для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Путин: «Кто угодно, только не Порошенко».


Путин: «Кто угодно, только не Порошенко».

       Моя бабуся вчора мені сказала, що буде голосувати за Порошенка, тому що по телевізору на «прямому» телеканалі почула інформацію, де путін сказав, що на чергових президентських виборах в Україні він готовий підтримати кого завгодно, лиш не Порошенка.  Я її розумію, бо логіка після такої інформації проста: Якщо Путін хоче усіх, крім нього, значить Порошенко – єдиний проукраїнський кандидат, а всі решта – агенти кремля.
І дійсно, не лише Гавнопольський на порошенківському «прямому» кидає цей фейк на вентилятор, але й усі прибічники Порошенка останнім часом завалили весь інтернет цією фразою, яку приписують путлєру, який у свою чергу такого ніколи не говорив. Тому у жодній статті на цю тему, чи коментарях порохоботів ніде не вказується посилання на цю цитату.  Та й по логіці речей, знаючи,  як негативно українці ставляться до путлєра, при бажанні усунути Порошенка кремлю навпаки доцільніше було б  його усно підтримати, щоб цим самим збити йому рейтинг серед українських виборців.
      Не дивно, що цей брехливий фейк діє на довірливий лохокторат.  Я вирішила погуглити і знайти джерело фейку. Звичайно, що цю фразу у вигляді цитати путлєра знайти неможливо через відсутність такого факту, тож я знайшла автора цієї фрази.  Виявляється, що Порошенко для створення цього фейку перед виборами задіяв навіть службу зовнішньої розвідки України.  Голова цієї служби Єгор Божко заявив, що нібито стало відомо, що перед усіма спецслужбами Російської Федерації стоїть завдання, – “кто угодно, только не Порошенко”.
Звичайно, що якихось переконливих доказів Божко не дасть через їх відсутність, але цим самим дає зрозуміти виборцям, що голосувати треба виключно за Порошенка і ні за кого іншого, бо обрання будь-якого іншого кандидата буде на користь агресора.
 
      Очевидно, що кремль всіма можливими способами втручається у вибори в Україні і фінансує цю роботу, частиною якої є інформаційна війна, в тому числі у вигляді фейків, однак це не виправдовує того, аби нинішній президент України користувався подібними кремлівськими методами.
Отож, фразу, кинуту Є. Божком в інтерв’ю,  порохоботи згодом приписали путіну і зробили на цю фейкову тему купу різноманітних фотожабок, відеосюжетів і статтей, заполонивши цим  весь інтернет. Для адептів Петра подібна інформація є своєрідною методичкою, тому розповсюджується ними цей фейк у геометричній прогресії, про що говорить відповідний пошук цієї фрази у Гуглі, наприклад:
http://rusjev.net/2018/09/25/lish-byi-ne-poroshenko-kreml-raspredelyaet-roli-medvedchuka-timoshenko-boyko-v-ukrainskih-vyiborah/
https://www.youtube.com/watch?v=OvgzK7IpLLc
 
       А от запеклий ворог путіна, російський опозиціонер К. Боровой навпаки вважає, що нинішня українська влада путіна цілком влаштовує: «Мне кажется, что Кремль вполне устраивает нынешнее положение нестабильности в Украине. Думаю, теперешняя властная группа его устраивает. Товарооборот между Киевом и Москвой растет, вне зависимости от военных действий. По-моему, за год он вырос вдвое. Многие украинские  олигархи фактически наживаются на возможности торговли с Россией и оккупированными ею регионами, в частности с Крымом. Все попытки гражданского общества как-то влиять на этот процесс натыкаются на очень серьезное сопротивление украинских спецслужб… Не думаю, что в контексте выборов Кремль концентрируется на личности Юлии Тимошенко или кого-то другого – он концентрируется на всех сразу, пытается на всех оказать сильное влияние».
 
       І дійсно, адже у Порошенка риторика антипутінська і антиросійська, але лише риторика, бо на ділі – навіть під час гібридної війни спостерігається розвиток дружніх україно-російських економічних відносин і торгівлі при збереженні контролю країни-агресора над Донбасом і Кримом, а путлєру це важливіше, ніж усні заяви Порошенка, на які він не звертає уваги.
       До речі, -  не путін, а запеклий ворог путіна К. Боровой якраз і сказав, що готовий підтримати будь-кого, тільки не Порошенка:
"Кто угодно, только не Порошенко", - подчеркнул Боровой.
 

 
       Отож, фраза, яку адепти свідків «життя по-новому» приписали путлєру, є по суті новим продовженням порохоботної пропаганди з попередньої методички («Не розхитуйте човен, бо путін нападе»), у якій усі критики Порошенка автоматично оголошуються агентами кремля.
 
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=791969
 
https://durdom.in.ua/public/sys2/2018_04/img_5ad04a381cb4e.jpg
 

 
© Даяна [03.03.2019] | Переглядів: 6221

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.9/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook