для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ХИТРИЙ ЛИС ПОРОШЕНКО.


ХИТРИЙ ЛИС ПОРОШЕНКО.
ХИТРИЙ ЛИС ПОРОШЕНКО.
Вже давно країну заполонила так звана «СОЦІАЛЬНА» реклама  на кшталт «МИ – Україна …. ПЕТРО ПОРОШЕНКО».  

    
     Як відомо, соціальна реклама фінансується з держбюджету, тобто за наші з вами податки, а Закон «Про соціальну рекламу " прямо забороняє розміщувати привітання з іменами політиків як соціальну рекламу. Проте наш чинний Президент настільки жадібний, що плював на закони.   Білборди (крім білбордів про Томос, які профінансував сам)  із зображенням себе любимого за народний кошт Порошенко розмістив ще у червні 2018 року А вже у липні  їх змінили нові – вже без портрета глави держави, але з його ім’ям і гаслом «Армія! Мова! Віра!».

 
Схоже, недавній соратник Порошенка Арсеній Яценюк вирішив потролити Порошенка подібними гаслами під своїм прізвищем:

Мені це настільки сподобалось, що я доповню і його також:

 
       А джерело фінансування своєї "соціальної" реклами Порошенко приховує:  в Адміністрації Президента прикидаються дурниками і запевняють, що не розміщують зовнішньої реклами і не знають, хто вивішує ці біл-борди, адже  саме так у президентській канцелярії відповіли на інформаційний запит руху ЧЕСНО.
     Проте народний депутат України (фракція БПП) Сергій Лещенко дослідив і має документальні підтвердження, що  білборди на підтримку Петра Порошенка під виглядом соціальної реклами замовляє Міністерство інформаційної політики.

 
https://zik.ua/news/2018/07/23/nardep_lutsenko_pro_skandal_iz_reklamoyu_poroshenka_namagannya_zekonomyty_1371973
 
       У підготовці до виборів хитрий Порошенко на цьому не зупинився, і за рахунок платників податків вирішив створити фонд імені себе любимого.
Створивши цей фонд, він же  і сам  наказав Кабміну своїм указом профінансувати свою "меценатську" ініціативу з держбюджету,  а тепер змушує Верховну раду затвердити бюджет в цілому, і «доки депутати його не затвердять – не вийдуть із зали».  Гройсман же сказав "єсть" і щедро сипанув своєму босу з нашої кишені мільярдик.
 
А далі у планах хитрого Порошенка – ранньою весною, напередодні виборів, задобрити пенсіонерів незначним підняттям пенсій, а от чергове підняття цін на газ для населення хитрий лис запланував вже зробити через місяць після виборів.  Вибори будуть  31 березня 2019 року, а згідно з ухваленою Кабінетом Міністром формулою підрахунку ціни газу, населенню його будуть продавати з 1 травня 2019 року за 9852 грн за 1000 м³, а з 1 січня 2020 року – за 12 314 грн за 1000 м³, зазначає "Економічна правда".
 



© Даяна [22.11.2018] | Переглядів: 3982
Мітки: #Порошенко 

2 3 4 5
 Рейтинг: 36.7/61

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook