пароль
пам’ятати
[uk] ru

Російсько-китайське альтер-его


Російсько-китайське альтер-его
Росія бряцає зброєю на рубежах із Японією. Мова йде про Курильські острови котрі Москва окупувала в роки Другої світової війни. Що буде робити Японія у відповідь на відверту анексію? Очевидно - Японія не Україна, і вона не стане дарувати свою територію так само ганебно та зрадницьки як це зробили українці, - Японія стане нападати на Росію аби відстояти свою честь та гідність. Путін думає що він має ядерну зброю та ніхто не стане входити із Росією у відкртий конфлікт аби не спровокувати ядерної війни - та вже стає очевидним що терпіння світу лопає: світ прагне окупувати росіян аби ті не стали тягнути на дно єдиний корабель Землі. Японія уже заявила що не стане миритися із такою зухвалою поведінкою Росії - Японія стане відбирати свою вкрадену у неї територію аби змусити агресивних росіян поважати інтереси світових націй.
 
Чого чекати від російсько-японської війни? Перше. У разі початку російсько-японської війни  - Америка стане поставляти Токіо ядерні ракети аби вірний союзник Америки Японія змогла перемогти супостата та ворога Америки Росію. Друге. Росія стане атакувати у відповідь державні об"єкти стратегічного значення Америки, а це  Білий дім та Пентагон. Третє. Весь світ стане на сторону Америки та Японії та оголосить війну Росії. Таким чином людство зможе добитися дуже вагових результатів у своєму розвитку - це нівеляція одвічного ворога Росії. В такому випадку Росію можна буде помісити до закритої зони де росіян будуть навчати демократії та закону аби вони змогли стати повноцінною частиною світової вільної спільноти. Та чи зможе Путін наважиится стріляти у Японію? Безумовно - Путін втрачає владу і йому потрібна війна аби залякати внутршні опозиційні сили смертями мільйонів цивільних аби змусити всіх в Росії поклонитися спасителю Путіну котрий стане рятувати велику Росію від втрати незалежності. Саме такий план у Путіна - після того як всі росіяни вийшли на вулиці аби протетсувати проти нового терміну Путіна немає жодних сумнівів: Путін паде  у найближчі декілька місяців. Право у Росії думають навіть інтелигенти що росіяни обрані та вони мають керувати світом і саме це є ще однією вагомою причиною для того аби окупувати Росію щоби врятувати від плодів її смертельної діяльності решту світу.
 
Чи зможе Японія стати тим мечем самурая котрий знищить всесвітнє пекло вбивств та репресій Росію? Безсумнівно - якщо японці стануть готувати до повномасштабної війни із Росією вони зможуть стати власниками Сибіру аби відібрати його у Китаю що став на сторону Москви аби красти інвестиції у америнкаців. Тож військова лінія Америка - Японія проти Росії-Китаю, - це стан реальної підготовки до ядерної війни котра має змести Росію та Китай із світу людини, бо саме комунізм цих двох націй став причиною деградації всього людства та тих хвороб котрі зараз вбивають земне населення. Отож: чи зможе Японія виконати свою головну місію - перемогти Москву аби змусити світ стати на сторону добра та миру аби китайці та росіяни не змогли хитрістю своїх спецслужб підкупити американську еліту та змусити її знешкодити саму Америку як носія гуманістичних цінностей та ідеалів? Зможе. Просто треба не лишень про це говорити - але  і діяти та прикладати надзусилля аби перемогти червоних дияволів та врятувати людтину від її власного альтер-его.
© МихайлоАнтонишин [17.12.2018] | Переглядів: 1202

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.3/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook