пароль
пам’ятати
[uk] ru

Хто такі росіяни і хто такі українці


Хто такі росіяни і хто такі українці
За опитуванням соціологів мінімум 65% росіян жаліють про розпад СРСР.  Мова йде про те що росіян не цікавить доля репресованих та закатованих своїх братів та сестер - вони хочуть аби влада їх бесплатно годувала, - більше того: немає ніякого безплатного сиру у мишеловці та вони все одно хочуть Радянського Союзу аби "вірити" у те що вони належать до великої нації управителів світу котрі стали володіти рабами. Зараз лишень сам Путін котрий змушений діяти у сталінському ключі розуміє: росіяни хочуть війни аби обікрасти світ, і він як лідер нації мусить дати їм цю війну аби піти із посади, - саме це Путін і робить: він прагне розв"язати війну аби росіяни могли дорватися до дерибану майна багатих людей та змусити світ прийняти російський не комунізм, а розбійництво: російське розбійництво це спосіб отримати для себе ресурси не приклавши жодних зусиль для його отримання і завіривши гіпнозом всіх інших що ти це не вкрав, а це і належить тобі, бо воно тобі завжди належало. Так само вийшло і з Україною - росіяни її не вкрали та не обманули, просто Україна це частина Росії, бо Єкатєріна так записала в підручнику із історії. Тобто: мова йде про банальний пограбунок серед білого дня і про це треба відкрито говорити - росіяни це бандити та злодії що хочуть отримати весь світ за рахунок рекету, обману та афери.
 
Хто такі американці? Американці це люди котрі хочуть врятувати світ. Америнкаці хочуть аби всі люди могли вліьно працювати та бути успішними аби всі були щасливими та реальними, тобто щоби люди були освітченими та могли мати свою власну країну котра буде їх оберігати та піклуватися про них. Самі америкнаці стали визволителями світу аби принести свободу та демократію до людини щоби людина могла жити цивілізвано та законно. Що зараз росіяни прагнуть добитися розпочавши війну проти Америки? Знищення дому благословенної свободи аби ліквідувати свого основного ворога - сили добра. Росіяни хочуть аби світом керували комуністи - навіщо? Аби люди були рабами бидла що прагне заволодіти світом аби знущатися над моральними та розумними громадянами котрі можуть позитивно влпивати на оточуючих. Для росіян важливо аби світ став концтаборем так само як Росія є тюрмою для націй що не можуть ще досягти власної національної свідомості щоби пізнати сам принцип рівноправності та братства. І росіяни ідуть по всіх хто прагне зробити світ домом для добра. Американці на зорі свого становлення кинули виклик злу, тобто росіянам, - і зараз лишень від нас залежить чи зможемо ми стати помічниками Вашингтона аби добитися розвитку та еволюції чи ми  і надалі будемо лишень товаром в руках росіян. Для того аби стати нацією ми повинні бути свідомими того що ми обираємо свій шлях та віддавати собі звіт про те що ми робимо - і саме задля того аби стати джерелом свободи ми маємо спочатку духовно звільнитися від російщини та стати на рівні своєї свідомості усвідомленою істотою котра може розуміти що відбувається у світі. Тобто  - ми повинні перемогти в собі росіянина.
 
Ми потрібні росіянам як ресурс котрий буде використовуватися як таран що має пробити розум націй та стати відкривачем самої душі людини котра прагне пізнати світ та стати розумною та цей вибір іде із нетрів світу та самої свідомості розумної істоти і як раз аби обманути живу людину росіяни обрали нас в якості самообману що має стати інструментом обезголовлення світу. І ми зараз мусимо стати для світу відкривачем російської авантюри що прагне загарбати наші уми аби стати носієм нової ідеології ненависті до всіх інших. Це саме росіяни придумали націонал-соціалізм і саме росіяни стали авторами війни як способу життя та способу отримати для себе ресурс та владу. І зараз від нас залежить чи мзожемо ми перемогти в своїй душі росіянина аби стати такии самими як америнкаці чи станемо просто ще однією нацією котра не змогла пізнати своєї місії та стане лишень ресурсом зла в руках росіян. Росіяни хочуть аби світ став ареною бою між людьми щоби всі крали та вбивали та стали такими самими брехунами та злодіями як вони - тож наша праця це саме робота над собою аби ми змогли стати добром котре може розуміти що воно робить та як воно впливає на інших. Наша місія  - перемогти росіян та спасти навіть самих росіян давши їм розуміння того що вони просто хворі телпені котрі хочуть померти від кулі чекіста завдяки своїй фізичній силі та своїєму бажанні стати частиною світу пітьми та зла. Тож наша праця це спосіб звільнення від пут обману та самобману аби ми змогли віднайти свій рух до щастя та свій рух до світу життя котрий має дати нам наше завдання та наш вклад у розвиток людської цивлізації.
© МихайлоАнтонишин [19.12.2018] | Переглядів: 3074

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.7/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook