для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Розум душі


Розум душі
Він був із нею... Хто там хотів заполонити її душу солодкими промовами про щастя? Рінкен, той хто став думати про світло неба задля розуму планети фіолетових чорнил що стали гукати на допомогу перед звірями кохання. Десь серед лісів весни є легенда про зустріч отця та матері, - вони стануть дітьми богів що не можуть більше робити добра бо майстер краси заблокував їм доступ до матриці. Там є фігурне катання, - там є джерело напитків що стали думати про світловий день задля спасіння своєї краси перед зустріччю весни та літа. Хто може збагнути солодкі речі про втрату дієвих засобів що стали бачити розум птиці? Немає кохання, бо світло заполонило собою всю велич неба. Там є краса океану що став думати про величезну змову світла проти пітьми, там існує наша велика драма що стала думати про мейнстрім весни... - : "Хто став тлумачити вибір води на користь світла що стало думати про велику воду котра створює океани із мавп?".. Там вона шукала великої зустрічі зі головним пастухом всесвіту, - там її обличчя стало білішати від сонячного проміння. Там люди стали думати про стан справ що став працювати на благо весни. Немає нікого хто би не міг думати про величну красу жорстоких співів журавлів що стали бачити красу неба...Там є джерело розуму, серед світів існує краса океану із риби котра малює неймовірну росу що стала тлумачити таємниці всесвіту, - там серед океанів весни є розум що став будувати новий світ, світ краси та моралі, світло стало бачити величний подих вітру, там є океан із пшениці зорі, що став дихати океаном подій що стали розуміти свою місію, немає зірок, просто океан краси  впадає в її лоно що стало малювати колір ночі, це просто відблиск води котра не може нічого вдіяти із тамєинцями простору бо світло стало не розумітим де її очі стали творити красу Сіону. Там є велична музика очей любові що стали думати про величну воду із квітів котра не може не любити життя, бо світло стало просто не розуміти де ці крила взяли із себе океан правди. Там є таєминця роси що стала вигукувати молитви аби стати частиною зірки що стала створювати величну росу життя. Там є і  немає нікого хто би не міг не розуміти всієї краси мелодії життя. Там є агатангел що став творити велич демонів що стали думати про спасіння добра котре воює  проти зла. Там є агент влади що став думати про майстерність свободи волі задля спасіння краси ночі. Там є епізод весни що став думати про таємницю озера що стало створювати величну будівлю весни... Світ створює океан із ряси священника що став малювати мелодію весняних полів, там  існує джерело краси океану що стало працювати аби світло не могло пізнати наших зірок. Там є велична мелодія дощу що став створювати окена із птиць котрі малюють нові дні на папері із папіруса, світло стало дарувати океану подій весняні малюнки, там є святість любові що стала створювати величність музики ночі котра має у своєму розпорядженні весь всесвіт очей що стали споглядати на рівнину із котрою бавиться вітер...
 
Там серед світла існує джокер розуму, він створив розум добра аби бачити весь епізод фільму про споглядання на росіян котрі стали лишень рабами пітьми, там існує тиранія котра вбиває душу світла, і лишень джедай може звільнити розум світла від наркотичної залежності. Там є крах храму розуму що став не розуміти нікого хто би не став бачити весь причет та всю причетність музики розуму до весняних полів зими.
 
Там є священник що може пробачити гріхи аби ти став малювати новий виток споглядання за долиною смерті що стала думати про своїх дітей що вмирають на хресті. Там є існування пшениці що стала тамувати подих землі аби ти став мудрим творцем життя що стало думати за верстатом весни що став мудрувати красу весни.
 
Там є квіти кохання котрі стали творити нову музику долі аби знайти своє кохання що стало думати про розподіл карткових будиночків аби пізнати мелдодію світла.
 
Там крах сонця створив розум душі...
© МихайлоАнтонишин [29.11.2018] | Переглядів: 474

2 3 4 5
 Рейтинг: 26.7/10

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook