пароль
пам’ятати
[uk] ru

Падіння Лукашенка та вибір білорусів


Падіння Лукашенка та вибір білорусів
Лукашенко заявив що Білорусь не віддасть свого суверенітету Росії. Як зрозуміти таку відповідь Мінська? Дуже просто - Лукашенко торгується із Путіним за тіньові доходи, - Батька хоче більшого ніж просто процент від розкрадання газу. І це - очевидно. Путіін дає Лукашенку акції Газпрому та акції корпорацій Ротенбергів за те що Лукашенко повністю відходить від справ і не саджається  в тюрму по спецоперції російських спецслужб, - та Лукашенко хоче мати хоча би краплину влади в своїй країні та прагне аби білоруси жили так само як росіяни. Та немає ніяких шансів зрадник свого народу Лукашенко отримати хоча би краплину влади: думати треба  було раніще коли укладав Союзний Договір із Москвою: Путін запхне все  в рот та не подаваться - та схоже Лукашенка взагалі не цікавлять ніякі гроші та влада - він просто хоче аби росіяни допомогли йому так само як Ердогану та Меркель утриматися на посаді в результаті очевидної та безповоротної революції в Росії так само як і в Арабії.
 
Що зараз може зробити Лукашенко аби втриматися при владі? Перше. Йому треба розірвати усі угоди із Росією  та іти до Європи. Тоді білоруська інтелегенція зможе стримати навалу критики на тирана. Друге. Лукашенко має ліквдувати усі тіньові схеми розкрадання білоруського бюджету котрі створив Путін. Це дасть змогу підняти соціальні виплати білорусам.  І третє. Лукашенко має дозволити критику свого режиму по телебаченню та у вільних медіа. Та Лукашенко ніколи не це не піде, бо розуміє що його не професійне управління країною у результаті демократичних процедур дуже швидко відсторонить його від влади у результаті чесних виборів коли буде альтернатива  самому Лукашенку - Лукашенко так само як і Путін розуміють що  у них немає шансів переобратися у в країні де буде панувати закон та свобода. Тож Лукашенко просто клянчить в Путіна собі доходи на старість, а Білорусія тим часом скочується до неминучого дефолту за котрим послідує вільна революція проти тиранічного корупціонера Лукашенка.
 
Путін хоче аби Лукашенко втримався аби мати для себе димову завісу - мовляв це не я тиран, - подивіться: у нас є демократія та розділення гілок влади. Та Путін просто хоче аби Лукашенко у котрого рейтинг два відсотки став ручним песиком що буде лаяти на опопзицію та кричати про те що всі опозиціонери працюють на сіоністів. Так само кричить і сам Путін аби обманути свій народ та прдожвувати розкрадати Росію та Білорусь. Тож зараз вихід тільки один - це виходити на вулиці своїх міст аби Білорусія не втратила своєї незалежності остаточно після того як Лукашенко підпише із Путіним таємний документ про розподіл ресурсів Білорусії між бандитськими кланами Путіна та Лукашенка. І зараз уже всі білоруси та росіяни бачать що Путіна та Лукашенка та інших тиранів не цікавить життя людей - їх цікавить влада та гршоі за котрими стоїть паразитарство та обман. Тож росіяни та білоруси уже виступають категорично проти тиранів та прагнуть аби їхні країни стали вільними від зомбуючої пропаганди котра зводить із розуму. Тож залишилось чекати не довго після того як рейтинг Лукашенка впаде до мінуса - Кремль його усуне аби утримати владу над біллорусами та спробує купити їх дешевою ковбасою і тепер уже від самих білорусів буде залежати доля їхньої країни - або вони стають вільними та відповідальними громадянами або продають свою душу дияволу за дешевий хліб та цей хліб дуже швидко закінчиться а життя в рабстві триватиме.
© МихайлоАнтонишин [14.12.2018] | Переглядів: 916

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.2/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Зареєструватися



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Реєстрація