для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Путінська потворність


Путінська потворність
Ітак. Пєсков заявив що Путін хоче приїхати на прощання із Алєксєвою, - хто може зупинити цю насмішку над росіянами? Лишень самі росіяни. Після того як російські спецслужби по наказу дорогого Володимира Володимировича стали арештовувати за репости у інтернеті варто лишень сказати такі слова: "нехай буде проклята Росія котра голосує за Путіна"... Хто зараз може привести до свідомості росіян після путінскього бліц-кригу? Лишень самі росіяни що можуть ще стати на моральну сторону сили аби знайти свій мозок що десь загубився по ходінням по кругу із ГУЛАГу до Сибіру, - хто зараз може ще нагадати нещасним росіянам що вони просто раби що стали лишень їжею для супостата? Лишень самі росіяни що стали слугувати Путіну аби той їх бесплатно нагодував та налив чарочку та немає вже ніяких бесплатних обідів, є лишень важка праця на барина що став знищувати душу вільної Землі руками самих росіян котрим сниться що вони стали володарями всесвіту тоді як вони просто стали дияволами що знищують всесвіт. Зараз лишень сам процес забуття нещасної Росії може стати початком нового шляху нової людини, це процес увіковічнення в своєму розумові влади правозахсників що можуть немов дятел довбати голову самих росіян розповідаючи їм про демократію, про свободу слова, про вільну економіку, про ліберальні цінності, - і лишень самі росіяни можуть ще повстати проти Птуніа аби той пішов геть із Москви та постав перед судом за свої злочини перед світом. Саме тому: лишень час коли світло може прийти нам на допомогу аби ми не покинули помирати нещасних росіян може дати нам підказку, - прийдіть та звільніть рабів від їхніх снів та їхніх гріхів. Тож час лиється на наші голови, даючи нам можливість розпочати Третю світову війну аби нарешті завадити дияволам знову знешкодити душу життя що стало плакати в хустинку від грубого насилля над ним російських мавп що хочуть аби світ перетворився у джунглі.
 
Путін став тиснути на квіти аби ті не могли розкинути свої пелюстки та давати нам влади над сонцем, - хто зараз може ще стати на коліна перед спасителями що мають нести свій хрест аби мати владу над умами націй що не хочуть більше бути частинами великої дороги надії,  та немає ніяких шансів перед прірвою, просто ми всі можемо ще стати частинами наших великих доріг до безсмертя. Тож світло нині дарує нам можливість взяти участь у великій драмі що має розгорнутися на полях Землі, - і це шанс знову стати вільною людиною аби знову підняти із колін сам процес знищення зла та перемоги над камерою сутінок світла. Тож ми нині стаємо героями котрі можуть ще прийти до Землі аби ми знову стали бачити світло диких полів своєї Батьківщини котра ще може мати рушії задля перемоги над ворогом що прагне втоптати нас у болото, і всі росіяни ще можуть стати частиною великого проекту звільнення людини від влади бидла що прагне мати свою власність над душею життя. Тож світло воскерсає та дарує нам нову перемогу над пітьмою задля того аби ми знову стали бачити красу сонця що може дарувати нам світло задля перемоги над виродженим розумом котрий прагне зла та насилля.
 
Так сьогодні гартуються нові дороги додому - так сьогодні стали для нас горіти нові шляхи серед двобою перед цими країнами ночі - так сьогодні ми ще можемо обернути Росію у світло аби знову росіяни стали бачити своє дзеркальне потворне відзеркалення котре не може нічого вдіяти із самим собою. Тож ми нині стаємо джерелом нових днів коли світло може перпемогти тих вороігв Росії що хочуть аби пітьма проросла  у душах світу та не можуть нічого вдіяти із тими героями що прагнгуть звільнити життя від рабства у демонів та зла. Тож ми нині стаємо лишень баченням світла що стало думати про спасіння себе від краху вироджених людей потворності, путінської потворності.
© МихайлоАнтонишин [10.12.2018] | Переглядів: 2341

2 3 4 5
 Рейтинг: 34.2/13

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook