для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Роздуми між турами


Роздуми між турами
Пройшов перший тур виборів, і кожен кандидат і кожен виборець показали нарешті свої справжні обличчя. На Донеччині як і попереднього разу по декілька разів кидали бюлетені за Януковича і потім з гордістю розповідали про цей свій подвиг. Не менше вражає позиція людей, які закликають у другому турі не віддавити ні за кого свій голос, щоб результати виборів визнали недійсними і зробили третій тур між Тігіпком і Яценюком. Мені цікаво тільки: чи хоча б один з них сам вірить в те, до чого закликає?
Але більш за все дивують самі кандидати, особливо п. Яценюк і п. Тягнибок, які фактично закликали своїх виборців не брати участь у голосуванні другого туру. От тут і виявили ми справжніх патріотів, коли в важкий і відповідальний момент їх особиста поразка і постраждале власне самолюбство важить для них більше, ніж доля держави.
П. Яценюк подає себе як дуже логічного інтелектуала і активного політика, і як при цьому можна закликати до пасивності людей? Невже його логіка не підказує йому, до чого може призвести правління напівосвіченого уголовніка?
П. Тягнибоку сам Господь повелів не допустити в нашій Богом даній Україні перемоги антиукраїнських сил під проводом Януковича, натомість він, як папуга повторює, що Тимошенко і Янукович однакове зло. І тут теж було б цікаво дізнатися про підґрунтя такої неординарної думки.
Про нині діючого Президента взагалі нічого казати: він просто зрадив всіх тих людей, які стояли за нього на Майдані у 2004р., щоб не допустити до влади Януковича. Але часи змінюються, тепер в штабах Ющенка рознарядка непрямими методами агітувати за Лідера Регіонова.
Немає в наших політиків шляхетності, немає в нашого народу гідності. Тож може ми насправді заслуговуємо на такого Президента, як Янукович, бо це і є наше справжнє обличчя, як не прикро це визнавати…
© Fata@morgana [24.01.2010] | Переглядів: 4606

2 3 4 5
 Рейтинг: 41.5/59

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook