пароль
пам’ятати
[uk] ru

СТАДІОН ТАК СТАДІОН


СТАДІОН ТАК СТАДІОН
      Судячи по всьому Зеленський почав вже просто знущатись з бідолашного Порошенка, а той, як побитий пес, іде на усі його примхи. Спочатку Вова поставив умову: дебати мають бути на стадіоні. Порошенко погодився. Потім Вовчик висунув другу умову: Порошенко має здати аналізи.  Порошенко і тут погодився. Ну не комедія? Це ж приниження. У такій ситуації з них обох, крім аналізів, більше не варто щось брати.  Та я би на місці Порошенка сказала: «А чому лише ти маєш висувати умови? Якщо шоу, значить шоу. Моя умова: «Дебати мають бути у цирку, а ти маєш бути у костюмі клоуна. Якщо відмовляєшся, значить ти боягуз». Можливо ще одним мотивом у Зеленського було поставити Порошенка у незручне становище, щоб він відмовився, і таким чином уникнути дебатів. Але, м’яч у вигляді Закону тут був на боціі діючого президента.
       Закон «Про вибори  Президента України» (ст. 62) передбачає обов’язкові ТЕЛЕдебати кандидатів другого туру  за рахунок коштів Державного бюджету України.  Вони транслюються на Першому Національному каналі а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення. У разі відмови одного з кандидатів взяти участь у ТЕЛЕдебатах або неможливості його участі в них, виділений для ТЕЛЕдебатів час надається іншому кандидату для проведення передвиборної агітації. І такі дебати, як і умови їх проведення, згідно цього закону визначаються не кандидатами (Вовою чи Петьою) а Центральною виборчою комісією. Тому Центрвиборчком мав би не спостерігати це шоу, а призначити такі теледебати, а обидва кандидати мали б прийняти у них участь, а не розігрувати комедії перед натовпом фанів Зеленського.
       А те, що запропонував власне Зеленський, у контексті Закону про вибори Президента України стосується хіба що необов’язкових дебатів, прописаних згаданим Законом у ст.58 п 3., як форма передвиборчої агітації, і такі дебати вже не фінансуються з держбюджету. Одне іншому не заважає, тому ніхто не забороняє їх проводити, будь-ласка -  хоч на стадіоні, хоч на лузі, хоч на поляні. Тут – хоч аналізи здавай під об’єктивами відеокамер, хоч танцюй, хоч стрибай на голові. Звичайно, за свій рахунок.

 
       Отож, бідолашний Порошенко погодився на цей цирк. І тут мені пригадалась ситуація 2014 року. Тоді Порошенко став однотуровим, тому участі у міжтурових теледебатах згідно ст.62 не брав, однак, коли він під час виборчої кампанії уникав діалогів з Тимошенко, то на питання про його ставлення до дебатів відповів так: «Я не хочу влаштовувати собачі бої в умовах, коли країна у війні». А тепер, у 2019 році, бачучи, що Вова не вміє так гарно триндіти як він,  змінив своє ставлення до дебатів: «Це самогубство відмовлятися від дебатів. А якщо хтось відмовиться від дебатів, українці повинні зробити висновки». Ніхто не каже, що він був зобов’язаний з кимось конкретно дебатувати у 2014 році. Він мав повне право або відмовитись, або дебатувати з ким захоче. Тут справа у його загальному ставленні до дебатів під час війни, у його АРГУМЕНТАЦІЇ, за якою стоять брехня і подвійні стандарти. Тому, враховуючи його аргументацію 2014 року, хочеться запитати : «А ВІЙНА ВЖЕ ЗАКІНЧИЛАСЯ ?»

 
       Отже, поки що доводиться спостерігати над тим, як Зеленський у відповідь на гострі образи на його адресу з боку Президента, тепер витончено кепкує і знущається над побитим у першому турі Порошенком. Це вже схоже на якийсь серіал. Шоу продовжується. Лиш невідомо – по чому будуть квитки, чи продаватимуться на стадіоні чіпси, поп-корн і пиво.
 
      Чим закінчиться саме шоу невідомо, бо, на відміну від Зеленського, Порошенко буде в темі, як то кажуть «у своїй тарілці», але підготовка до нього поки що нагадує статевий акт, у якому Володимир займає активну позицію, а Петро пасивну.
© Даяна [06.04.2019] | Переглядів: 1294

2 3 4 5
 Рейтинг: 28.8/35

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook