для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

ДАВАЙТЕ БУДЕМО ОПТИМІСТАМИ


ДАВАЙТЕ БУДЕМО ОПТИМІСТАМИ
        Завдяки позитивним системним реформам уряду Гройсмана, Україна невпинно просувається вперед.  З кожним днем населення країни все більше  відчуває, що живе по-новому.  На відміну від політиканів, які рвуться до влади,  нинішні очільники влади заслуговують високого рівня довіри, оскільки не займаються популізмом , не дають брехливих обіцянок і не розкидаються словами, а завжди, як і  слід серйозним політикам, дотримують свого слова.  
 
       Але агенти кремля стверджують цілком зворотнє, маніпулюючи інформацією і вигадуючи різні фейки, щоб налякати населення країни і позбавити Президента та Премє’ра тієї високої довіри, на яку вони заслуговують.
Ось і на днях почалася масова інформаційна кампанія всепропальців, які вперто не хочуть вірити очільникам влади.  На цей раз вони створили фейк, де нібито Гройсман анонсував суттєве подорожчання цін на газ для населення.  Навіть фотофейк намалювали:

 
     Для таких ворогів України хочеться нагадати  - що насправді з приводу цього говорив  Володимир Борисович на початку цього року:
“Протягом кількох років ми вийдемо на повне забезпечення власним газом і почнемо системне зниження цін на газ.  Ми збільшили власний видобуток газу в минулому році і будемо це робити і надалі – в 2018, 2019 і 2020 роках».
https://news.finance.ua/ua/news/-/421648/ukrayintsiv-chekaye-systemne-znyzhennya-tsin-na-gaz-grojsman
https://www.obozrevatel.com/ukr/economics/economy/tarifi-na-gaz-u-2-3-razi-nizhche-grojsman-rozpoviv-pro-strategiyu.htm
https://ukr.segodnya.ua/economics/gkh/ukraincev-zhdet-sistemnoe-snizhenie-cen-na-gaz-groysman-1118358.html
 
Крім цього він раніше попереджав, що після створення вільного ринку ціну газу в Україні Кабмін встановлювати не буде.  
 
    Також міністр фінансів Олександр Данилюк запевнив,  що в результаті розробки нового механізму розрахунків тарифи на блакитне паливо будуть знижуватись, адже ціна на газ для українців  буде напряму залежати від того,  скільки газу ВЛАСНОГО ВИДОБУТКУ буде витрачено саме на потреби населення. Чим більше буде використовуватися українського газу, тим нижчою буде залежність від імпортного паритету, тобто нижчою буде і ціна на газ, адже собівартість видобутку газу власного виробництва набагато нижча, тож не можна спекулювати на населенні, перепродуючи дешевий український газ по ціні імпортного. А усім відомо, що  населення споживає 18 млрд. куб. газу на рік, а це майже стільки, скільки становить газ власного видобутку.
 
     Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик запевнив, що вже до кінця 2018 року Україна зможе забезпечити всі потреби населення газом власного видобутку.    Міністр сказав, що збільшення обсягів видобутку газу дасть можливість вирішити дві проблеми: По-перше, формуючи ціну газу для населення, Україна не буде пов'язана з імпортним паритетом;  по-друге, для забезпечення газом потреб населення нам взагалі не потрібен імпортний газ, а приватні структури, за словами міністра, нехай закуповують там, де вважають за потрібне,  бо це і є ринок газу.  А це досить серйозні аргументи на користь того, що нема підстав для подорожчання газу для населення.
 
     Отож, потрібно вірити владі, давайте будемо оптимістами,  а не всепропальцями, які розповсюджують фейки і звинувачують наших керівників держави у брехні і популізмі, сіючи паніку і зневіру.  І давайте будемо пам’ятати, що якщо ця влада до цього ніколи не брехала, то їй потрібно вірити і у майбутньому.
© Даяна [21.10.2018] | Переглядів: 1357

2 3 4 5
 Рейтинг: 30.0/31

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook