для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

$888 П’єска на кілька актів та дій.


$888 П’єска на кілька актів та дій.
Дійові особи.
Зєлєнскій – новий прєзідєнт
Порошенко – колишній президент і за сумісництвом барига
Януковіч – двічі несудимий, двічі лєгітімний прєзідєнт у бігах
Ахмєтов, Коломойскій, Новінскій, Пінчук та інші – злі олігархи
путін – президент росії
Мадуро, Асад, Назарбаєв, Йовері Мусевені, Алієв, Хуан Орландо Ернандес тощо – корумповані лідери інших держав
Меркель, Єлизавета, Макрон тощо – чесні лідери вільних держав
Сі Цзіньпін – лідер Китаю
МВФ – злочинна міжнародна структура по закабалєнію народов
Джордж Вошінгтон – перший президент США, тобто його дух
Пол Пот – кривавий кампучійський диктатор, тобто його дух
Дональд Трамп – останній президент США (чому останній, стане зрозуміло в кінці)
соловьйов, кісєльйов – російські пропагандисти
Гривня і Долар – валюти відповідних країн
Ціни на бензин, компослуги і товари першої, другої і третьої необхідності
Зарплати
У масовках:
Продажні корумповані судді, прокурори, мєнти, сбушники, набушники, гбрники, податківці
Продажні корумповані голови рад, мери, депутати, голови адміністрацій, сільрад, співробітники всячеських контор
Чесні судді, прокурори, мєнти, сбушники, набушники, гбрники, податківці (зрозуміло, що їх дуже мало, майже немає).
Чесні голови рад, мери, депутати, голови адміністрацій, сільрад, співробітники всячеських контор (зрозуміло, що їх дуже мало, майже немає).
Приватні підприємці середні та дрібні
Нова молода і прогресивна команда нового прєзідєнта
Нарід України
сєпари

Також можлива участь інших дійових осіб, залежно від розвитку подій
Акт перший. Дія перша.
У залі Верховної ради урочисто оголошують Зєлєнского президентом України.
На задньому плані крємль, ростов, тєрікони Дамбаса і злочинний маєток бариги з усіма необхідними атрибутами (пашинськими, супрунами, луценками, свинарчуками) а также студія кісєльйова.
Порошенко (десь у злочинному маєтку чи то на Мальдівах чи деінде): ех, **я, усе схоже пропало, но, може, ще повоюємо у Раді.
путін (десь у крємлє), не здержуючи радості: ну всьо, настал мой звйоздний час.
соловьйов, кісєльйов (у студії): ну всьйо, закончілась ета ваша пієска с водєвілєм. Хіщно і радісно сміюцця.
януковіч, випиваючи стаканєвіч водяри: ехма, тєпєрь порулім. Бере гітару і задумчіво співа щось таке хароше. Стиха долина: ..шел …єпь данєцкую …..лаааадой.
Нарід України (на передньому плані) – триває страшна заруба у віртуальному і реальному житті.
сєпари на тєріконах Дамбаса: урраааа!
Гривня і Долар (перед Народом України) трохи якось так невпевнено хитнулися.
Дія друга.
Зєленскій щасливо їде на велосипеді в адміністрацію.
Нарід України: частина веселицця і лікує і показує пальцем на велосипед іншій, похмурій, частині, яка каже шо все це комедія. Також весела частина примовля при цьому: а шо ми вам казали, га? а де ви ще такого бачили, га? Похмура частина похмуро цідить крізь зуби: нічо, нічо, побачимо.
Дія третя. (в адміністрації Президента).
Сходиться Нова молода і прогресивна команда нового президента.
Зєлєнскій збира нову молоду і прогресивну команду, всі разом починають писати разлічниє новиє укази. (Це відбувається як на картині Рєпіна).
Весь цей час Продажні корумповані судді, прокурори, мєнти, сбушники, набушники, гбрники, податківці, Чесні судді, прокурори, мєнти, сбушники, набушники, гбрники, податківці, Продажні корумповані голови рад, мери, депутати, голови адміністрацій, сільрад, співробітники всячеських контор, Чесні голови рад, мери, депутати, голови адміністрацій, сільрад, співробітники всячеських контор, Приватні підприємці середні та дрібні трохи хвилюються і щось стиха між собою обговорюють. Дехто, зрозуміло, перетирає, це, переважно, продажні прокурори, судді, мєнти, депутати, мери та інший непотріб.
Корумповані лідери інших держав і также чесні лідери вільних держав і лідер Китаю і МВФ нєдоумєнно і якось невпевнено усміхаються і напряжонно прислухаюцця до всього, шо вище.
Гривня і Долар трохи якось так невпевнено хитнулися. Занавєс.
Акт другий. Дія перша.
Відбуваєцця у зловіщому темному приміщені, мєрцають зловіщі свєчі. Зрозуміло, що десь на Мальдівах.
Ахмєтов, Коломойскій, Новінскій, Пінчук та інші злі олігархи, серед яких зʼявились нові персонажі – агенти злих олігархів, но не менш злі, як то, Пашинський, Луценко, Свинарчук, Гелетей тощо.
Ахмєтов: ну, шо, папалі?
Решта скрутно хита головами.
Ахмєтов: шо дєлать будєм?
З його кишені раптом долина мєлодія «Вишел в стєпь данєцкую…».
Ахмєтов: о, пьйодорич! (вийма золотий з брюлікамі 125-й Айфон) Ти глянь, пацани, Фірташ.
Голос Фірташа: що, братва, пріунилі, рамси папуталі? Нє знаєте чо дєлать нада?
Усі злі олігархи і злі персонажі разом: о! чєво ета ми дєйствітєльно!
Дія друга.
Гривня стрімко летить донизу. Долар ще стрімкіше летить доверху.
Ціни на бензин, компослуги і товари першої, другої і третьої необхідності нестримно підскакують.
Зарплати нестримно скочуються.
Видно на задньому плані як зупиняєцця будівництво, зростається бур’янами поля, висихають річки, ставки і моря. Дороги ще більше приходять у нєгодность.
Нарід України (на передньому плані): та частина, що веселилася і лікувала розгублено переглядається і не знає, шо сказать. Колишня похмура частина радісно потира руки і каже колишнім веселим: шо, лошарики, дочекалися? А ми ж казали… Клоун, він і є клоун. Та частина, що веселилася і лікувала, відповіда: це всьо ваш парашенко, навмисне!
Зʼявляється Порошенко і здивовано каже: та я тут причому? може це вана? О, точно вана!
Ще передніше народу України: Продажні корумповані судді, прокурори, мєнти, сбушники, набушники, гбрники, податківці, Продажні корумповані голови рад, мери, голови адміністрацій, сільрад, співробітники всячеських контор – нестримно веселяцця, беруть страшні хабарі.
Чесні судді, прокурори, мєнти, сбушники, набушники, гбрники, податківці, Чесні голови рад, мери, голови адміністрацій, сільрад, співробітники всячеських контор – хто плаче, хто квилить (жалібно, як ті чаєчки). Починають також заподіювати собі самогубство і харакірі.
Приватні підприємці середні та дрібні спокійно дають хабарі, возять контрабанду, скривають прибутки і не платять податки.
Звідкілясь зверху чутно зловтішний сміх Ахмєтова, Коломойского, Новінского, Пінчука та інших злих олігархів, а также агентів злих олігархів. До цього долучається сміх Продажних корумпованих суддів, прокурорів, мєнтів, сбушників, набушників, гбрників, податківців, Продажних корумпованих голів рад, мерів, депутатів, голів адміністрацій, сільрад, співробітників всячеських контор.
Також чути стогони і схлипування і зітхання Чесних суддів, прокурорів, мєнтів, сбушників, набушників, гбрників, податківців, Чесних голів рад, мерів, депутатів, голів адміністрацій, сільрад, співробітників всячеських контор (зрозуміло, що їх ще менше, бо частина вже пострілялася і порізала собі животи, тому іздаваємиє звуки тихі, майже нечутні).
Збоку.
путін (десь у крємлє): вот відітє как страдаєт брацкій нам народ України?.
соловьйов, кісєльйов (у студії): етава і слєдавала ажидать от паслєдствій фашистко-бєндєровско-сіоністской власті. Хіщно і радісно сміюцця.
сєпари на тєріконах Дамбаса: урраааа!
януковіч, випиваючи стаканєвіч водяри: а вєдь била ж стабільность.
Корумповані лідери інших держав і также чесні лідери вільних держав і лідер Китаю і МВФ напряжонно приглядаюцця і прислухаюцця до всього, шо вище.
МВФ при цьому сумовито промовля: плакалі наши дєнєжкі…
Акт третій. Дія перша.
Десь у адміністрації Президента України. Великий зал, багато світла і повітря.
Зєлєнскій і Ахмєтов, Коломойскій, Новінскій, Пінчук та інші – злі олігархи.
Зєлєнскій: гаспада! Я сабрал вас здєсь чтоби прєдложить вам новиє чєсниє правіла. Бізнес виводім із тєні, чесно платім налогі, замісто етава я вам абєщаю амністію.
Після цих слів прєзідєнта відбувається чарівне перетворення – злі і самозадоволені харі Ахмєтова, Коломойского, Новінского, Пінчука та інших злих олігархів раптом стають добрими. Їхні перекошені від злоби обличчя вирівнюються і набувають симетрії, очі стають просвітленими. З просвітлених очей починають текти сльози розкаяння. Вони гарячково хапаються свої золотий з брюлікамі Айфони (це вже126-ті, бо вони, зрозуміло, встигли збільшити свої прибутки) і починають наорювати своїм злочинним підлеглим і кричать: всьо, пацани, ми виходім із тєні, сварачівайтєсь!
У Прєзідєнта Зєлєнского з очей тихо течуть сльози умілєнія. З’являється усміхнена Нова молода і прогресивна команда нового прєзідєнта, яка вітає саму себе і Прєзідєнта і примовля: вот відітє, как всьо просто.
У Ахмєтова, Коломойского, Новінского, Пінчука та інших, вже колишніх злих, а тепер – добрих, олігархів з добрими і усміхненими обличчями з просвітлених очей нестримними потоками течуть радісні сльози, всі обнімаються.
Дія друга.
Зєлєнскій – новий прєзідєнт (стоїть на колінах) і путін.
Зєлєнскій: ну чо, владімірич, давайте абгаварім, ви нам сваї условія, ми вас сваі. Нам вєдь многого нє нада, вєрнітє Крим, вивєдітє вайска.
З путіним відбувається метаморфоза, так як це було з Ахмєтовим, Коломойським, Новінським, Пінчуком та іншим злими олігархами (обличчя, очі сльози тощо).
путін: да канєшна, да что ви, ах, прастітє.
З’являються генерали шойгу і гєрасімов і также лавров. Усі вони разом з путіним починають строчити укази.
На задньому плані видно як виводять війська з Криму, Домбасу, Сирії та інших місць.
Також на задньому плані видно тєрікони Дамбаса, які суцільно вкриваються розами та іншими гарно пахнущіми квітами. З них спускаються сєпари, які масово кидають зброю і здаюцця в полон. Усміхнені вояки ВСУ ніжно ведуть їх у відведені місця, але дехто при цьому хмуриться.
Дія третя.
На задньому плані весело димлять трубами багато численні заводи, з їхніх воріт виїжджають новенькі автомобілі, частина з них везе всячеські товари. На кожному великий і гордий штамп «Made in Ukraine». Видно як йде масове будівництво, колосяться поля, течіть багатоводні річки, ставки і моря наповнюються водою, в них плещеться відгодована радісна риба. Доріг немає – кругом автобани з підігрівом.
На передньому плані.
Гривня стрімко летить доверху. Долар стрімко летить донизу (при цьому на лічильнику видно, що за 1 гривню вже дають 88 доларів). Ціни на бензин, компослуги і товари першої, другої і третьої необхідності нестримно скочуються.
Зарплати нестримно зростають.
На тлі цього всього відбуваються наступні дії.
Колишні Продажні корумповані судді, прокурори, мєнти, сбушники, набушники, гбрники, податківці, Продажні корумповані голови рад, мери, депутати, голови адміністрацій, сільрад, співробітники всячеських контор сидять у відділках поліції і прокуратурах, де пишуть явки з повиною. Також біля отих відділків і прокуратур масово стоять вантажівки, з яких масово вивантажують все нечесно нажите.
Чесні судді, прокурори, мєнти, сбушники, набушники, гбрники, податківці (зрозуміло, що їх вже дуже багато) а також митники трохи розгублені (бо ж ловити вже нема кого – всі чесні, всі прозріли, а контрабанди вже в принципі нема), але задоволені. Окремі патрульні поліцейські зупиняють окремих порушників різних правил і по-батьківськи щзегка їх відчитують.
Чесні голови рад, мери, депутати, голови адміністрацій, сільрад, співробітники всячеських контор (зрозуміло, що їх дуже багато, тобто, практично всі такими стали) усміхнено і радісно провадять свої належні поточні справи. Окремі, хто ще не перекувався, трохи знічені, але це тимчасово.
Приватні підприємці середні та дрібні масово чесно заповнюються податкові декларації.
Маршрутники відремонтували і оновили свої буси, знизили плату за проїзд.
Біля всячеських установ масово стоять іноземні й вітчизняні інвестори і покірно просять прийняти хоч якусь дещицю. Їм з вибаченнями кажуть, щоби приходили іншим разом.
Дія четверта.
путін оголошує про свою відставку і нові вибори президента росії.
соловьйов і кісєльйов радісно всміхаються і безперервно розказують народам матушкі росії про успіхи братської Украіни.
Мадуро, Асад, Назарбаєв, Йовері Мусевені, Алієв, Хуан Орландо Ернандес тощо – корумповані лідери інших держав теж подають у відставку.
Меркель, Єлизавета, Макрон тощо – чесні лідери вільних держав, а также Сі Цзіньпін – лідер Китаю товпляться у приймальній Зєлєнского – нового прєзідєнта України з надією, що він хоч оком на них гляне.
МВФ – злочинна міжнародна структура по закабалєнію народов, роздає гроші знедоленим усього світу.
Пол Пот – кривавий кампучійський диктатор, тобто його дух, остаточно вмира від розкаяння.
Джордж Вошінгтон – перший президент США, тобто його дух, щось нашіптує Дональду Трампу.
Після цього Дональд Трамп на фоні умільйонних конгресменів і сенаторів привселюдно зачитує петицію з проханням про приєднання до України у качєствє автономії, або 25 області.
Зєлєнскій – новий прєзідєнт України, відповідає згодою, а Нова молода і прогресивна команда нового прєзідєнта радісно усміхаєцця і обіймаєцця (теперечка усім зрозуміло, чому Дональд Трамп – останній президент США. Паралельно Дональд Трамп віддає гроші всячеським проституткам і порнозіркам, яким слєгонца задолжал.
Вошінгтон і Ландан перейменовують на Грінтаун, Тель Авів на ירוק, Токіо наグリーン, Пекін на 綠, Мадрид і Буенос Айрес на Verde. У Південні Америці 152 000 000 новонароджених назвали Грінго.
Акт четвертий, останній, на одну дію.
Нарід України радісно походжає, всі цілуються, колишні прибічники Порошенка трохи ніяковіють.
Чесні судді, прокурори, мєнти, сбушники, набушники, гбрники, податківці, Чесні голови рад, мери, депутати, голови адміністрацій, сільрад, співробітники всячеських контор у великій кількості походжають з народом.
Ахмєтов, Коломойскій, Новінскій, Пінчук та інші, вже добрі, олігархи наярюють на своїх Нокіях 6 і добродушно повторюють: да, ти всьо правильна панял, братан, платі чєсна (це до своїх підлеглих, дехто з яких усе ще в льогком нєдоумєніі і нє до конца понялі расклад).
Поміж них походжають Порошенко, Вана, Ляшко, Гріценко, Бойко та інші претенденти. (Ляшка нема, бо годує корівок). Порошенко стиха промовля до себе: ех, ех, а міг же й я.
З’являється Саакашвілі, який запально танцює лєзгінку і запально вигукує: я вам гаваріл, да!
Також на задньому плані видно тєрікони Дамбаса, які суцільно вкриті розами та іншими гарно пахнущіми квітами. На тєріконє сидить януковіч, котрий випиваючи стаканєвіч водяри бере гітару і задумчіво співа щось таке хароше. Стиха долина: ..шел …єпь данєцкую …..лаааадой.
Над усім майорить віртуальне зображення вивіски обмінника. На ньому написано:
1 Грн – $ 888.
Занавєс.
© msusa [05.04.2019] | Переглядів: 1057
Мітки: #Зеленський 

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.6/18

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook