для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

То кого ж у ПРЕЗИДЕНТИ?


То кого ж у ПРЕЗИДЕНТИ?
     Президентські перегони майже добігають кінця. Якихось десять днів, і будемо в черговий раз вирішувати долю країни. Витрачено десятки тон фарби на бігморди, десятки тон паперу на листівки, тисячі годин ефірного та інтернетного часу на  фали та хули кандидатів. Тільки на ДД писано і переписано всього без ліку. І який в Україні електорат, і на які категорії він ділиться, і кого не бажано було б пускати на вибори, і які самозакохані і «достойні» тут є виборці. Що до кандидатур на ГОЛОВНЕ КРІСЛО КРАЇНИ також, скільки баб, скільки й рад. Але хочу вставити і свої п’ять копійок. Хочу розказати одну притчу.
     Було це ще тоді, коли нічого не було. Та якось Бог занудьгував, і давай творити. Створив за шість днів усе, день, ніч, небо, зорі, сонце і місяць, землю і воду, тварів там всяких, і, нарешті, під кінець трудів своїх, створив людину. Оскільки людина була вінцем творіння, то він і зробив її на вподобу собі, і дозволив жити керуючись своїм розумом. І тільки в тіло Бог дав дух живий і тіло ожило, всі органи зразу почали вирішувати, а хто ж буде таким тілом керувати?
     Голова поважно кашлянула, оглянула все тіло та й каже:
- Тут як не крутіть, а керувати маю я. Я знаходжусь найвище над тілом, я можу дивитись навкруги, все чути, і, саме основне, я маю розум і вмію керувати.
- Зачекайте, зачекайте, - зарепетували Ноги. Тільки ми можемо переносити тіло куди завгодно. В нас хоч і немає розуму, але без нас тіло нікуди не піде.
- А ми чим гірші? – обізвалися Легені. Та ви усі без нас і п’ять хвилин не проживете. Ми самі головні.
- Та хто б казав. Я одне працюю день і ніч щоб вам усім дать змогу жити. Тож я і головне, - втрутилося Серце.
- Ага, а Шлунок із Кишківником вже й не потрібні? А довго ви протягнете усі тут без їди і без води. Ми головні, як не крутіть.
- Ой лелечки, - сплеснули Руки. Та ви усі без нас нічого не варті. Ми робимо усе для всього тіла, тому і керувати нам.
     Так органи тіла спорили не один день. І Хребет переконував, що він головний, бо на йому все тримається. І Ребра, і Зуби, і Язик. Всі доводили свою важливість та главенство. Аж раптом заговорив зовсім непримітний орган, - Дірочка в Жопі:
- Я тут, шановне панство, слухала багато. І хоч я не думаю, не ходжу, не їм, не ганяю кров і таке інше, керувати повинна я.
     Тут всі органи почали реготати та жартувати: «Де таке видано, щоб керувала якась там Дірка …» Тут Дірка образилась, і наглухо себе закрила. Пройшло днів три, і в усього організму стались непереливки. В голові думки плутаються, Кишківник болить, Шлунок ниє, Легені задихаються, Ноги не ходять, а судорожно стискаються, Серце з ритму збивається. Заходились всі органи у Дірки вибачення просити і одноголосно утвердили зробити її головною. Отак, з тих пір, і керує організмом, маленька Дірка в здоровій Сраці.
     Тож, так і не ясно, який орган в організмі найголовніший. biggrin
© TVOREC [20.03.2019] | Переглядів: 3032

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.3/43

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook