для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Камо грядеши?


Камо грядеши?
Колись «Дурдом» славився на усю країну. Яка чарівна плеяда авторів відмітилась тут! Коробова і Канаріс, sampo і Дракон, ВІН і Юра Хімік – усіх не перелічити. Майже щодня у Санбюлі з’являлись нові, не побоюсь цього слова, шедеври. Де вони, ті славні дописувачі? «Иных уж нет, а те далече».
 
Головна принада сайту була в тому, що тут критикували будь-кого, як то кажуть, «не взирая на лица». Особливо діставалось владі.
 
Не знаю, чи долучаєтся досі до сайту Шрайк – тепер тут керує якийсь анонімний Адмін ДД. І не знаю, кого «безпідставно» треба звинувачувати у тому, що колись славетний сайт перетворився у смітник.
 
Будь-яке живе слово миттєво замінусовується групкою хамів, коменти яких зводяться до «Не читав. 2» або «Этому допысувачу сразу 2». Самі ж ці хами здатні тільки на убогі анекдоти, завдяки яким отримують місця у штаті ДД і підтримують, щоб не злетіли, ті нечислені дописи, що їх вони вряди-годи викладають у розділі ІМХО.
 
Тому і пустий тепер Санбюль. Критичні щодо влади статті Адмін ДД не полюбляє, а розмістити у Санбюлі опуси місцевих тузиків – то повна ганьба.
 
Остаточно звело сайт нанівець рішення адміністрації заборонити коментувати усім, крім обраних. Такого нововведення нема на жодному публічному сайті у всьому інтернеті. Тепер навіть автор статті не може відповісти коментатору, якщо він, автор, не належить до когорти обраних. А як має виконуватись правило 7 днів за персональну образу автора матеріалу?
 
Жаль, що цей лист буде одразу вилучений адміністрацією. Погроза бану «за безпідставне звинувачення адміністрації ДД» не лякає, бо мене і так вже фактично забанили, позбавивши права навіть поскаржитись у Правила. Що ще може зробити Адмін? Викинути зовсім з Дурдому? То буде, як казав Фроїм Грач:
 
– Хозяин, – сказал вошедший, – кого ты бьешь?.. Ты бьешь орлов. С кем ты останешься, хозяин, со смитьем?..
 
© выздоравливающий [20.11.2018] | Переглядів: 2109

2 3 4 5
 Рейтинг: 35.2/52

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook