для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Вибух у їдальні в окупованій Керчі. Гексоген замість рафінаду?


Вибух у їдальні в окупованій Керчі. Гексоген замість рафінаду?
Скажу одразу: я підозрюю, та й окупаційні ЗМІ теж про це кажуть уже, що це був саме теракт, а не вибух побутового газу. Газ би смердів. І скільки мало бути газу і як він мав смердіти аби вбити щонайменше 10 осіб (студентів, так розумію).
 
Раніше ФСБ підривало житлові будинки, електрички, метро, тролейбуси, залізничні двірці тощо... Після цих вибухів зростав імідж та електорат президента, закручувалися гайки проти незгодних з президентським режимом і державним терором.
 
І, мабуть, у головах прихильників державного тероризму взріла свіжа ідея: навіщо вбивати скрєпних москалів, якщо можна вбивати жителів окупованих територій. Для окупаційного режиму самі лише переваги цього рішення і його наслідків: в усьому винні укро-агенти, ви недостатньо раділи окупації, ви мрієте повернутися в Україну, ви часом не за костянтинопольский патріярхат, ви не сміялися над Чепігою та Мишкиним, а над Бошировим і Петровим, ви сміялися над провалами окупаційних спецслужб тощо? А що тепер, як вам цей «вибуховий провал»? Теж смієтеся? Також цей вибух себе виправдає і як інформаційний магніт, притягуючи й, відволікаючи від Інгушського майдану, скасування московитами пенсій за 5 років, та ще багато чого иншого...
 
Якщо після вибуху туди підтягнуться чиновники найвищого ешелону (як завжди, збіг?), це здебільшого означатиме, що теракт був скоєний руками спецслужб. Бо якби він був справою рук диверсантів, то цей вибух міг бути тоді приманкою і пасткою для окупаційних чиновників, і в таких випадках суватися туди є самогубством ще щонайменше кілька днів чи навіть тижнів.
 
Також показово, що підірвали на цей раз, у принципі дітей... Мало вклоняєтеся московизму? Ми уб’ємо ваших дітей, бо страх перед убиванням вас ви вже підрозгубили.
 
Иншими словами, не бачу ознак, що це могли зробити борці з окупантами. Вони, щонайменше, тоді підривали б не дітей, і не населення, де купа родичів людям з материкової України, а одразу б клали живу силу саме окупантів, або, наприклад, новий міст.
 
Наступними фсб-шники будуть підривати дитячі садочки на окупованих територіях?
© Ошибка [17.10.2018] | Переглядів: 2957

2 3 4 5
 Рейтинг: 40.5/28

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook