для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вся влада над нашою землею - в наших руках


Вся влада над нашою землею - в наших руках
Ще раз варто підняти тему Бандери. Після того як проросійські фашисти стали наче стадо диких звірів оббріхувати Бандеру, - українці здалися: "якщо росіяни нам говорять що Бандера фашист значить так і є"... І дивно - невже ми не розуміємо що росіяни хочуть нашої смерті  і що вони будуть нам брехати вічно аби окупувати, вбити та пограбувати? Не розуміємо - ми ще досі живемо у своєму світі снів та ілюзій неначе аутист що не може прийеяти реальності, бо він боїться смерті: чому ми не можемо збагнути простої істини: немає ніяких націй що зможуть нам дати свою землю, - є лишень одна земля, наша, українська, і за неї слід боротися до останьої каплі крові, бо інакше нас всіх повбивають злодії та грабіжники! Мавпа стала людиною завдяки праці - і ми також маємо стати політичною нацією задля того аби зрозуміти як нам далі жити. Із України виїхали десятки мільйонів людей - всі тікають від нас наче чорт від ладана, і лишень ми стали думати про те що ми всіх завоюємо, бо ми всі дуже великі герої-козаки... Між тим: чому козаки Хмельницького продали Україну Московії? Бо немає розуміння власного плану життя, є лишень бажання на когось покластися аби нас таких красивих та розумних спасали інші люди, бо ми нічого не вміємо, а отже нам допоможуть божі люди що стануть нас рятувати бо світом править добро та Бог. Ні, дорогенькі, світом править зло та диявол, бо всі стали просто шукати їжі задля себе та своїх дітей: світ це бізнес, і нікому нічого просто так ніколи не дадуть, а якщо він думає що дадуть то він просто лох та слабкодухий та слабкорозумовий дивак. Ось і ми слабкодухі диваки думаємо що якщо ми продамося Росії то вона дасть нам бесплатного газу, - подарували? Ні, не подарували, і догнали і ще більше дали копняка. Саме тому: немає ніяких інших способів перемогти свого ворога ніж побачити його у дзеркалі - немає ніяких інших диваків що можуть нам щось подарувати бо ми просто герої та сильні месники, ніж ми самі котрим сниться що вони можуть володіти всесвітом в той час як це нами володіють та нами торгують наче на ринку.
 
Зараз всі стали думати над тим аби знайти своє місце праці та стати частиною нового світу - і ми ще можемо зберегти свою землю аби віднайти свою могутність задля того аби навчитися воювати та вберегти себе від лютого ворога. Та правильно казав Петлюра - немає гіршого ворога України ніж українські гниди, - ми самі себе закопуємо в могилу, думаючи що знищуємо конкурентів та ми просто знищуємо одне одного аби не бачити правди: ми раби що стали тікати із поля бою аби вижити та всіх обманути, та всі вже давно обманюють нас: немає ніяких видів слугуванню барину, - це ми просто думаємо що ми станемо великими митцями що стануть управляти всесвітом бо ми придумали демократію: немає в Україні ніякої демократії, Україною керують корупціонери та злодії, тож варто прийняти реальність: ми самі і є коурпціонери та злодії, бо ми самі продаємо себе та своїх дітей до пекла ганьби та крадених грошей: ми самі стали бандитами що хочуть перемогти бандитів. Існує лишень один шлях перемоги над ворогом - це виявити свої недоліки бо ми  самі  і є собі ворогами, - і лишень наша воля до свободи може дати нам потребу у власній хаті що може народити для нас нову Україну: ми самі будівничі своєї землі: "камінь котрим знехтували будівничі цей став главою угла",  - те що ми думаємо є нашою ганьбою є насправді нашим національним багатством, ми просто хочемо бути такими як усі забуваючи про власну потребу у прийнятті самого себе: той хто не приймає самого себе не зможе зрозуміти світу бо світ це і є ми.
 
Зараз варто побачити що нами торгують - нами маніпулюють та обманюють, і ми повинні вибратися із цього болота брехні та корупції аби знайти свою дорогу до великого плану спасіння інших аби спастися самим. Ми  повинні стати чатсиною світу ми повинні принести до світу свої серця та душі аби виконати свою місію, бути власниками всесвту котирй нас народив та дав нам працю: знайти світло що може бути запалене  у нашій душі аби ми змогли знову стати вільними козаками. Хмельницький думав що він дасть перепочити своїй армії та зможе обхитрити російського царя, та росіяни обвели нас навколо пальця та все вкрали. Тож зараз ми маємо стати початком нової ери в житті кожного українця котрий єднається навколо всіх людей доброї волі та прагне звільнити світ від рабства та снів. Тож ми маємо зберегти себе від кризи душі, від кризи мозку, ми маємо зупинити ерозію власної країни, бо це за нас ніхто не зробить. Тож вся влада над нашим життям  у наших руках аби ми могли стати джерелом нової землі що народжує героїв котрі спасають не лишень Україну, але і весь світ бо ми частини великого єдиного цілого.
© МихайлоАнтонишин [11.12.2018] | Переглядів: 2318

2 3 4 5
 Рейтинг: 33.7/8

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook