим МІНЯЮТЬ МІСЦЯМИ ПРИЧИНУ І НАСЛІДКИ.
 
    Коли на днях декілька соціологічних кантор оголосили результати останніх соцопитувань, де Зеленський у другому набирає приблизно  51%, а Порошенко – 21%, у порохоботів почалася така істерика, що вони вже почали обговорювати навіть зовнішність і одяг мами Зеленського.
 
У дусі "усі крім Порошенка агенти кремля" на білбордах почали малювати не Порошенка з Зеленським, а навіть Порошенка з Путіним.

 
    Стільки бруду, скільки вилили на своїх опонентів Порошенко разом зі своїми ботами, не виливалось ще за жодних виборів української історії.
 
     У соцмережах почали навіювати такий страх, що по їхньому сценарію варто зняти фільм жахів, мовляв, як тільки Зеленський прийде до влади, то одразу відмінить томос, відмінить безвіз, розпродасть зброю, зробить гіперінфляцію, віддасть путіну Крим і Донбас, вступить у митний союз, приєднає Україну до Росії, заборонить українську мову, видасть усім російські паспорти а незгідних відправить у Сибір. І ця маячня у них іде на повному серйозі.  Здається, що такою поведінкою вони ще більше відштовхують від себе 80% «бидла». Це вже не просто істерика, це вже якась агонія.
 
P.S.  Разом з тим у контексті цієї теми також не можу стримати негативні емоції, які у мене виникли під час перегляду телефонних дебатів Зеленського і Порошенка на каналі 1+1. Так як вів себе Зеленський, грубо перебиваючи і не вислуховуючи опонента, так себе не повинен вести ні кандидат у Президенти, ні тим паче Президент.  Якщо він так буде вести себе і на дебатах 19 квітня, то це не буде йому на користь. Одним словом, обом - ганьба. pardon
© Даяна [12.04.2019] | Переглядів: 1604

2 3 4 5
 Рейтинг: 32.4/36

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook