для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Реінкарнація Сталіна...


Реінкарнація Сталіна...
В Росії продовжуються репресії проти дослідника Сандормоху Дімітрієва. Цей активіст відкрив світу правду про злочини сталінської машини смерті та став героєм котрий викрив злочинну діяльність комуністів в Росії. Проти нього сфальсифікували кримінальну справу російські терористи та карателі аби показати всім іншим що буде із тими хто насмілиться повстати проти каральної машини створеної Сталіним: Путін де-факто продовжує репресії проти тих хто хочуть відкрити  самим росіянам очі на злочини сталіністів - і Путіну плювати що зараз не роки Другої світової війни коли самі росіяни підтримували владу аби підготуватися до війни: зараз мирний час та все одно росіяни не можуть більше терпіти знущання Кремля над собою... - росіяни хочуть знати правду про свою історію і саме тому машина смерті обирає найбільш сміливих аби залякати всіх інших. Дімітрієв це активіст що став сам досліджувати тему репресій та став говорити правду саме про репресивну машину, і саме цієї правди йому не пробачили самі чекісти що хочуть знову повеселитися над нещасними росіянами та окупованими росіянами націями що не можуть звільнитися від пут смерті Москви бо не можуть дізнатися істини про стан справу у своїй країні та злочинів офіційної влади.
 
Сандармох це правда про реальний стан справ в Радянському Союзі - там було закатаровано тисячі невинних людей що не підкорилися владі та стали протесувати проти перетворнення своєї Батьківщини у анклав бандитів та злодіїів. І саме задля того аби зганьбити правду про злочини влади чекісти стали фальсифікувати кримінальні справи аби показати світу що дивіться це не ми злочинці, це нас оббріхують пройдисвіти. Та світ дякуючи дисидентам вже давно знає про наругу комуністів над невинними людьми та розуміє що комуністи це більші злочинці ніж гітлерівці, - тож істина стає явною так само як  і було сказано: все таємне стане явним. Дімітрієв відкрив світу правду про катів що стали знищувати всю еліту світу аби прийти до влади над безумним бидлом що хотіло репресувати еліту аби не жити у світі моралі та закону,  - а жити у світі безголових тиранів що стануть вбивати невинних людей що хочуть істини та правди. І Сталін дуже добре все зрозумів коли прийшов до влади - він просто був народним героєм для росіян котрі хотіли крові добра аби забути про світ що може бути раєм для людини та обернути все у пекло що стане знищувати всіх навіть тих хто його породив.
 
Сталін прагнув одного - він хотів аби світом керувати розібійники що стануть все палити та руйнувати, і ця історія із Дімітрієвим яскраво демонструє що не помер Сталін  - він просто реінкарнував у Путіна аби продовжувати свою чорну справу. Зараз сам світ може звернути увагу на те що відбувається в Росії аби відкинути хабарі чекістів та зрозуміти що не можна допускати злочинам скоюватися аби вони не ширилися, а може просто стати ще одніє частиною пазлу про самознищення еліти світу після якої прийде новий Гітлер та Сталін аби знищити все що ще дихає у цьому світі. Тож питання не в тому чи випустять Дімітрієва із тюрми він уже вписав своє прізвище у золоті лекали світової історії, - питання в тому чи дозволимо ми реінкарнувати Сталіну аби він знову прийшов та розпочав світову війну - не можна просто жити бачачи зло, зло треба знищувати і саме задля того аби ми всі стали добром ми повинні не бути пасивними, бо все що треба злу для перемоги це пасивність добра. Світ має стати поруч із всіма росіянами що зараз ризикують життям аби врятувати світ та стати поруч зі всіма хто говорить правду про крах світу котрий не може збагнути своєї ролі у цій арені бойових дій.
© МихайлоАнтонишин [18.12.2018] | Переглядів: 2015

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook