для старих юзерів
пам’ятати
[uk] ru

Донецькі в команді Гриценка


Донецькі в команді Гриценка
Очільник «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко готується до президентських виборів. Політик ходить на ефіри, відвідує регіони, їздить на зарубіжні заходи.
 
Донедавна вважалося, що у Гриценка немає команди. Але останнім часом його соратники намагаються довести, що це не так. Наприклад, буквально на днях двічі колишній народний депутат від «УДАРу» і БПП, очільник партії «Альтернатива», яка публічно підтримала Анатолія Степановича, Єгор Фірсов запостив на своїй сторінці у Facebook фотографію з однодумцями, відкоментувавши: «А Ви кажете в Анатолія Гриценка немає команди. Ось вона. І це тільки невеличка її частина».
 
Видання ІНФОРМАТОР зацікавилося, кого ж Фірсов відмітив на фото, назвавши цих осіб «командою Гриценка». Як з’ясувалося, більшість молодих людей родом з Донеччини, що не дивно, оскільки сам Фірсов народився і тривалий час проживав у Донецьку. Там він, керуючи регіональним відділенням УДАРу, згуртував навколо себе однодумців, яких і привів до Гриценка.
 
Тож давайте перерахуємо, хто з Донеччини представляє команду лідера «Громадянської позиції» і що про них відомо.
 
Євген Єжов. У публічному доступі відсутня будь-яка інформація про нього. На сторінці Єжова у Facebook вказано, що народився він 16 квітня 1991 року у Єнакієвому, навчався в Слов’янському авіаційно-технічному училищі цивільної авіації та у Харківському національному автомобільно-дорожньому університеті.
 

Євген Єжов
Проживає у Бахмуті. Одружений.
 
Руслан Калінін. У соціальній мережі Калінін повідомив, що народився 25 березня 1985 року. В декларації за 2016 рік як місце реєстрації він вказав Донецьк.
 
Калінін брав участь в національному проекті «Нові лідери». У біографії, яку він подав при реєстрації, вказав, що навчався за спеціальністю електротехнічні системи електроспоживання в Донецькому національному технічному університеті та пройшов програму «Європейське парламентське право» в Інституті законодавства ВРУ.
 
До 2014 року Калінін працював інженером енергонагляду II категорії в ДП ДФ «Регiональнi електричнi мережi». Потім працював помічником народних депутатів Оксани Продан (на громадських засадах) і Єгора Фірсова (на платній основі).
 
Станом на сьогоднішній день Калінін – радник на громадських засадах віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка, голова ГО «Всеукраїнська Асоціація Переселенців», один із керівників партії «Альтернатива».
 
«Анатолій Гриценко відомий як патріот і професіонал. Він досить давно в політиці, відмінно розбирається у військовій сфері, а в умовах війни на Донбасі це дуже важливо. Гриценко не був замішаний в корупційних скандалах, у нього немає бізнес інтересів. Йому довіряють люди, а зараз, в умовах тотальної недовіри, це дуже важливо. Анатолій Гриценко має реальний шанс вийти в другий тур і, я впевнений, він не стане вступати в закулісні переговори з Петром Порошенко», – так молодий політик пояснив рішення стати членом команди Гриценка.
 

Руслан Калінін
Наразі Калінін проживає у Києві. Перебуває у шлюбі.
 
Олексій Мітасов. У Facebook Мітасов вказав, що народився 28 лютого 1986 року в Дружківці. У відкритому доступі відсутня будь-яка інформація про освіту і місця роботи Мітасова. Лише відомо, що раніше він працював помічником на громадських засадах народних депутатів Валентина Наливайченка і Єгора Фірсова.
 
У соцмережі Мітасов позиціонує себе як член партії «Альтернатива» і прихильник політики Гриценка.
 

Олексій Мітасов
Проживає в Києві.
 
Артем Заярний. Народився 9 липня 1986 року в Донецьку. У 2008 році закінчив Донецький національний університет.
 
Заярний працював юридичним консультантом ПАТ «Геркулес», а в декларації за 2016 рік місцем роботи вказав комунальне підприємство КМДА по охороні, утриманню, експлуатації земель водного фонду міста Києва «Плесо», посада – директор з питань організації безпеки на водних об’єктах.
 
У 2012 році Заярний балотувався від партії «УДАР» до ВРУ по мажоритарному одномандатному округу №41. Пізніше був помічником на громадських засадах народного депутата Єгора Фірсова.
 

Артем Заярний
Проживає в Києві. Не одружений.
 
Денис Каплунов. Народився 27 березня 1987 року в Донецьку. Навчався за спеціальністю правознавство в Донецькому національному університеті та за спеціальністю філософія в Донецькому державному інституті штучного інтелекту, який закінчив у 2011 році.
 
Про трудову діяльність Каплунова відомо, що він працював на керівній посаді в комунальному підприємстві «Плесо», яке підконтрольне Київській міській державній адміністрації. Також молодий політик був помічником народних депутатів Володимира Куренного (на громадських засадах) та Єгора Фірсова (на громадських засадах і на платній основі).
 
У 2015-2016 роках Капланов очолював партію «Прогрес», а з 2017 року – активний член політичної сили «Альтернатива».
 

Денис Каплунов
Проживає в Києві.
 
Олександр Топузов. Народився 19 березня 1975 року в Маріуполі. Навчався в Донецькому державному університеті управління (м. Маріуполь).
 
Інформація про трудову діяльність Топузова відсутня у відкритому доступі.
 
У 2012 році Топузов балотувався від партії «УДАР» до ВРУ по мажоритарному одномандатному округу №45. Пізніше був помічником на громадських засадах народного депутата Володимира Куренного. Топузов також очолював громадську організацію «Центр ділових та соціально-політичних ініціатив».
 

Олександр Топузов
Проживає в Авдіївці.
© Мар'ян Ощановськ [28.09.2018] | Переглядів: 6943

2 3 4 5
 Рейтинг: 37.3/24

Коментарі доступні тільки зареєстрованим -> Увійти через Facebook



programming by smike
Адміністрація: [email protected]
© 2007-2024 durdom.in.ua
Адміністрація сайту не несе відповідальності за
зміст матеріалів, розміщених користувачами.

Вхід через Facebook